Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To musisz Anetko ładnie przytulić i poprosić:hug::hug:...no wtedy Pan Mąż nie będzie taki i szybciutko to dla Ciebie zrobi:D

A Ty majeczko jak myślisz co ja niby cały czas robię:lol2:

A Tak poważnie to nic się u nas nowego nie dzieje takie tam codzienne zwykle sprawy niestety nie związane z wykończeniówką......ale to się zmieni;)

Przeczytałam u Agi ze Ty na imprezce balujesz :wiggle:zabawy po pachy Ci życzę i sto lat dla solenizantki:yes:

Będę męczyć chyba bardziej intensywnie trzeba.Szczerze to sama się nie poznaję normalnie to w gorącej wodzie jestem kąpana i jak coś sobie wymyślę to musi być już i teraz

A że nie ma co pokazać to może chociaż storczyki które mi ostatnio zakwitły

http://img834.imageshack.us/img834/4854/dsc0011ww.jpg

majeczkoPrzeczytałam u Agi ze Ty na imprezce balujesz :wiggle:zabawy po pachy Ci życzę i sto lat dla solenizantki:yes:

Oj tak zabawa była po pachy:) Za życzenia dla solenizantki dziękuję:yes:

Czytałam Anetko ,że musisz sobie kupić komputer......kup laptopa,kup......będziesz mogła częściej z nami pogadać:yes::yes::yes:

:sick::mad::bash:tyle w temacie kinkietu.Więcej pisać mi się nie chce.

Ja i ręka do kwiatów Andżeliko przecie u mnie tylko te storczyki i palmy w domu potrafią przetrwać. Szczerze nic szczególnego z nimi nie robię nawet nawozu im nigdy nie serwowałam;)

To cicho szaaa o kinkietach aaaa i takiego tematu nie było ;) :)

A storczyki to już inna bajka... u mnie jest nieśmiertelny kaktus, którego mam 12 lat i chyba musi mnie bardzo kochać bo jeszcze nie usechł ;) ( ja też go bardzo kocham ZA TO :lol2: ) , bo inne kwiaty :sick::oops: jakoś krótki żywot mają ... i nie mam pojęcia o co im chodzi :no:...przecież je podlewam i czasami zagadam ;) ;)

PANIE MĘŻU ANETKI jeżeli kinkiecik zaraz nie zawiśnie...to chyba Anetka tak tą sprawę załatwi http://aqq.wapster.pl/EmotsImgSrv.aspx?uid=-1&pid=1943&eid=22390

Ubawiłaś mnie mmajeczko nie ma co:lol2: ale wiesz co chyba coś drgnie w tym temacie. M tłumaczy się ze przeczytał tu na forum ze będę go ładnie prosić a ja przecież już prosiłam. Ładniej już nie potrafię. Trudno chyba przyjdzie czas na focha;)

To cicho szaaa o kinkietach aaaa i takiego tematu nie było ;) :)

A storczyki to już inna bajka... u mnie jest nieśmiertelny kaktus, którego mam 12 lat i chyba musi mnie bardzo kochać bo jeszcze nie usechł ;) ( ja też go bardzo kocham ZA TO :lol2: ) , bo inne kwiaty :sick::oops: jakoś krótki żywot mają ... i nie mam pojęcia o co im chodzi :no:...przecież je podlewam i czasami zagadam ;) ;)

Ale za to na polu(jak to mówicie) wszystko Ci ładnie rośnie. A pelargonie przezimowałaś czy wyrzuciłaś bo ja swoje białe ukorzeniam i odpukać na razie wszystkie sadzonki się przyjęły. Może dzięki temu na wiosnę mi tak bardzo portfela nie przetrzepie:lol2: