Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale świetne kaczuchy:lol2::lol2: Ja o dekoracjach w tym roku zupełnie zapomniałam, ograniczę się chyba tylko do kupienia świeżych kwiatów...:( kinkiecik śliczny:yes:

Aga Ciebie to rozumiem ważniejsze sprawy masz na głowie :yes: ale do świąt może coś fajnego wpadnie Ci w oko. Ja to pewnie kupię jakieś cebulowe żeby jesienią ogródek zasilić :yes:

Ja bym z chęcią na taką akcje poszła...bez problemu znalazłabym parę sztuk starych opon:D

Widzę nowy kinkiecik Anetko :wiggle:

No właśnie u nas też się znalazły ;)i nie tylko u nas dzisiaj przejeżdzałam obok placu gdzie te opony oddawaliśmy i powiem Wam dziewczyny że ilość opon, która tam leżała była imponująca. W sumie może nie koniecznie o to drzewko tu chodzi ale jakby raz do roku takie akcje systematycznie organizować to może mniej by tych opon po lasach leżało:confused:

• 3 weeks później...
  • 5 months później...

Aguś miło mi się zrobiło na serduchu że jeszcze o mnie pamiętasz. Nic u siebie nie piszę ponieważ na dłuższy czas trzeba było odłożyć wykończanie domu.Ale cichaczem staram się do Was zaglądać. Niestety nie mam tyle czasu na forum co kiedyś ale u Ciebie chyba podobnie ostatnio.

Podsumowując w tym roku zrobiliśmy tylko elewację i odwodnienie z kostki wokół domu. Na tyle funduszy starczyło:( taras i schody dalej wyją betonem nie to co u Ciebie. Reszta czyli zmiany w ogrodzie to praca własnych rąk czyli bez nakładu finansowego odreagowywałam stresy z łopatą. Tu na efekty trzeba będzie troszkę jeszcze poczekać ale już jest lepiej przynajmniej dla mnie;)

Zdjątka jakieś będą ale uprzedzam,że cudów nie dokonałam;)