Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo, fajnie:wiggle: U nas skwar niemiłosierny, na niebie żadnej chmurki:D:D:D

Tak lubię:yes:

Ja też tak lubię :yes:, choć przez chwilkę można się trochę śródziemnomorsko poczuć :yes:

Dona oryginalne są twoje fotele:yes: Też myślę,że pasują do twojego dużego holu :) W jasnym kremowym obiciu ładnie im będzie.

A w jakim rodzaju tkaniny chciałabyś je obić?

Edytowane przez aga_domatorka

Aga na razie wiem że materiał ma być jasny ;) wszystkie pomysły mile widziane:yes:

Póki co mam problem natury transportowej jak już pisałam muszę znaleźć firmę która mi to przywiezie bo póki co 300 euro to deczko dużo mi się wydaje:bash:

Jej, no nie mało ;)

A co do pomysłów to mam takie trzy fotki :) Może cię zainspirują :D

b86e0ce11e13f9b1620fc77763b6414e.jpg

051b43c2ffcc28124ddb5dc7b8ea6699.jpg

image_funcCAUCVQW3.jpg

Myślę, że ładnie mogłyby wyglądać w głatkiej tkaninie, nie koniecznie welurowej.

Rama już sama w sobie jest ich ozdobą ;)

Edytowane przez aga_domatorka

Póki co mam problem natury transportowej jak już pisałam muszę znaleźć firmę która mi to przywiezie bo póki co 300 euro to deczko dużo mi się wydaje:bash:

Anbama, musisz znaleźć facetów, którzy jeżdżą tirami i wożą towar do Włoch. W powrotną drogę zwykle jadą bez gratów. Dogadaj się z takim;)

Co do koloru tapicerki, to zgadzam się z Agą, że powinna być gładka, bo rama jest mocno rzeźbiona.:yes::D

Jakiś ciepły beż lub delikatna szarość?:D

To już pewne dziewczyny że tapicerka będzie gładka i jednolita bo ta która jest teraz to już za dużo szczęścia naraz jak dla mnie:yes::D

Szukam,szukam i pewnie skończy się na tym że najtaniej będzie pożyczyć przyczepkę i pojechać po to samemu przy okazji przywiozłabym sobie jeszcze kilka innych rzeczy takich których strach podawać bo się mogą potłuc;) i jeszcze przy okazji wakacje bym zaliczyła jakiś tydzień nad ciepłym morzem:D tylko przejechanie tych 2000 km za każdym razem kiedy jadę dłuży mi się coraz bardziej :bash:

Nie wiem tylko jak mój zarząd by zareagował gdybym prosto ze zwolnienia na urlop chciała iść ;)

Jak mi się nie uda załatwić transportu przed wakacjami ( dużo czasu mi nie zostało niestety) to trzeba będzie jechać tylko nie wiem jak by ten wyjazd znióśł nasz budżet domowy. Przecież jakbym wpadła na targ staroci w Neapolu to nic jak tylko zostałoby nam suchy chleb do końca roku jeść :yes::D

Jej, no nie mało ;)

A co do pomysłów to mam takie trzy fotki :) Może cię zainspirują :D

b86e0ce11e13f9b1620fc77763b6414e.jpg

051b43c2ffcc28124ddb5dc7b8ea6699.jpg

image_funcCAUCVQW3.jpg

Myślę, że ładnie mogłyby wyglądać w głatkiej tkaninie, nie koniecznie welurowej.

Rama już sama w sobie jest ich ozdobą ;)

Aga te fotele ładniejsze od moich ;) wszystkie mi się podobają najbardziej do mnie przemawia drugi ale co począć jak się nie mam co się lubi to się lubi co się ma:D

Andżelika dobrze prawi:yes: jedź, jedź anbama:D

Neapol uwielbiam, a z niego rzut beretem na Capri- tam to dopiero są zakupy-roczna pensja to mało:bash:

Chociaż ostatnio trochę się zraziłam do tego miasta po ich perypetiach z zalegającymi śmieciami... Problem trawa nadal, niestety. Ale fajne wakacje murowane:wave:

Transport znalazłam :wave: gdzieś w połowie czerwca kanapa będzie u mnie :)Na Capri strasznie drogo jest :bash: pamiętam kiedyś w jednym z takich kurortów znajomy Włoch zapłacił za lody, cisto i coś tam do picia było nas w sumie 4 osoby moją miesięczną wypłatę:bash: Teraz jak jestem w takich miejscach to zdjęcia stamtąd przywożę;) a zakupy robię w małych miasteczkach i najlepiej na wyprzedażach:) mam już tam swoje ścieżki wydeptane :D

A Neapol śliczny jest ale brudny ................ tak jak jego okolice zresztą.

Edytowane przez anbama

Na Capri strasznie drogo jest :bash: pamiętam kiedyś w jednym z takich kurortów znajomy Włoch zapłacił za lody, cisto i coś tam do picia było nas w sumie 4 osoby moją miesięczną wypłatę:bash:

Ale chyba to nie była kanjpka na Capri???:eek::eek:

Byliśmy tam 2 lata temu i ceny normalne w kafejkach, podobne jak w całej Italii...

Fajnie,że znalazłaś transport:wave:

A gradu współczuje- u nas na szczęście tylko lało;)