Juszczakówka 07.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Świąteczna inspiracja będzie fajnie wyglądać po przemalowaniu...i może.... kto to wie...... też coś podobnego w formie stajenki się zrobi ...serducha urocze i na dodatek gliniane..... Co do materiału, który Ci się zwyższył to uszyj poszewki na jaśki i połóż na tych mebelkach..... będzie O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Piękneeee te poduszki:jawdrop: Cud,miód, ultramaryna:yes: Ale zdolniach z Ciebie, anbama Ja sama szyć nie umiem, a na gotowe muszę wydać ze 300zł:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.06.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A na koniec surfinie przy drzwiach co ja pocznę ze te drobne najbardziej mi się podobają http://img89.imageshack.us/img89/8006/dscn2452o.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.06.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Piękneeee te poduszki:jawdrop: Cud,miód, ultramaryna:yes: Ale zdolniach z Ciebie, anbama Ja sama szyć nie umiem, a na gotowe muszę wydać ze 300zł:cry: Dzięki agawi ja samouk jestem jak ja dałam radę to i TY dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Też mam słabość do MILLION BELLS urocze i do wszystkiego pasują Jak one Ci wyrosły szkoda tylko ,że to rośliny jednoroczne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.06.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki agawi ja samouk jestem jak ja dałam radę to i TY dasz Nie znasz moich możliwości:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nie znasz moich możliwości:rotfl: ani moich :lol2:, ale zawsze można spróbować i coś stworzyć jeżeli się tego bardzo, bardzo chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.06.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ani moich :lol2:, ale zawsze można spróbować i coś stworzyć jeżeli się tego bardzo, bardzo chce I to jest jedyne, słuszne podejście:) Ja dzisiaj chciałam kupić białe stokrotki do wysiania i co ? w czterech sklepach byłam i nie mają i znowu się powtórzę boziu gdzie mi przyszło mieszkać A i muszę jeszcze pochwalić mojego M bo wiem że czasem wieczorkiem sobie tutaj podczytuje Spisał się w końcu i mam wreszcie regały w pomieszczeniu gospodarczym Nie jest to szczyt moich marzeń ale wreszcie zapanował tam porządek pozbyłam się sterty pudeł teraz wygospodarowałam sobie miejsce na kącik do szycia (muszę tylko jakiś stolik na maszynę skręcić) i deska do prasowania też tam swoje miejsce znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.06.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Zazdraszczam zdolności "szyciowych". Dzięki Bogu, mam koleżankę , która te zdolności posiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.06.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ani moich :lol2:, ale zawsze można spróbować i coś stworzyć jeżeli się tego bardzo, bardzo chce Bardzo chcę i nie wychodzi mi to szycie:rotfl: To już wolę pracę w kamieniołomach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.06.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 To jak jesteśmy przy szyciu dzisiaj rano uszyłam firaneczkę do pomieszczenia gospodarczego:yes: wreszciehttp://img849.imageshack.us/img849/340/dscn2460.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.06.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Bardzo chcę i nie wychodzi mi to szycie:rotfl: To już wolę pracę w kamieniołomach:lol2: Agawi jak byśmy umiały wszystko to nudno by było dobrze jest że jesteśmy inne i mamy większe lub mniejsze predyspozycje do różnych rzeczy. W końcu krawcowe też dzieci mają i na chlebek muszą zarobić Ja się zabieram tylko za proste rzeczy Próbowałam kiedyś szyć spódnice i inne pierdoły ale nigdy nie byłam zadowolona z efektu i dałam sobie spokój. A to moje szycie często tyle nerwów mnie kosztuje bywa że polecą nawet te nieładne słówka, pruje, szyje pruje......aż w końcu wyjdzie tak jak ma być ...... no powiedzmy;) Edytowane 9 Czerwca 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.06.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 To jak jesteśmy przy szyciu dzisiaj rano uszyłam firaneczkę do pomieszczenia gospodarczego:yes: wreszciehttp://img849.imageshack.us/img849/340/dscn2460.jpg Firaneczka śliczna, a ta delikatna koronka jest dopełnieniem całości...... Talent masz duży A ja siedzę w pracy i klople deszczu liczę zajęcia jakieś musi być ... Ty tak twórczo , a ja tak hmmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.06.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A u mnie nawet kropla deszczu nie spadła Mam tysiąc pomysłów na nowe rabaty i nic zrobić nie mogę bo tak sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.06.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 U nas w nocy troszeczkę popadało...super!! A tak swoją drogą, to....Matko Jedyna...Ty już od rana taka twórcza jesteś?????Piękna firaneczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.06.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 U nas w nocy troszeczkę popadało...super!! A tak swoją drogą, to....Matko Jedyna...Ty już od rana taka twórcza jesteś????? Piękna firaneczka!!! Jak się rano nie zabiorę to potem mi jakoś ciężko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A ja cały tydzień jestem na zwolnieniu lekarskim, więc pozwalam sobie na odsypianie wczesnego wstawania do pracy. I mam możliwość posiedzenia sobie więcej na FORUM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.06.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Śliczna ta firaneczka:yes: No mówię, że zdolna kobitka- tylko udaje, że nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.06.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 W niedzielę jak dobrze pójdzie moja kanapa wyjedzie z Włoch :wave:Tak sobie pomyślałam ze poproszę mamę żeby mi przy okazji kupiła i podała nową narzutę do sypialni. Narzuta ma być prost anie falbaniasta Zawsze mamy dwie jedna gruba zimowa druga cienka letnia służą nam jako kołdry jak się przybrudzi to ją wkładam do pralki i jest git. Tylko mam mały dylemat chciałam taką w kolorze czekolady ale wydaje mi się że może być za ciemna przy tej tapecie która teraz mam może niebieska albo uniwersalnie w jasnym beżu???? W sypialni to się jeszcze wszystko może zmienić tapetę przykleiliśmy kiedyś bo miałam parcie żeby coś zrobić teraz już mi się trochę znudziła kupiłam z niebieskim bo wcześniej miałam niebieską sypialnię i chciałam wykorzystać stare dodatki takie jak chodniczki obrazki itp. ale jak widać niewiele z tych rzeczy tam się znalazło .Meble stare ale muszą zostać chciałabym tylko wymienić toaletkę i zamiast komody wstawić wygodny fotel. I oczywiście brakuje kinkietów nad łózkiem i lampy Poradźcie jaki kolor tej narzuty może mamie uda się coś upolować http://img64.imageshack.us/img64/1423/dscn2462x.jpg http://img89.imageshack.us/img89/5959/dscn2463p.jpg http://img577.imageshack.us/img577/9178/dscn2465.jpg http://img853.imageshack.us/img853/8327/dscn2466s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.06.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mam jeszcze takie obrazki w poprzedniej sypialni pasowały a teraz nie wiem czy wieszać na ścianie z toaletką. Obrazki wycięte ze starego kalendarza Myślałam że może warto ramki zmienić na srebrne? http://img696.imageshack.us/img696/2509/dscn2467q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts