Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutaj też chętnie zaglądnę i popodziwiam pięknie pomalowaną konsolkę :wiggle:... No moja droga :) wyszła Ci znakomicie :jawdrop:. Pasuje tam w 100% :yes:. To tylko czekamy na oświetlenie i zasłonięcie tej nieszczęsnej skrzynki ( bidulka też musi się gdzieś podziać ;) ). Wierzę, że uda Ci się to zrobić czyli zamaskować "bidulkę":lol2:.

[..]że jednak jest nas więcej tych kasycznych na tym forum. Zapraszam serdecznie a o mebelkach będę pamiętać;). Chociaż komplet może być zbrakowany bo jeden fotel na bank dostałby się Juszczakówce:D

Oooo teraz doczytałam :D:lol2: i trzymam mocno za słowo :lol2::lol2::lol2:

Idę dalej czytać to może znów będzie niespodzianka :D ;)

Tutaj też chętnie zaglądnę i popodziwiam pięknie pomalowaną konsolkę :wiggle:... No moja droga :) wyszła Ci znakomicie :jawdrop:. Pasuje tam w 100% :yes:. To tylko czekamy na oświetlenie i zasłonięcie tej nieszczęsnej skrzynki ( bidulka też musi się gdzieś podziać ;) ). Wierzę, że uda Ci się to zrobić czyli zamaskować "bidulkę":lol2:.

No własnie z oświetleniem mam problem podobają mi się takie kinkiety jak ma Darcy u siebie w domku w romantic home jest tylko jeden w wersji w starym złocie. Te niklowane pikne som tylko że ja to już konsekwentnie w jakiś mosiądz albo złoto powinnam pójść..... chyba?

Myślałam też o jakimś kryształowym tak pod te gałki od szafy ale narazie nic ładnego nie znalazłam.

Anetko, a jaki ma być ten kinkiet? W złocie? kom=niecznie kryształowy?

Mogę Ci polecić firmę, z której mam kilka mosiężnych kinkietów. Ceny są super:wiggle:

Ja mam ten http://www.silen.pl/kart3g.html i jeszcze kilka świeczkowych:rolleyes: Zobacz sobie całą ofertę kinkietów

http://www.silen.pl/sklep_on-line.html?gr=kinkiety

Dziewczyny dzięki na Was zawsze można liczyć:yes:

Problem z kinkietem jest tak,i że ja sama nie wiem dokładnie czego chcę. Wiem tylko tyle, że chcę jak najszybciej skończyć urządzać wiatrołap.....zabrzmiało poważnie a to tylko ze trzy metry powierzchni:D:lol2:

Powiem szczerze ze pierwsza myśl jak mi przyszła do głowy to kinkiety podobne do tych, które ma Darcy u siebie w domku tylko że w romantic home mają same niklowane jeden jest w starym złocie ale mnie nie powalił(niklowane pikne tylko do mnie nie pasują).Potem pomyślalam o kryształowym tylko tu chcialam coś eleganckiego a te ala maria-teresa chyba mi się już trochę opatrzyły.

Mam nadzieje ze dzisiaj znajdę troche czasu na poszukiwania.To zaczynam od Waszych adresów i szukam:yes:

To ten z romantic-home

http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=42&products_id=453

Gospodyni z deczka na zdrowiu podupadła ;) a przez to poszukiwania kinkietu odciągają się w czasie Przez to że nie czułam się najlepiej coraz bardziej skłaniam się do tego o którym pisałam wyżej.

Szukałam szukałam a jak już coś mi w oko wpadło to cena z kosmosu jak można wołać za kinkiet np tysiąc złotych a widziałam i droższe masakra jakaś po prostu. Jak dla mnie zakup kinkietu z tak wygórowaną ceną przekracza granice zdrowego rozsądku.

Gospodyni z deczka na zdrowiu podupadła ;) a przez to poszukiwania kinkietu odciągają się w czasie

A co się stało? Mam nadzieję Anetko, że to tylko jakieś głupie przeziębienie:hug:

Kinkietem się nie przejmuj- jak Ci tamten pasuje to kupuj:) W końcu to tylko wiatrołap:lol2:;)

Gospodyni z deczka na zdrowiu podupadła ;)

Szukałam szukałam a jak już coś mi w oko wpadło to cena z kosmosu jak można wołać za kinkiet np tysiąc złotych a widziałam i droższe masakra jakaś po prostu. Jak dla mnie zakup kinkietu z tak wygórowaną ceną przekracza granice zdrowego rozsądku.

Zdrówka życzę(mnie tez ostatnio jakieś cholerstwo dopadło:mad:)

Czasem się zastanawiam dla kogo te ceny:confused: no bo przecież nie dla przeciętnego śmiertelnika:mad: