Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki mmajeczko Tobie również samych dobroci życzę.

Dziękuję Ci bardzo:wiggle:

mnie dzisiaj tyle szczęścia naraz:lol2: Moi panowie stanęli na wysokości zadania i nawet kable na kinkiecik mam dzisiaj pociągnięte jutro je trzeba zatynkować pomalować wiatrołap i zapomieć

To dobrze Anetko,że panowie w końcu wzięli się do roboty:yes: To już niedługo pokażesz nam skończony wiatrołap:D

http://img28.imageshack.us/img28/9321/dsc0033ux.jpg

Teraz jeszcze trzeba coś pod ten kinkiet wymyśleć żeby zakryć skrzynkę. Mam nawet wolne lustro tylko że lustra są na szafie i jeszcze jedno w takim małym ganku to już może być za dużo.Jak myślicie kobiety?

Edytowane przez anbama

A tam:hug: Andżeliko Najbardziej cieszę się z tego ze znów jeden kroczek do przodu w domku.

Teraz głowa mi pęka bo mam wybrać kostkę na odwodnienie wokół domu. Pierwsza wersja była taka że będzie w kolorze piaskowo-beżowym Ale taka sama ma być położona na podjeździe i tam ta jasna to już chyba nie jest najszczęśliwszy pomysł? Przynajmniej tak mi wszyscy delikatnie sugerują i chyba mają rację:yes:

Zastanawiam się poważnie nad kasztanowym akropolem z Libetu ale mam wątpliwości czy jak wszystko wyłożymy taką ciemną kostką to za bardzo otoczenia domu nie przytłoczy.

Kurcze jakoś mi ostatnio wyobraźnia szwankuje:( Może jutro wybiorę się na wycieczkę po okolicy i coś sensownego u kogoś podpatrzę?