anbama 06.04.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 farciara..... a zerkłaś na priva ? ale już patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nic nie mów agawi ja co miesiąc słyszę że znowu cięzki miesiąc będzie a ja się pytam kiedy przyjdą te lżejsze ja już myślałam o drugim etacie i obawiam się, że lepiej to na razie NIE BĘDZIE oj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.04.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 U mnie tak samo A to jakiś zaległy rachunek, a to ogrzewanie, itp. Witaj w klubie anbama Ja płaciłam swoje tuje po 20 zł (120-130cm). Taniej nigdzie nie znalazłam w tym rozmiarze:cool: agawi może byśmy zmieniły klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/thuja-tuja-smaragd-wys-100-120cm-15zl-szt-i1527837463.html tu znalazłam poroszę koleżankę zeby podjechała i zeknęła na nie a jak bedą ok to jadę Ooo te ze zdjęcia są śliczne:cool: Cena też dobra. BIERZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 agawi może byśmy zmieniły klub Chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.04.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a kto w tym klubie będzie sponsorem.....hmmm.... zmieniam go razem z Wami a co zostawicie mnie bidulkę, taką samiusieńką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a kto w tym klubie będzie sponsorem.....hmmm.... zmieniam go razem z Wami a co zostawicie mnie bidulkę, taką samiusieńką Nie ma mowy, zostajesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 to się nazywa solidarność jajników :rotfl::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 to się nazywa solidarność jajników :rotfl::yes: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.04.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) to jak trzeba rozpisać przetarg na sponsora:wave: czekamy na chętnych:p Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.04.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ooo te ze zdjęcia są śliczne:cool: Cena też dobra. BIERZ! Też myślę, że ładne tylko żeby w rzeczywistości takie były. Jak tak to nie ma siły biorę w sobotę.Czekam do soboty bo tylko wtedy mogę tam pojechać sama a liczę na to że może jeszcze coś fajnego mają. Jak wyślę M to na bank same tuje przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jak wyślę M to na bank same tuje przywiezie Skąd ja to znam :rotfl: Masz rację- najlepiej jedz sama i kup przy okazji jeszcze parę innych roślinek Co do urody tych tui za zdjęcia, to myślę, że jest to zdjęcie z zeszłego roku. Po zimie tuje nie wyglądają tak ładnie, nie są jeszcze tak zielone i są trochę zwichrowane od śniegu. Co nie znaczy, że nie warto ich kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.04.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Po wczorajszym smęceniu na temat braku gotówki postanowiłam poczynić postępy ogrodnicze tanim kosztem. Tak sobie rzuciłam w domu hasło że w rogu działki to trzeba brzozy posadzić(bardzo mi się podobają i szybko rosną) takie zwykłe samosiejki i mój M podchwycił temat bez szemrania pojechał ze mną szukać tych brzóz. Fiał tej wyprawy taki że brzózki posadzone. Ciekawa jestem czy się przyjmą bo spore przywieżliśmy. Jak się przyjmą to niżej posadzę kosodzrzewiny,bluszcz i nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Bluszcze są rewelacyjne, ja zamówiłam 2 rodzaje ( nie pytać jaka nazwa ponieważ już nie pamiętam ) i do tej pory jeszcze nie przyszły ale mam nadzieję, że kiedyś dojdą (zabójczej kwoty na nie - nie wydasłam jakieś 12 zł A jak się rozrosną po betonowym wykończeniu płota to dopiero będzie czad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.04.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Właśnie... bluszcza to ja mam na starych śmieciach do teściów muszę się znowu wybrać po zaszczepki. Jak Ci nie przyślą to daj znać w razie czego Ci podeślę mam nadzieję że tam jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dziewczyny, tylko uwaga- bluszcze z reguły są trujące. Ich owoce i liście, więc uwaga na zwierzaczki i małe dzieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.04.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 i zwierzaki i dzieciaki mam duże:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 i zwierzaki i dzieciaki mam duże:cool: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Wieje jak cholera a ja miałam tyle planów Nic i tak jadę po tuje jutro. M chciał mi zaoszczędzić czasu i pojechać samemu dzisiaj ale przyzwolenia nie dostał W dzienniku u gogulka a widziałam komodę, która by mi pasowała do łazienki koniecznie muszę coś podobnego upolować Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a ja się pytam proszę pani...gdzie są zdjęcia brzózek posadzonych hmmmmm ???? moje plany też legły w gruzach przez ten mały wicherek...ojjj dobrze,że samego małża nie puściłaś ojj dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts