Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem ze robię z igły widły ale moje płytki na podłodze mają taki dziwny odcień beż jakby z domieszką rózu i kurcze nie wygladałoby to fajnie jakby kolor na tapicerce wpadał w żółty. Zresztą nawet kolor ścian do nich cięzko dobrać narazie mimo wszystko mi się podobają:) ale jeszcze parę takich akcji i je chyba znienawidzę;)

Nie, nie Anetko, były dwie szarości, ale średni i ciemny szary- czyli te dwa przedostatnie. Tego prawie białego nie brałam pod uwagę:no: a ten ciemny to prawie grafit, więc wybrałam ten średni:)

Myślę, że ten Twój faworyt będzie ładny:wiggle: Ciekawe kiedy otrzymasz próbkę;)

anbamko....a ja przebieram nóżkami bo nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz te mebelki:) Ja tak uwielbiam twój hol, że mogłabym w nim zamieszkać, a jak jeszcze mebelki dostaną nowe ubranka to już całkiem się do ciebie wprowadzę:):):)

anbamko....a ja przebieram nóżkami bo nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz te mebelki:) Ja tak uwielbiam twój hol, że mogłabym w nim zamieszkać, a jak jeszcze mebelki dostaną nowe ubranka to już całkiem się do ciebie wprowadzę:):):)

Beatko zapraszam serdecznie hol jest duży na pewno bedzie Ci wygodnie kawusia i coś jeszcze też się znajdzie:) Tylko musimy poczekać bo na razie w holu echo hula. Przez dylematy z materiałem niestety termin mi się wydłuży.Ale niema tego złego imprezę Andrzejkową możemy robić miejsce na tańce jest:lol2::wiggle:A że M Andrzej to już chyba wyjścia nie ma ;)

Na pewno tak się stanie:D Mam tylko nadzieję, ze materiał Ci podpasuje...:rolleyes:

Aga szczerze to jestem bardzo pozytywnie nastawiona czekam tylko na te próbki.A tak wogóle to firma która produkuje tą tkaninę zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie swoim podejściem do klienta.Konkretni, mili ma się wrażenie,:) że wszystko z nimi idzie załatwić

Witaj anbamo!przynoszę Ci próbki materiału ,bo wiem od Agawi ,że będziesz zamawiać fotel w tej samej firmie co my.Ja z bezy i ecru mam tylko dwie,ale zadzwoń lub napisz do firmy ,oni śa przychylnie nastawieni do klienta i na pewno przyślą ,a wtedy wybierzesz co Ci się będzie podobało. Mnie ,zanim się zdecydowałam ,babka przysłała próbki chyba z 3 razy . Zrobiłam zdjęcia ,al monitor nie oddaje rzeczywistych kolorów ,wyszły ciemniejsze niż w realu.

http://img404.imageshack.us/img404/2373/p1070800.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/8918/p1070801wz.jp

chyba nie pomogłam;)

Dzięki WIELKIE Beauty pomagacie mi dziewczyny chociażby tym, że nie mam juz dylematu czy ten czy inny materiał bo skoro WY się na niego zdecydowałyście to pewnie jest ok.Teraz została kwestia koloru.Materiał będę zamawiała bezpośrednio od producenta obiecali szybko przysłać próbnik,więc czekam:)

Właśnie kurier przyniósł próbnik(mega ukłon w kierunku firmy) kolorki w rzeczywistości są bardziej intensywne niż na ekranie monitora, myślę ale jest ryzyko że będzie trzeba szukać dalej :bash::cry:

Właśnie mi koleżanka powiedziała że jestem strasznie drobiazgowa i ma rację bo zaczynam się męczyć sama ze sobą przy wyborze tej tapicerki.

Aga Twoje kolorki na meble super som;)

Aga Twoje kolorki na meble super som;)

Się okaże, ale dzięki Anetko;)

Kochana dawaj ten próbnik, bo mnie ciekawość zżera:p

A może jedna da się coś wybrać? A jak nie, to tak Ci uczciwie powiem, że plusze i welury ogólnie mają malo kolorów i może musisz zacząć szukać w innych materiałach?:yes: