bogumil 10.03.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ale cudnie....widok na hol....PIĘKNY!!!!Wieszaj lustro nad całą szerokością konsolki! Takie jest moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.03.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Czekałam na te zdjęcia...czekałam...no i przegapiłam Kinkiecik fajnie się prezentuje ale ten widok na salluny ...ach...powzdycham sobie chociaż :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Anetko ja tez przegapiłam ten kinkiecik, zupełnie nie wiem jak to się mogło stać?:mad: W każdym razie jest PIĘKNIE!:DI kinkiecik i konsolka i cała reszta- luksusowa:cool: Wiesz co, może zamiast kolejnego lustra na tej skrzynce powieś obraz, albo jakieś zdjęcia w czarnych ramach? Kolejne lustro, to może być za dużo grzybów w barszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Cześć Anetko Co dobrego słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Szału nie ma mmajeczkonarazie nic nowego się nie dzieje zastanawiam się co powiesić nad konsolką w wiatrołapie Nic sensownego mi do głowy nie przychodzi więc chyba chwilowo odpuszczę. W sobotę jak malowaliśmy wiatrołap przystawiłam swoją konsolkę w korytarzu pod lustrem i doszłam do wniosku że tam koniecznie trzeba coś takiego postawić bo to lustro tak brzydko w powietrzu wisi Tylko mam dylemat czy dać taką jak w wiatrołapie czy może coś prostrzego bo lustro bardzo zdobne a o meblach w holu już nie wspomnę.A konsolka przystawiona na próbę wyglądała tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 http://img19.imageshack.us/img19/230/dsc0024uu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 http://img9.imageshack.us/img9/6325/dsc0025ja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na jednej bocznej ścianie tego korytarza zamierzam powiesić kinkiet taki typowy nad obraz a pod nim zrobić galerię ....kiedyś Co myślicie ? dobrze dumam czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko, ta konsolka bardzo pasuje pod lustrem:yes: możesz kupić taką samą Zupełnie prosta będzie się miała nijak do Twoich pięknych mebelków. Co do galerii to jestem za:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko, ta konsolka bardzo pasuje pod lustrem:yes: możesz kupić taką samą Zupełnie prosta będzie się miała nijak do Twoich pięknych mebelków. Co do galerii to jestem za:cool: Anetko ja mam takie samo zdanie jak Aga..... ta konsolka pięknie tam wygląda:rolleyes: ( jedyne co to ja nie lubię tych typowych kinkietów nad obraz;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko ja mam takie samo zdanie jak Aga..... ta konsolka pięknie tam wygląda:rolleyes: ( jedyne co to ja nie lubię tych typowych kinkietów nad obraz;) ) No właśnie boję się że zaczynam balansować na krawędzi i kolejny pałacowy kinkiet to będzie już zbyt dużo Zaraz po przeprowadzce raziły mnie nasze wiszące żarówki, potem przestały mi przeszkadzać a teraz ten kabel w korytarzu zaczyna mieć na mnie zły wpływ:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko, ta konsolka bardzo pasuje pod lustrem:yes: możesz kupić taką samą Zupełnie prosta będzie się miała nijak do Twoich pięknych mebelków. Co do galerii to jestem za:cool: Chyba rzeczywiście trzeba przemyśleć kwestię zakupu drugiej konsolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A galerię chyba zrobię na tej ścianie po lewej stronie bo jest dłuższa Kinkiet po prawej stronie się zlikwiduje zostawię jeden na ścianie po lewej w końcu korytarz jest mały nie potrzeba tam tak dużo źródeł światła i już Wiecie przez te zaostrzenia w firmie odnośnie korzystania w celach prywatnych z firmowych komputerów nie nadążam za Waszymi wątkami Laptopa miałam kupić i czasu nie mam. Ostatnio na nic nie mam czasu albo mi się po prostu nic nie chce to chyba z braku słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko, mnie też się nic nie chce- przesilenie wiosenne:bash: Miejmy nadzieję, że będzie już teraz tylko lepiej. Drugą konsolkę kupuj koniecznie- pisałaś, że cena była dobra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko, pokaż tą swoją kasztanową kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.03.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kostka kupiona. Jednak został ten Akropol kasztanowy M zadowolony a ja dalej myślę:confused:czy to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kostka kupiona. Jednak został ten Akropol kasztanowy M zadowolony a ja dalej myślę:confused:czy to dobry wybór Dobra Anetko oczywiście,że dobra...jak już kupiona,to już o tym nie myśl Anetko ja jeszcze chciałam dać Ci jedną radę Jeżeli będziesz wysiewać nasiona surfinii to staraj się siać jak najrzadziej...one naprawdę pięknie wschodzą a zbyt gęsto wysiane...to sama wiesz...będą dłużej rosnąć do wielkości wymaganej do pikowania...no i pikować jest też dużo trudniej...tzn.wyjmować pojedyncze sztuki do pikowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kostka kupiona. Jednak został ten Akropol kasztanowy M zadowolony a ja dalej myślę:confused:czy to dobry wybór Anetko, już poszło:lol2: Nie myśl o niej. Będzie pięknie- zobaczysz. Niech chłop ma raz satysfakcje, że wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.03.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Anetko, już poszło:lol2: Nie myśl o niej. Będzie pięknie- zobaczysz. Niech chłop ma raz satysfakcje, że wybrał Wiesz że też tak pomyślałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.03.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dobra Anetko oczywiście,że dobra...jak już kupiona,to już o tym nie myśl Anetko ja jeszcze chciałam dać Ci jedną radę Jeżeli będziesz wysiewać nasiona surfinii to staraj się siać jak najrzadziej...one naprawdę pięknie wschodzą a zbyt gęsto wysiane...to sama wiesz...będą dłużej rosnąć do wielkości wymaganej do pikowania...no i pikować jest też dużo trudniej...tzn.wyjmować pojedyncze sztuki do pikowania;) Majeczko jutro jadę szukać nasion Mam nadzieję że będą bo jak u siebie nie znajdę to będę musiała się wybrać do Lublina a wolę tego uniknąć bo zawsze jak się na taką wyprawę wybiorę to z pustym portfelem wracam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts