mmajeczkaa 16.02.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 To musisz Anetko ładnie przytulić i poprosić:hug:...no wtedy Pan Mąż nie będzie taki i szybciutko to dla Ciebie zrobi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 24.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To musisz Anetko ładnie przytulić i poprosić:hug:...no wtedy Pan Mąż nie będzie taki i szybciutko to dla Ciebie zrobi:D A Ty majeczko jak myślisz co ja niby cały czas robię A Tak poważnie to nic się u nas nowego nie dzieje takie tam codzienne zwykle sprawy niestety nie związane z wykończeniówką......ale to się zmieni;) Przeczytałam u Agi ze Ty na imprezce balujesz :wiggle:zabawy po pachy Ci życzę i sto lat dla solenizantki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Czyli kinkiecik nadal nie wisi:eek: pogoń Anetko tego swojego pana... Ja bym nie wytrzymała tak długo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 24.02.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nic do przodu Aga nic a nic :(ciągle coś ważniejszego wypada. Mam tylko nadzieję że nie trzeba będzie egzekwować tak:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Egzekwuj jak tylko się da:rotfl: Weekendzik przed nami, więc może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 24.02.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Będę męczyć chyba bardziej intensywnie trzeba.Szczerze to sama się nie poznaję normalnie to w gorącej wodzie jestem kąpana i jak coś sobie wymyślę to musi być już i terazA że nie ma co pokazać to może chociaż storczyki które mi ostatnio zakwitły http://img834.imageshack.us/img834/4854/dsc0011ww.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ło matko:jawdrop: Ale zakwitł Moje jak kwitną, to tylko jedną gałązka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 24.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Aga jeden ma dwie gałązki a dwa po jednej .W sumie w tej doniczce mam trzy storczyki Fajnie ze zakwitły wszystkie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Fajnie ze zakwitły wszystkie na raz No właśnie:eek: to cud natury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Powiem ci że http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Bombowe/036.gifTen twój storczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Storczyk cudny....Ty to masz rękę do kwiatów . Mój storczyk przetrwał 1,5 roku potem niestety zdechł... śmiercią naturalną ....no jakoś mu się nie chciało już rosnąć.... Jak kinkiecik - powieszony ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.02.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 :bash:tyle w temacie kinkietu.Więcej pisać mi się nie chce. Ja i ręka do kwiatów Andżeliko przecie u mnie tylko te storczyki i palmy w domu potrafią przetrwać. Szczerze nic szczególnego z nimi nie robię nawet nawozu im nigdy nie serwowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.02.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 majeczkoPrzeczytałam u Agi ze Ty na imprezce balujesz :wiggle:zabawy po pachy Ci życzę i sto lat dla solenizantki:yes: Oj tak zabawa była po pachy:) Za życzenia dla solenizantki dziękuję Czytałam Anetko ,że musisz sobie kupić komputer......kup laptopa,kup......będziesz mogła częściej z nami pogadać:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 :bash:tyle w temacie kinkietu.Więcej pisać mi się nie chce PANIE MĘŻU ANETKI jeżeli kinkiecik zaraz nie zawiśnie...to chyba Anetka tak tą sprawę załatwi http://aqq.wapster.pl/EmotsImgSrv.aspx?uid=-1&pid=1943&eid=22390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.02.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 :bash:tyle w temacie kinkietu.Więcej pisać mi się nie chce. Ja i ręka do kwiatów Andżeliko przecie u mnie tylko te storczyki i palmy w domu potrafią przetrwać. Szczerze nic szczególnego z nimi nie robię nawet nawozu im nigdy nie serwowałam;) To cicho szaaa o kinkietach aaaa i takiego tematu nie było A storczyki to już inna bajka... u mnie jest nieśmiertelny kaktus, którego mam 12 lat i chyba musi mnie bardzo kochać bo jeszcze nie usechł ( ja też go bardzo kocham ZA TO ) , bo inne kwiaty jakoś krótki żywot mają ... i nie mam pojęcia o co im chodzi ...przecież je podlewam i czasami zagadam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ...przecież je podlewam i czasami zagadam ;) :rotfl:Zapomniałaś o głaskaniu Andżeliko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.02.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 PANIE MĘŻU ANETKI jeżeli kinkiecik zaraz nie zawiśnie...to chyba Anetka tak tą sprawę załatwi http://aqq.wapster.pl/EmotsImgSrv.aspx?uid=-1&pid=1943&eid=22390 Ubawiłaś mnie mmajeczko nie ma co:lol2: ale wiesz co chyba coś drgnie w tym temacie. M tłumaczy się ze przeczytał tu na forum ze będę go ładnie prosić a ja przecież już prosiłam. Ładniej już nie potrafię. Trudno chyba przyjdzie czas na focha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.02.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 :rotfl:Zapomniałaś o głaskaniu Andżeliko następna dowciapna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.02.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To cicho szaaa o kinkietach aaaa i takiego tematu nie było A storczyki to już inna bajka... u mnie jest nieśmiertelny kaktus, którego mam 12 lat i chyba musi mnie bardzo kochać bo jeszcze nie usechł ( ja też go bardzo kocham ZA TO ) , bo inne kwiaty jakoś krótki żywot mają ... i nie mam pojęcia o co im chodzi ...przecież je podlewam i czasami zagadam ;) Ale za to na polu(jak to mówicie) wszystko Ci ładnie rośnie. A pelargonie przezimowałaś czy wyrzuciłaś bo ja swoje białe ukorzeniam i odpukać na razie wszystkie sadzonki się przyjęły. Może dzięki temu na wiosnę mi tak bardzo portfela nie przetrzepie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ubawiłaś mnie mmajeczko nie ma co:lol2: Cześć Anetko To fajnie,że się trochę pośmiałaś...właśnie o to mi chodziło:lol2: Słuchaj a może pokaż mężowi co napisałam...a nóż się trochę wystraszy i kinkiecik szybciutko powiesi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts