anbama 25.10.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dzięki Aga Myślisz że ten najjaśniejszy kolor na tym zdjęciu to właśnie ten pierwszy z próbnika? Ten 10 kolor w próbniku też wyglada na bardzo jasny ale w rzeczywistości to może byc jaśniutki szary. Miałaś moze taki jasno szary w swoich próbkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nie ma za co:) Ten nr 10 wygląda na taki lekko siny, ale go nie miałam bo zamówiłam konkretne, czyli te dwa przedostatnie od końca i fiolet nad różowym. Mnie najbardziej z jasnych i nie żółtych podoba się kolorek pierwszy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.10.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 doczytała u Ciebie że szarości były dwie czyli 10 też trzeba wziąść pod uwagę Pierwszy to mój faworyt do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.10.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wiem ze robię z igły widły ale moje płytki na podłodze mają taki dziwny odcień beż jakby z domieszką rózu i kurcze nie wygladałoby to fajnie jakby kolor na tapicerce wpadał w żółty. Zresztą nawet kolor ścian do nich cięzko dobrać narazie mimo wszystko mi się podobają ale jeszcze parę takich akcji i je chyba znienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nie, nie Anetko, były dwie szarości, ale średni i ciemny szary- czyli te dwa przedostatnie. Tego prawie białego nie brałam pod uwagę a ten ciemny to prawie grafit, więc wybrałam ten średni:) Myślę, że ten Twój faworyt będzie ładny:wiggle: Ciekawe kiedy otrzymasz próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Anetko, to moje próbki: 2 szarości i oberżyna:) http://img683.imageshack.us/img683/4893/zdjcie0278f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.10.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Powiem szczerze że przebieram nózkami bo juz chciałabym mieć to wszystko z głowy i patrzeć na moje nowe,ładne mebelki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Na pewno tak się stanie:D Mam tylko nadzieję, ze materiał Ci podpasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 anbamko....a ja przebieram nóżkami bo nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz te mebelki:) Ja tak uwielbiam twój hol, że mogłabym w nim zamieszkać, a jak jeszcze mebelki dostaną nowe ubranka to już całkiem się do ciebie wprowadzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.10.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 anbamko....a ja przebieram nóżkami bo nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz te mebelki:) Ja tak uwielbiam twój hol, że mogłabym w nim zamieszkać, a jak jeszcze mebelki dostaną nowe ubranka to już całkiem się do ciebie wprowadzę:) Beatko zapraszam serdecznie hol jest duży na pewno bedzie Ci wygodnie kawusia i coś jeszcze też się znajdzie:) Tylko musimy poczekać bo na razie w holu echo hula. Przez dylematy z materiałem niestety termin mi się wydłuży.Ale niema tego złego imprezę Andrzejkową możemy robić miejsce na tańce jest:lol2::wiggle:A że M Andrzej to już chyba wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.10.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Na pewno tak się stanie:D Mam tylko nadzieję, ze materiał Ci podpasuje... Aga szczerze to jestem bardzo pozytywnie nastawiona czekam tylko na te próbki.A tak wogóle to firma która produkuje tą tkaninę zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie swoim podejściem do klienta.Konkretni, mili ma się wrażenie, że wszystko z nimi idzie załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.10.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witaj anbamo!przynoszę Ci próbki materiału ,bo wiem od Agawi ,że będziesz zamawiać fotel w tej samej firmie co my.Ja z bezy i ecru mam tylko dwie,ale zadzwoń lub napisz do firmy ,oni śa przychylnie nastawieni do klienta i na pewno przyślą ,a wtedy wybierzesz co Ci się będzie podobało. Mnie ,zanim się zdecydowałam ,babka przysłała próbki chyba z 3 razy . Zrobiłam zdjęcia ,al monitor nie oddaje rzeczywistych kolorów ,wyszły ciemniejsze niż w realu.http://img404.imageshack.us/img404/2373/p1070800.jpghttp://img194.imageshack.us/img194/8918/p1070801wz.jp chyba nie pomogłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.10.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dzięki WIELKIE Beauty pomagacie mi dziewczyny chociażby tym, że nie mam juz dylematu czy ten czy inny materiał bo skoro WY się na niego zdecydowałyście to pewnie jest ok.Teraz została kwestia koloru.Materiał będę zamawiała bezpośrednio od producenta obiecali szybko przysłać próbnik,więc czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja namieszałam u Beauty z tymi kolorami, ale najważniejsze, że próbnik jest w drodze. A swoją drogą ten szary, który pokazała Beatka jest też śliczny, ale w rzeczywistości chyba jaśniejszy... Anetko, pokazuj foty jak go dostaniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dzięki WIELKIE Beauty ) Nie ma za co!! wygląda na to ,że materiały są dobre jakościowo ,dość grube i milutkie w dotyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.10.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Właśnie kurier przyniósł próbnik(mega ukłon w kierunku firmy) kolorki w rzeczywistości są bardziej intensywne niż na ekranie monitora, myślę ale jest ryzyko że będzie trzeba szukać dalej Właśnie mi koleżanka powiedziała że jestem strasznie drobiazgowa i ma rację bo zaczynam się męczyć sama ze sobą przy wyborze tej tapicerki. Aga Twoje kolorki na meble super som;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Aga Twoje kolorki na meble super som;) Się okaże, ale dzięki Anetko Kochana dawaj ten próbnik, bo mnie ciekawość zżera:p A może jedna da się coś wybrać? A jak nie, to tak Ci uczciwie powiem, że plusze i welury ogólnie mają malo kolorów i może musisz zacząć szukać w innych materiałach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.10.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Próbnik wrzucę po 17.00 jak wróce do domu bo w pracy nie mam czym fotki zrobić a ja to chyba muszę sobie trochę odpuścić a potem na spokojnie jeszcze raz temat przemyśleć.Na szczęście meble (już wyczyszczone i pomalowane)mogą jeszcze troszkę postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dobra, czekam:popcorn: Może jednak uda się coś wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.10.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 http://img545.imageshack.us/img545/299/dsc0099e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts