agawi74 15.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zamówiłam dzisiaj konsolkę do wiatrołapu o taką: http://allegro.pl/konsola-fryzjerka-przyscienna-i2033797560.html do tego pójdzie stołeczek, będzie pasować? Piękna ta konsolka Anetko:o Będzie cacy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Przyszłam się przywitać Od dawna tu do Ciebie zaglądam,bo choć tyle tu pięknych wnętrz na tym forum,to jednak mało urządzonych w klasyczny sposób:) A Twoje meble z holu mogłabym nawet dziś przygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.01.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Przyszłam się przywitać Od dawna tu do Ciebie zaglądam,bo choć tyle tu pięknych wnętrz na tym forum,to jednak mało urządzonych w klasyczny sposób:) A Twoje meble z holu mogłabym nawet dziś przygarnąć Witaj mmajeczka! bardzo mi miło, że jednak jest nas więcej tych kasycznych na tym forum. Zapraszam serdecznie a o mebelkach będę pamiętać. Chociaż komplet może być zbrakowany bo jeden fotel na bank dostałby się Juszczakówce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.01.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jestem w sioku jeszcze nigdy tak szybko nie dostałam zamówionego mebelka i to takiego na wymiar. W niedzielę zamówiny w środę dostalam informację ze wysłany za pośrednictwem poczty. Jak pocztą to wiadomo że będzie dlugo szło a tu dzisiaj piatek i moja konsolka stawiła się i czeka ze mną w pracy do 17 aż pojedziemy do domku.No tak to ja mogę robić zakupy:yes: Nawet jej nie rozpakowałam bo boję się że coś będzie nie tak, oby była okJutro na bank będziemy ją malować tą samą bejcą którą pomalowana jest szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Witaj mmajeczka! bardzo mi miło, że jednak jest nas więcej tych kasycznych na tym forum. Zapraszam serdecznie a o mebelkach będę pamiętać. Chociaż komplet może być zbrakowany bo jeden fotel na bank dostałby się Juszczakówce:D To nic,fotel oddam Juszczakówce(no przecież nie będę taka)a resztę z przyjemnością przygarnę do siebie:D No to czekamy na zdjęcia konsolki Edytowane 20 Stycznia 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.01.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 OK jak tylko coś fajniejszego do holu uda mi się upolować bo na poważne zakupy meblowe póki co nie ma szans do wiosny trzeba trochę kasy odłożyć i zabrać się za domek z zewnątrz: elewacja, odwodnienie, płytki i takie tam.........zobaczymy ile uda się zrobić mmajeczkaa a gdzie Twoja galeria;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 OKtrzeba trochę kasy odłożyć i zabrać się za domek z zewnątrz: elewacja, odwodnienie, płytki i takie tam.........zobaczymy ile uda się zrobić Oo przypomniałaś mi, że i my płytek nie mamy:P:sick: Ale jeszcze nic fajnego nie znalazłam:no: Czekam na fotki konsolki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.01.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 http://img195.imageshack.us/img195/1348/dsc0193av.jpg http://img593.imageshack.us/img593/6540/dsc0196by.jpg http://img651.imageshack.us/img651/1200/dsc0195o.jpg Konsolka rozpakowana okazało się że wykonana mega starannie :yes:jutro malowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Super się prezentuje:yes:no po prostu super,a jeszcze jak ją pomalujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Znowu przyszłam popatrzeć...i tak myślę,może i ja sobie taką konsolkę sprezentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Faktycznie cacuszko...!!!A jak ją pomalujesz? Chyba nie doczytałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 CUDNA! CUDNA! Właśnie a jaki będzie kolorek? Też by mi się taka przydała... Miłego malowania Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Faktycznie jest piękna :yes: a nam sekretarzyk nie przyszedł ( ). Miłego malowania jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Fantastyczne wnętrza, spójnie , stylowe .Spisałaś się Konsolka rewelacyjnie. Ciekawa jestem jak ją odpicujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.01.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny za pochwały w imieniu konsolki:lol2: a tak poważnie to jeśli któraś z Was ma na taką ochotę to spokojnie polecam pana od konsolki szybko i mega dokładnie ją zrobił ja trochę upierdliwa jestem i nie mam się do czego przyczepić. Pomalujemy ją na ten sam kolorek co szafa. Teraz się zastanawiam co powiesić nad konsolą żeby ukryć skrzynkę rozdzielczą myślałam o lustrze ale lustra są na szafie i to może już być za dużo szczęście naraz. Alarm trzeba przenieść na ścianę obok bo przeszkadza i oświetlenie sufitowe też trzeba zlikwidować bo jak już pisałam drzwi szafy są prawie do samego sufitu i są obijane o lampę( o tym nie pomyślałam:no:) Może dać jeden ładny kinkiet nad konsolką albo przerobić na dwa kinkiety na tej ścianie przeciwległej do szafy? I tak moje drogie zaczęłam wykańczać wiatrołap a zrobię w nim na jakiś czas mam nadzieję. karolku witam Cię w moich progach bo Ty chyba u mnie pierwszy raz i zapraszam częściej jak znajdziesz czas bo z tego co czytam u Ciebie to dzieje się tam oj dzieje i przede wszystkim pięknie masz:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Może dać jeden ładny kinkiet nad konsolką Tak, kinkiecik będzie super Anetko, ja poproszę namiary na tego stolarza- jak mówisz, że dobry to mi się przyda, bo przed nami mnóstwo meblowania jeszcze:sick: Marzę, żeby wreszcie usiąść na sofce i nie myśleć o nowych meblach http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-364914.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 22.01.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Aga myślisz że kiedyś przyjdzie taki moment że siądziemy na sofach i nie będziemy myśleć o zmianach w domku:lol2: Namiary na stolarza to ten adres z allegro który wyżej wkleiłam. Trzeba dzwonić do pana (bardzo miły i rzeczowy) powiedzieć o co chodzi i trochę ponegocjować z ceną Sama zaczynam poważnie myśleć o tym żeby komodę do łazienki dać do wyceny tylko szukam tej jednej idealnej w dalszym ciągu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 22.01.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) http://img209.imageshack.us/img209/4074/dsc0198x.jpg Konsolka pomalowana jedną warstwą bejcy jutro jeszcze jedna i lakier....chyba. Teraz szukam fajnego kinkietu nad nią. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.01.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Kurcze...już wygląda czadowo:) Jak przyjdzie jeszcze lakier...paluszki lizać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Cóż można napisać...pięknie wygląda w tym kolorze:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts