Dorfi 23.01.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A konsolka jest jakoś przymocowana do ściany czy tylko na tych dwóch nogach stoi opierając się o ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.01.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Super wygląda pomalowana. Jesteś zadowolona z jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Aga myślisz że kiedyś przyjdzie taki moment że siądziemy na sofach i nie będziemy myśleć o zmianach w domku:lol2: :no: Pieknie wygląda pomalowana:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 23.01.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A konsolka jest jakoś przymocowana do ściany czy tylko na tych dwóch nogach stoi opierając się o ścianę? Dorfiprzykręcona do ściany inaczej sobie nie wyobrażam pewnie przy każdym dotknięciu by się przewracała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 23.01.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Super wygląda pomalowana. Jesteś zadowolona z jakości? Karolku z jakości wykonania jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że zamówiłam ją na wariata po tym jak mój stolarz zaczął marudzić ze z giętymi nogami może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 bardzo dziękuje za odpowiedz, a czy zamawiałaś ją na allegro? U tego sprzedawcy stolarstwoatb Upatrzyłam sobie u nich konsolę nawet już rozmawiałam z tym sprzedawcą ale zastanawiam się nad jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.01.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 karolku Konsolka zamawiana u tego sprzedawcy. Z jakości wykonania jesteśmy bardzo zadowoleni ja sama napewno jeszcze coś u niego będę zamawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tutaj też chętnie zaglądnę i popodziwiam pięknie pomalowaną konsolkę ... No moja droga wyszła Ci znakomicie . Pasuje tam w 100% . To tylko czekamy na oświetlenie i zasłonięcie tej nieszczęsnej skrzynki ( bidulka też musi się gdzieś podziać ). Wierzę, że uda Ci się to zrobić czyli zamaskować "bidulkę":lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 [..]że jednak jest nas więcej tych kasycznych na tym forum. Zapraszam serdecznie a o mebelkach będę pamiętać. Chociaż komplet może być zbrakowany bo jeden fotel na bank dostałby się Juszczakówce:D Oooo teraz doczytałam :lol2: i trzymam mocno za słowo :lol2: Idę dalej czytać to może znów będzie niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.01.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tutaj też chętnie zaglądnę i popodziwiam pięknie pomalowaną konsolkę ... No moja droga wyszła Ci znakomicie . Pasuje tam w 100% . To tylko czekamy na oświetlenie i zasłonięcie tej nieszczęsnej skrzynki ( bidulka też musi się gdzieś podziać ). Wierzę, że uda Ci się to zrobić czyli zamaskować "bidulkę":lol2:. No własnie z oświetleniem mam problem podobają mi się takie kinkiety jak ma Darcy u siebie w domku w romantic home jest tylko jeden w wersji w starym złocie. Te niklowane pikne som tylko że ja to już konsekwentnie w jakiś mosiądz albo złoto powinnam pójść..... chyba? Myślałam też o jakimś kryształowym tak pod te gałki od szafy ale narazie nic ładnego nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Też bym poszła w kryształ moim zdaniem bardziej będzie pasował właśnie do gałek i zaraz będziemy szukać coś stosownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No to jedziem z tym koksem: http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p10865_86988_MOZART-1-F-kinkiet-z-oto.html http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p16864_102332_MARIEDAL-KINKIET-Z-OTY-K9-E14-1X40W.html tu ceny w miarę normalne http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=230&id=8663 ceny kosmiczne są piękne http://magia-swiatla.pl/kelly-a93201w-kinkietit-p-405.html http://magia-swiatla.pl/antares-o1310k1-kinkietl-p-1631.html http://magia-swiatla.pl/laguna-kinkiet-a91332wit-p-312.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dziękuję za odpowiedz w sprawie konsoli .Teraz bez obaw mogę zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Anetko, a jaki ma być ten kinkiet? W złocie? kom=niecznie kryształowy? Mogę Ci polecić firmę, z której mam kilka mosiężnych kinkietów. Ceny są super:wiggle:Ja mam ten http://www.silen.pl/kart3g.html i jeszcze kilka świeczkowych:rolleyes: Zobacz sobie całą ofertę kinkietów http://www.silen.pl/sklep_on-line.html?gr=kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.01.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dziewczyny dzięki na Was zawsze można liczyć Problem z kinkietem jest tak,i że ja sama nie wiem dokładnie czego chcę. Wiem tylko tyle, że chcę jak najszybciej skończyć urządzać wiatrołap.....zabrzmiało poważnie a to tylko ze trzy metry powierzchni:D:lol2: Powiem szczerze ze pierwsza myśl jak mi przyszła do głowy to kinkiety podobne do tych, które ma Darcy u siebie w domku tylko że w romantic home mają same niklowane jeden jest w starym złocie ale mnie nie powalił(niklowane pikne tylko do mnie nie pasują).Potem pomyślalam o kryształowym tylko tu chcialam coś eleganckiego a te ala maria-teresa chyba mi się już trochę opatrzyły. Mam nadzieje ze dzisiaj znajdę troche czasu na poszukiwania.To zaczynam od Waszych adresów i szukam:yes: To ten z romantic-home http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=42&products_id=453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Hop Hop...gdzie się podziała gospodyni?????? kinkiecik wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.01.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Gospodyni z deczka na zdrowiu podupadła a przez to poszukiwania kinkietu odciągają się w czasie Przez to że nie czułam się najlepiej coraz bardziej skłaniam się do tego o którym pisałam wyżej. Szukałam szukałam a jak już coś mi w oko wpadło to cena z kosmosu jak można wołać za kinkiet np tysiąc złotych a widziałam i droższe masakra jakaś po prostu. Jak dla mnie zakup kinkietu z tak wygórowaną ceną przekracza granice zdrowego rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Gospodyni z deczka na zdrowiu podupadła a przez to poszukiwania kinkietu odciągają się w czasie A co się stało? Mam nadzieję Anetko, że to tylko jakieś głupie przeziębienie:hug: Kinkietem się nie przejmuj- jak Ci tamten pasuje to kupuj:) W końcu to tylko wiatrołap:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Gospodyni z deczka na zdrowiu podupadła Szukałam szukałam a jak już coś mi w oko wpadło to cena z kosmosu jak można wołać za kinkiet np tysiąc złotych a widziałam i droższe masakra jakaś po prostu. Jak dla mnie zakup kinkietu z tak wygórowaną ceną przekracza granice zdrowego rozsądku. Zdrówka życzę(mnie tez ostatnio jakieś cholerstwo dopadło:mad:) Czasem się zastanawiam dla kogo te ceny:confused: no bo przecież nie dla przeciętnego śmiertelnika:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.01.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Zdrowia i dobrego samopoczucia życzę Kinkiet znajdziesz albo kupuj ten z RH, pierwsze pomysły są najlepsze i na długo zapadają w pamięć Ceny są z kosmosu i faktycznie chyba pogłupieli z nimi !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts