Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać:welcome:

Od dawna tu do Ciebie zaglądam,bo choć tyle tu pięknych wnętrz na tym forum,to jednak mało urządzonych w klasyczny sposób:)

A Twoje meble z holu mogłabym nawet dziś przygarnąć:rolleyes:

Witaj mmajeczka! bardzo mi miło, że jednak jest nas więcej tych kasycznych na tym forum. Zapraszam serdecznie a o mebelkach będę pamiętać;). Chociaż komplet może być zbrakowany bo jeden fotel na bank dostałby się Juszczakówce:D

Jestem w sioku jeszcze nigdy tak szybko nie dostałam zamówionego mebelka i to takiego na wymiar. W niedzielę zamówiny w środę dostalam informację ze wysłany za pośrednictwem poczty. Jak pocztą to wiadomo że będzie dlugo szło a tu dzisiaj piatek i moja konsolka stawiła się i czeka ze mną w pracy do 17 aż pojedziemy do domku.

No tak to ja mogę robić zakupy:yes: Nawet jej nie rozpakowałam bo boję się że coś będzie nie tak, oby była ok

Jutro na bank będziemy ją malować tą samą bejcą którą pomalowana jest szafa.

Witaj mmajeczka! bardzo mi miło, że jednak jest nas więcej tych kasycznych na tym forum. Zapraszam serdecznie a o mebelkach będę pamiętać;). Chociaż komplet może być zbrakowany bo jeden fotel na bank dostałby się Juszczakówce:D

To nic,fotel oddam Juszczakówce(no przecież nie będę taka)a resztę z przyjemnością przygarnę do siebie:D

No to czekamy na zdjęcia konsolki

Edytowane przez mmajeczkaa

OK jak tylko coś fajniejszego do holu uda mi się upolować :lol2::yes: bo na poważne zakupy meblowe póki co nie ma szans do wiosny trzeba trochę kasy odłożyć i zabrać się za domek z zewnątrz: elewacja, odwodnienie, płytki i takie tam.........zobaczymy ile uda się zrobić ;)

mmajeczkaa a gdzie Twoja galeria;)?

OKtrzeba trochę kasy odłożyć i zabrać się za domek z zewnątrz: elewacja, odwodnienie, płytki i takie tam.........zobaczymy ile uda się zrobić ;)

Oo przypomniałaś mi, że i my płytek nie mamy:P:sick: Ale jeszcze nic fajnego nie znalazłam:no:

Czekam na fotki konsolki:popcorn::popcorn:

Dzięki dziewczyny za pochwały w imieniu konsolki:lol2: a tak poważnie to jeśli któraś z Was ma na taką ochotę to spokojnie polecam pana od konsolki szybko i mega dokładnie ją zrobił ja trochę upierdliwa jestem i nie mam się do czego przyczepić.

Pomalujemy ją na ten sam kolorek co szafa.

Teraz się zastanawiam co powiesić nad konsolą żeby ukryć skrzynkę rozdzielczą myślałam o lustrze ale lustra są na szafie i to może już być za dużo szczęście naraz. Alarm trzeba przenieść na ścianę obok bo przeszkadza i oświetlenie sufitowe też trzeba zlikwidować bo jak już pisałam drzwi szafy są prawie do samego sufitu i są obijane o lampę( o tym nie pomyślałam:no:) Może dać jeden ładny kinkiet nad konsolką albo przerobić na dwa kinkiety na tej ścianie przeciwległej do szafy?

I tak moje drogie zaczęłam wykańczać wiatrołap a zrobię w nim :mad::lol2: na jakiś czas mam nadzieję.

karolku witam Cię w moich progach bo Ty chyba u mnie pierwszy raz i zapraszam częściej jak znajdziesz czas bo z tego co czytam u Ciebie to dzieje się tam oj dzieje i przede wszystkim pięknie masz:bye:

Może dać jeden ładny kinkiet nad konsolką :bye:

:yes: Tak, kinkiecik będzie super :yes: Anetko, ja poproszę namiary na tego stolarza- jak mówisz, że dobry to mi się przyda, bo przed nami mnóstwo meblowania jeszcze:sick: Marzę, żeby wreszcie usiąść na sofce i nie myśleć o nowych meblach http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-364914.gif

Aga myślisz że kiedyś przyjdzie taki moment że siądziemy na sofach i nie będziemy myśleć o zmianach w domku:lol2::lol2:

Namiary na stolarza to ten adres z allegro który wyżej wkleiłam. Trzeba dzwonić do pana (bardzo miły i rzeczowy) powiedzieć o co chodzi i trochę ponegocjować z ceną;) Sama zaczynam poważnie myśleć o tym żeby komodę do łazienki dać do wyceny tylko szukam tej jednej idealnej w dalszym ciągu:yes: