mmajeczkaa 05.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Jak zdrówko??? Kinkiecik dotarł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Aga w sezonie zimowym spalamy 10 kubików palimy praktycznie zawsze po powrocie z pracy i tyle podobno trzeba kupić M kupuje drzewo drzewo z dwuletnim wyprzedzeniem żeby dobrze wyschło. Powiem tak do kominka w domu to ja się praktycznie nie dotykam ale z tego co słyszę drzewo w tym roku znowu podrożało i pewnie na tej cenie się nie skończy AAA, jak 10 kubików to sporo i kosztownie:jawdrop: My to raczej rekreacyjnie:lol2: Masz rację, nasze też było sezonowane, a i u nas ponad rok już leży i pali się świetnie:wiggle: kominek najbardziej doceniam, jak jest śnieg za oknem. U nas zimno nie jest, więc się rzadko dogrzewamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A koleżanka znowu nam zaginęła..... I taka impreza ją u Agi ominie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 11.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Dziewczyny kinkiet przyszedł dopiero w czwartek ale najważniejsze że jest. A zginęłam bo audyt w pracy miałam, same wiecie..... wczoraj całe 8 godzin stresu jak przyszłam wieczorkiem do domu to fakt miałam ochotę się napić , tylko ta impreza.......właśnie się skończyła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 tylko ta impreza.......właśnie się skończyła:bash: Oj tam, oj tam- zawsze możemy rozpocząć nową Anetko zrób fotki tego kinkieciku- czekamy:popcorn: Na stresik walnij lufkęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Tak tak Anetko prosimy o zdjęcia kinkietu:) O nie...żadnej imprezy:no: bo znowu mnie Aga będzie z kijem ganiała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 bo znowu mnie Aga będzie z kijem ganiała:lol2: Oj tam, najwyżej trochę pokrzyczęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/klotnia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Nie nie nie krzycz...już będę grzeczna:lol2: Ale Ty Anetko się napij http://emoty.blox.pl/resource/sluze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Anetko, właśnie minął weekend, mam nadzieję, ze zrobiłaś fotkę...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Anetko tak tak....prosimy o fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 14.02.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hej Dziewczyny dzięki napiłam się ....pychota A teraz zdjęcie i nie nastawiać się proszę na cuda wianki bo to chyba najbardziej popularny model kryształowego kinkietu. Ma natomiast jedną ważną zaletę...cenę http://img20.imageshack.us/img20/7466/dsc0223xt.jpg http://img99.imageshack.us/img99/9587/dsc0222c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kinkiet śliczny...nie przeładowany, delikatny:) Walentynkowe buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wpadam na sekundę...ma urlop i gości ( iiii anginę....) Kinkiet będzie pasował i to bardzo będzie pasował do całości. Za TAKĄ cenę też bym się skusiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Anetko śliczny kinkiecik:yes: Qrczę, pasowałby mi do garderoby w sypialni... A były z opcją w chromie? Może podrzuć mi namiar, co??? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.02.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Anetko śliczny kinkiecik:yes: Qrczę, pasowałby mi do garderoby w sypialni... A były z opcją w chromie? Może podrzuć mi namiar, co??? Z góry dziękuję Aga wiadomość wysłałam na pw:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.02.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Wpadam na sekundę...ma urlop i gości ( iiii anginę....) Kinkiet będzie pasował i to bardzo będzie pasował do całości. Za TAKĄ cenę też bym się skusiła . Urlop i goście to ja rozumiem ale po co ta angina:mad: Miksturki wirtualnie zapodaję i dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.02.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kinkiet już jest teraz muszę zmotywować mojego M do małej rozpierduchy w wiatrołąpie a z tym może być problem wierzcie mi ale damy radę:yes:popracujemy nad tematem i zrobi się:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aga wiadomość wysłałam na pw:yes: Dzięki Anetko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Hej Anetko Czekałam na ten kinkiet,czekałam...no i się doczekałam:yes: Śliczny kinkiecik,ciekawa jestem jak będzie się prezentował nad konsolką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.02.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Hej Anetko Czekałam na ten kinkiet,czekałam...no i się doczekałam:yes: Śliczny kinkiecik,ciekawa jestem jak będzie się prezentował nad konsolką??? A wiesz mmajeczko że ja też ciekawa jestem ale na to przyjdzie nam trochę poczekać. Pytam ostatnio M kiedy zamierza się przeróbką zająć a on mi na to że niebawem. Czyli nic jak tylko zostaje ładnie poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts