Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś miło mi się zrobiło na serduchu że jeszcze o mnie pamiętasz. Nic u siebie nie piszę ponieważ na dłuższy czas trzeba było odłożyć wykończanie domu.Ale cichaczem staram się do Was zaglądać. Niestety nie mam tyle czasu na forum co kiedyś ale u Ciebie chyba podobnie ostatnio.

Podsumowując w tym roku zrobiliśmy tylko elewację i odwodnienie z kostki wokół domu. Na tyle funduszy starczyło:( taras i schody dalej wyją betonem nie to co u Ciebie. Reszta czyli zmiany w ogrodzie to praca własnych rąk czyli bez nakładu finansowego odreagowywałam stresy z łopatą. Tu na efekty trzeba będzie troszkę jeszcze poczekać ale już jest lepiej przynajmniej dla mnie;)

Zdjątka jakieś będą ale uprzedzam,że cudów nie dokonałam;)

Hej Anetko, super, ze się odezwałaś:hug: No oczywiście, ze pamiętam, jak możesz nawet pytać:mad:

Kiedyś coś wspominałaś, ze masz dużo pracy, dlatego nie naciskałam. Ja też ostatnio jestem mocno zajęta, ale na forum staram się bywać:wiggle:

Zmiany piękne- świetne masz donice, roślinki. Ogród ma przepiękne kolorki:rolleyes:

U nas wejście owszem zrobione, ale taras nadal nie, więc szału nie ma. Na razie nadal wykańczamy środek, taras może za rok:rolleyes:

Wiem na pewno, ze też będzie tam kamień- na 100%:lol:

Widzę, że kosteczka pięknie się u ciebie prezentuje- ładny kolorek. Jesteś zadowolona?

Kolorek elewacji śliczny- domek bardzo zyskał:wiggle:

Kochana wpadaj koniecznie częściej nawet na ploty:rolleyes:

Buziaki:bye:

• 3 weeks później...

No jak to się stało :eek: Nie wiedziałam, że Anetka się pojawiła :bash: :bash: :bash:

My się spotkałyśmy z Anetką kiedyś na innym wątku, ale też tylko przez chwilkę :bash:

Anetko wszystko pięknie wygląda :yes:

I nie mów, że szału niema i nie przejmuj się, że tyle a nie więcej zrobione, u większości z nas tak jest ;)

Ale ważne, że małymi kroczkami do przodu :yes:

I tak jak Aga napisała, wpadaj do nas na ploty :yes:

Buziaki zostawiam :hug:

• 1 month później...

Ten cudowny, pełen miłości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia.

http://img856.imageshack.us/img856/2396/defaultbq.jpg

Beata z rodziną:)

NIECHAJ MAGICZNA NOC WIGILIJNEGO WIECZORU

PRZYNIESIE SPOKÓJ I RADOŚĆ

NIECHAJ KAŻDA CHWILA ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA

ŻYJE WŁASNYM PIĘKNEM

A NOWY ROK OBDARUJE

POMYŚLNOŚCIĄ I SZCZĘŚCIEM

WESOŁYCH ŚWIĄT

ŻYCZY MAJA

Anetko, Wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych głęboko ukrytych. Niech zbliżający się Nowy Rok przyniesie same radosne momenty!!!

http://img405.imageshack.us/img405/5883/78710523.jpg

Edytowane przez bogumil

• 2 weeks później...
Anetko cieszę się, że zajrzałaś :hug:

Napisz co tam u Ciebie słychać ??? Strasznie jestem ciekawa :)

I pokaż jakąś fotkę swoich pięknych wnętrz ... :wiggle:

Maju u mnie wszystko po staremu ten sam mąż i te same dzieci. ;)Domek też ten sam a w domku w dalszym ciągu to samo. Nic się w tym roku nie posunęłam do przodu. Mam nadzieję że ten rok będzie pod tym względem o niebo lepszy. Ale Was w wolnych chwilach podglądam i kibicuję :yes:

Maju u mnie wszystko po staremu ten sam mąż i te same dzieci. ;)Domek też ten sam a w domku w dalszym ciągu to samo. Nic się w tym roku nie posunęłam do przodu. Mam nadzieję że ten rok będzie pod tym względem o niebo lepszy.

To prawie tak jak u nas :yes:

O ile na początku roku jeszcze sporo zrobiliśmy, to później jakoś wszystko stanęło :sick:

Mąż miał pracy od cho**** i na pracę w domu już czasu nie starczyło :bash: :bash: :bash:

http://img829.imageshack.us/img829/2092/dscn2383z.jpg

Na szafkę pod telewizor proszę nie patrzeć . Stolik kawowy którego brak coraz bardziej mnie drażni i szafka pod telewizor do kupienia tylko im więcej o nich myślę tym mniej wiem. Zastanawiam się czy ma być bardziej stylowy czy nowoczesny??? Wiem tylko tyle że stolik i szafka powinny być w tym samym stylu żeby już większego misz masz nie robić.

Edytowane przez anbama

Taśma była odpruta ze starych zasłon znalezionych u mamy. Także widzisz kochana, że te zasłony to taka prowizorka miała być a że prowizorki najtrwalsze somwiszą nadal. Teraz jak patrzę na wasze też bym karnisz bardziej zakryła. Następne napewno go zakryją;)

Anetko zawsze tak jest ... Prowizorki zazwyczaj zostają z nami na lata ;)