Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga w sezonie zimowym spalamy 10 kubików palimy praktycznie zawsze po powrocie z pracy i tyle podobno trzeba kupić M kupuje drzewo drzewo z dwuletnim wyprzedzeniem żeby dobrze wyschło. Powiem tak do kominka w domu to ja się praktycznie nie dotykam ale z tego co słyszę drzewo w tym roku znowu podrożało i pewnie na tej cenie się nie skończy

AAA, jak 10 kubików to sporo i kosztownie:jawdrop: My to raczej rekreacyjnie:lol2: Masz rację, nasze też było sezonowane, a i u nas ponad rok już leży i pali się świetnie:wiggle: kominek najbardziej doceniam, jak jest śnieg za oknem. U nas zimno nie jest, więc się rzadko dogrzewamy:)

Hej Dziewczyny dzięki napiłam się ....pychota :yes::D

A teraz zdjęcie i nie nastawiać się proszę na cuda wianki bo to chyba najbardziej popularny model kryształowego kinkietu. Ma natomiast jedną ważną zaletę...cenę:yes:

http://img20.imageshack.us/img20/7466/dsc0223xt.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/9587/dsc0222c.jpg

Hej Anetko:D Czekałam na ten kinkiet,czekałam...no i się doczekałam:yes: Śliczny kinkiecik,ciekawa jestem jak będzie się prezentował nad konsolką???:rolleyes:

A wiesz mmajeczko że ja też ciekawa jestem ale na to przyjdzie nam trochę poczekać. Pytam ostatnio M kiedy zamierza się przeróbką zająć a on mi na to że niebawem. Czyli nic jak tylko zostaje ładnie poprosić:hug:;)