anbama 07.09.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Bo Andżelika to urodzona optymistka jest:lol2: A masz elektryczną ręczną szlifierkę? Może tym da radę... Z kamienia to ja bym chciała piaskowiec, ale wiem, że jest strasznie trudny w utrzymaniu... Może coś podobnego? O piaskowcu też słyszałam ze porasta glonami i się ściera ale fajnie by to wyglądało gdyby nim wyłożyć taras i ścieżki wokół domu. Ja muszę wziąść pod uwagę moje psiaki. Czyli najlepiej coś taniego, ładnego i łatwego do czyszczenia jednocześnie. Czasem się zasatanawiam czy nie żądam niemożliwego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.09.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Właśnie tymczasowe rozwiązanie mnie interesuje a pod tym tłuczniem jak przygotowane podłoże ? Pod spodem mamy taki gruby tłuczeń M ubijał takim sprzęem jaki mają panowie, którzy kładą kostkę na to poszedł drobniejszy i też ubite. A czy było coś jeszcze pod tym z tego co pamiętam to nie. Podobno to ma być podoże pod przyszłą kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.09.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Bo Andżelika to urodzona optymistka jest:lol2: A masz elektryczną ręczną szlifierkę? Może tym da radę... Pewnie,że jestem urodzoną optymistką jak bym nie była to nie miałabym połowy tego co mam też pomyślałam o elektrycznej szlifierce..... na ciepło można zdrapać tzw. wypalatką . Anetko na 100% poradzisz sobie z tym stołeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 O to super, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.09.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ba,stołek to moje wyzwanie na dzisiejszy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ba,stołek to moje wyzwanie na dzisiejszy wieczór Czekamy na efekty a i nie zapomnij pstryknąć fotki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 i opalarka i szlifierka się przydadzą pokazuj efekty szybciusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.09.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Jejku, wyjdzie na to że ostatnia łajza ze mnie bo nie umie byle stołka wyczyścić. Ale wierzcie mi dziewczyny zapodałam się z tym stołeczkiem że hej! Wczoraj M kupił jakiś specyfik, który miał w cudowny sposób usunąć to ustrojstwo i co? nic nie chce iść tylko się marze. Mało tego jak się dorwałam do papieru ściernego to już wszystko było jasne skąd taka gruba warstwa farby:mad: wyczyściłam mały kawałek i okazało się ze pod spodem kupa szpachli i dziurek po robaczkach. No i właśnie na taką minę się wsadziłam. Ale zrobie go, żeby nie wiem co chciałam go wyczyścić i zaolejować a teraz to już zostaje albo go na biało zrobić albo taką bejcą jak reszta mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Bidulka:hug: Nie męcz się tak nad tym stołkiem:no: Pomaluj go po prostu na jakiś kolor i zostaw. I tak pewnie będzie ładny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.09.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) Agawi wyczyszczę go, wkurzył mnie tak już mam Na nim jest tyle warstw farby, że jeszcze jedna to chyba już zbyt wiele. Przynajmniej wiem co jest pod spodem (niezbyt miła niespodzianka) ale dam radę doprowadzę go do ładu :yes:chociaż wiem, że stracę swoje długie pazurki Edytowane 9 Września 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 chociaż wiem, że stracę swoje długie pazurki http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Rób, rób ambitna kobieto, co tam pazurki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.09.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 odrosną przecież :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) odrosną przecież :lol2: No przeca, ze urosną W oczekiwaniu na nowe- jak już Ci się zniszczą, to popatrz sobie:lol2: http://zlamanyobcas.pl/wp-content/uploads/2009/11/zadbane.jpg Edytowane 9 Września 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 09.09.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 będzie piękny, ja półeczke sypialnianą też z kilku warstw farby czysciłam szlifierką. A ile papieru poszło...nie wspomnę.reszte zakamarków ręcznie powodzenia:)a pazurkami się nie przejmuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Aneta zmatuj cały ten stołeczek i pociągnij go farbą...tak chyba będzie najlepiej ( nie ma sensu abyś tyle czasu się nad nim męczyła ). Na biało chcesz go pomalować? Będzie piękny zobaczysz...ja też przy czyszczeniu nakastlików psioczyłam na czym świat cały stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.09.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Ja go już prawie wyczyściłam tylko okazało się że pod tymi warstwami farby to jest tyle dziur po robaczkach że hej. Sama nie wiem czy jest sens to robić ale tak pomyślałam że teraz szpachla a potem malowanie. Skończyłabym go wczoraj czyścić tak się na niego wkurzyłam ale papiru zabrakło:bash: A i dostałam wczoraj dwa prezenciki: nowy aparat żeby zdjęcia na forum lepszej jakości były:D i szlifierkę do czyszczenia mebli:wave: i nie trudno zgadnąć z czego się bardziej ucieszyłam Edytowane 11 Września 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Myślę, że oba prezenty są rewelacyjne ( chociaż dobra szlifierka to jest to !!!! ). Dasz radę... będę trzymać kciuki przez całą noc Aaaaa czemu aparacik jeszcze nie przetestowany na stołeczku hmmm ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Aaaaa czemu aparacik jeszcze nie przetestowany na stołeczku hmmm ????? Właśnie, czemu:mad: W każdym razie gratuluję nowego aparaciku:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 13.09.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Fotki będą :yes:ostatnio miałam bardziej wdzięczne obiekty do fotografowania niż ten nieszczęsny stołek. Wczoraj go niestety nie skończyłam czyścić bo po pracy zabrałam się za przekopywanie roślinek w ogródku i zeszło się do ciemnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.09.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Zeszło mi się z tymi fotkami ale już się poprawiam stołek wyczyszczony...prawie troszkę szpachli już położone i delikatnie przetarte trzeba będzie z tą szpachlą jeszcze popracować to wiemy http://img571.imageshack.us/img571/6971/dsc0153ob.jpg http://img853.imageshack.us/img853/4013/dsc0161qo.jpg Jeszcze sporo przy nim pracy ale zrobi się powolutku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts