bogumil 05.01.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 I ja zaglądam i wyczekuję...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_cZaRnA_ 05.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Obejrzałam cały temat i jestem pod wrażeniem. Dom urządzony bardzo ładnie i chyba mogę powiedzieć, że w moim guście Hol i mebelki mnie zachwyciły. Ta kanapa zdecydowanie dopełnia tam całości. Będę tu częściej wpadać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.01.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Anetko to ja czekam wieczorkiem na fotki szafy:popcorn: Aga szafa jeszcze nie skończona jutro ma być gotowa to postaram się pokazać bo sama mam mieszane uczucia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.01.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Obejrzałam cały temat i jestem pod wrażeniem. Dom urządzony bardzo ładnie i chyba mogę powiedzieć, że w moim guście Hol i mebelki mnie zachwyciły. Ta kanapa zdecydowanie dopełnia tam całości. Będę tu częściej wpadać. Pozdrawiam Dzięki bardzo wsparcia osoby o podobnym guście nigdy dość. Zwłaszcza że podczas urządzania mam zawsze mnóstwo dylematów. Zapraszam wpadaj kiedy tylko zechcesz każdy głos mile widziany. Szkoda tylko że u mnie ostatnio niewiele się dzieje mam nadzieję że to się w końcu zmieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.01.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 I ja zaglądam i wyczekuję...:) Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja też, ja też zaglądam i czekam A co do wyczekiwania jestem bardzo cierpliwa i zaprawiona w bojach :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.01.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dziewczyny zdjęcia miały być dzisiaj ale zapomniałam zabrać aparatu do pracy:(. Czyli jeszcze troszkę cierpliwości wrzucę je wieczorkiem. Mam z nimi delikatny problem bo szafa jest przepastna a wiatrołap tyci,tyci i nie mogę dobrych zdjęć zrobić tylko po kawałku szafy mi łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.01.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Obiecane zdjęcia szafy;) http://img651.imageshack.us/img651/346/dsc0181bh.jpg http://img259.imageshack.us/img259/7946/dsc0188ns.jpg I jeszcze raz hol, widok z salonu http://img856.imageshack.us/img856/7254/dsc0192ys.jpg z wiatrołapu http://img806.imageshack.us/img806/6461/dsc0186z.jpg i na koniec troszkę świątecznie http://img267.imageshack.us/img267/9576/dsc0152ly.jpg http://img543.imageshack.us/img543/5053/dsc0193cu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No nareszcie:p piękna szafa Anetko:o:o Starannie wykonana i ma piękne gałeczki:wiggle: Kolorek też super, no i odnowione mebelki... szalejesz kochana szalejesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.01.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziewczyny do wiatrołapu zamówiłam juz konsolkę na drugą stronę ściany tylko mam mały dylemat czy zrobić jej gięte nogi czy może proste.Już mi się te ludwiki zaczynają przejadać ale tu w wiatrołapie jakoś jednak bardziej gięte nogi przy konsoli mi pasują. Do tej konsolki planuję postawić jeszcze ten stołek, który w takich bólach czyściłam (on ma gięte nogi to byłby niby komplet przy tej w miarę prostej szafie).Nad konsolkę mam już lustro i tu drugi dylemat czy tych luster w tym małym wiatrołapie nie będzie za dużo? Do tego jeszcze muszę coś zrobić z lampą na suficie tzn jak otwieram drzwi szafy to zaczepiam o wiszącą lampę(nie przewidziałam tego, że jak zrobię takie wysokie drzwi szafy to wyjdą takie buty). M przekonany żeby zrobić dwa kinkiety nad lustrem albo dwie zwisające z sufitu nad konsolką małe lampy tak żeby się ładnie odbijały po obu stronach w lustrze i jeszcze najlepiej kryształowe ......tak mi się rozmarzyło biedaczce :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pięknie, pięknie... kolor dopasowany do drzwi wewnętrznych i futryn perfekcyjnie ( ale to już wiesz ). Gałeczkami jeszcze raz pozachwycam się bo jest nad czym . Co do konsoli ja jestem za nóżkami giętymi będzie pasować idealnie w kolorze wiadomo jakim . Z lampkami zrób jak mówiłaś. A co do lustra na konsolkę ( chyba nawet wiem które lustro.... ) to jeszcze wstrzymałabyś się....może jeden duży kinkiet ......obraz dobra myśl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.01.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 dziękuję, dziękuję fajnie, że Wam się podoba Nad konsolką cosik muszę powiesić bo trzeba zakryć skrzynkę z całą elektryką a pod nią mam jeszcze grzejnik. Czyli plan jest taki : Grzejnik zamaskuję choć troszkę konsolką a skrzynkę lustrem albo obrazem nad nią. Pewne jest, że konsolki szybko nie będzie znając powolne usposobienie stolarza więc jest jeszcze trochę czasu na zastanowienie. Trzeba będzie tylko już teraz zacząć wiercić dziurę w brzuchu mojemu M póki się nie przyzwyczaił do tego że lampą szafę obijmy żeby przerobić elektrykę w wiatrołapie. Kurcze chyba trzeba będzie podziurawić część sufitu a w związku z tym malowanie też będzie konieczne. Ściany chyba pomaluję na biało:confused:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Zamówiłam dzisiaj konsolkę do wiatrołapu o taką: http://allegro.pl/konsola-fryzjerka-przyscienna-i2033797560.html do tego pójdzie stołeczek, będzie pasować? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) To czekamy na konsolkę ( też będziesz tak długo czekała co ja na sekretarzyk ??? jednak mam fajne wieści moje czekanie ma się zakończy w przyszłym tygodniu chyba pod koniec tygodnia ), nóżki ma przepięknej urody . . . a kolor jaki ???? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kolor brązowy taki jak szafa. Po niedzieli ma się zacząć robić i po tygodniu wysyłka. Pomaluję sobie sama na ten sam kolorek co szafa i stołek. Jeszcze myślę nad oświetleniem ale chyba poczekam na konsolkę jak ją postawię to może szybciej coś fajnego mi zaświta. Doszłam do wnioku że muszę być konsekwentna i najpierw skończę wiatrołap a potem powolutku wgłąb domu. Fajnie że Klara już będzie miała sekretarzyk w pokoiku czyli u córci już wszystko? Teraz kanapy do salonu stolik i już jesteś urządzona Andżeliko Czyli najpierw oglądamy Twój sekretarzyk a tydzień potem moją konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Brawo za konsekwencję, całość będzie cudna . Masz rację co do koloru, taki Ci tam pasuje. Poczekaj na mebelek i wtedy faktycznie będziesz miała całokształt co do lustra i oświetlenia. Konsolka piękna też kiedyś myślałam nad takimi ( mi są potrzebne dwie szt ) lecz stwierdzam , że do stołu mi nie będą pasowały i kiedyś zamówię podobne do mojego jedynego mebelka ( nie licząc kanapy i fotela ). U Klary jeszcze brakować będzie nakastlika i krzesła do sekretarzyka ( krzesło kupię w Ikea wiklinowe ) kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nakastlik i fotel to już mały pikuś. Pokoje moich chłopaków tam dopiero skromniutko czyli wszystko co najbardziej potrzebne: łożko, biurko i szafa z tym że u młodszego nawet porządnej szafy jeszcze nie ma i oświetlenie do wymiany bo powiesiliśmy co było i tak sobie do tej pory zostało. A zostało pewnie trochę przez to ze mój synio ogólnie z tych mało wymagających dzieciaków jest o nic się nie upomina, jest mu dobrze tak jak jest. Ale obiecaliśmy sobie że musimy się zabrać za jego pokoik wreszcieI tak się zastanawiam czy przyjdzie taki dzień że już wszystko będzie i może na jakieś super wakacje zaczniemy jeździć? Nic podobnego to nie było narzekanie bo urządzania domu mam dużą frajdę tylko to ograniczenie w postaci kasy czasami wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Skąd ja to znam brak dudków też nam doskwiera ( ale to nic ). Na wszystko przyjdzie pora , u mojego starszaka brak NADAL biurka i małego regału...teraz zbieram na jego mebelki w pierwszej kolejności regał . A wakacje zostawiam na czas letni czyli na spontan ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ok już nie marudzę tylko wakacje powinny być co najmniej trzy razy w roku Kolejny krok dekoratorski skupić się na poszukiwaniach oświetlenia do wiatrołapu:yes: Tego się będę trzymać, to postanowienie na dziś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No cudna szafa Anetko!!!!!! A kolor piękny, wszystko spójne i dopasowane! No i jest mój ulubiony hol (moje najpiękniejsze miejsce na forum:)) I jestem również za nóżkami giętymi...piękna konsolka! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts