Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko ja tez przegapiłam ten kinkiecik, zupełnie nie wiem jak to się mogło stać?:mad::mad:

W każdym razie jest PIĘKNIE!:yes::DI kinkiecik i konsolka i cała reszta- luksusowa:cool:

Wiesz co, może zamiast kolejnego lustra na tej skrzynce powieś obraz, albo jakieś zdjęcia w czarnych ramach?

Kolejne lustro, to może być za dużo grzybów w barszczu...

Szału nie ma mmajeczkonarazie nic nowego się nie dzieje zastanawiam się co powiesić nad konsolką w wiatrołapie Nic sensownego mi do głowy nie przychodzi więc chyba chwilowo odpuszczę.

W sobotę jak malowaliśmy wiatrołap przystawiłam swoją konsolkę w korytarzu pod lustrem i doszłam do wniosku że tam koniecznie trzeba coś takiego postawić bo to lustro tak brzydko w powietrzu wisi Tylko mam dylemat czy dać taką jak w wiatrołapie czy może coś prostrzego bo lustro bardzo zdobne a o meblach w holu już nie wspomnę.

A konsolka przystawiona na próbę wyglądała tak

Anetko, ta konsolka bardzo pasuje pod lustrem:yes: możesz kupić taką samą:D Zupełnie prosta będzie się miała nijak do Twoich pięknych mebelków. Co do galerii to jestem za:cool:

Anetko ja mam takie samo zdanie jak Aga..... ta konsolka pięknie tam wygląda:rolleyes:

( jedyne co to ja nie lubię tych typowych kinkietów nad obraz;) )

Anetko ja mam takie samo zdanie jak Aga..... ta konsolka pięknie tam wygląda:rolleyes:

( jedyne co to ja nie lubię tych typowych kinkietów nad obraz;) )

No właśnie boję się że zaczynam balansować na krawędzi i kolejny pałacowy kinkiet to będzie już zbyt dużo Zaraz po przeprowadzce raziły mnie nasze wiszące żarówki, potem przestały mi przeszkadzać a teraz ten kabel w korytarzu zaczyna mieć na mnie zły wpływ:mad:

A galerię chyba zrobię na tej ścianie po lewej stronie bo jest dłuższa Kinkiet po prawej stronie się zlikwiduje zostawię jeden na ścianie po lewej w końcu korytarz jest mały nie potrzeba tam tak dużo źródeł światła i już;)

Wiecie przez te zaostrzenia w firmie odnośnie korzystania w celach prywatnych z firmowych komputerów nie nadążam za Waszymi wątkami :( Laptopa miałam kupić i czasu nie mam. Ostatnio na nic nie mam czasu albo mi się po prostu nic nie chce to chyba z braku słońca.

Kostka kupiona. Jednak został ten Akropol kasztanowy M zadowolony a ja dalej myślę:confused:czy to dobry wybór

Dobra Anetko oczywiście,że dobra...jak już kupiona,to już o tym nie myśl :no:

Anetko ja jeszcze chciałam dać Ci jedną radę:D Jeżeli będziesz wysiewać nasiona surfinii to staraj się siać jak najrzadziej...one naprawdę pięknie wschodzą a zbyt gęsto wysiane...to sama wiesz...będą dłużej rosnąć do wielkości wymaganej do pikowania...no i pikować jest też dużo trudniej...tzn.wyjmować pojedyncze sztuki do pikowania;)

Dobra Anetko oczywiście,że dobra...jak już kupiona,to już o tym nie myśl :no:

Anetko ja jeszcze chciałam dać Ci jedną radę:D Jeżeli będziesz wysiewać nasiona surfinii to staraj się siać jak najrzadziej...one naprawdę pięknie wschodzą a zbyt gęsto wysiane...to sama wiesz...będą dłużej rosnąć do wielkości wymaganej do pikowania...no i pikować jest też dużo trudniej...tzn.wyjmować pojedyncze sztuki do pikowania;)

Majeczko jutro jadę szukać nasion Mam nadzieję że będą bo jak u siebie nie znajdę to będę musiała się wybrać do Lublina a wolę tego uniknąć bo zawsze jak się na taką wyprawę wybiorę to z pustym portfelem wracam:mad: