Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo te ze zdjęcia są śliczne:cool:

Cena też dobra. BIERZ!

Też myślę, że ładne tylko żeby w rzeczywistości takie były. Jak tak to nie ma siły biorę w sobotę.Czekam do soboty bo tylko wtedy mogę tam pojechać sama a liczę na to że może jeszcze coś fajnego mają. Jak wyślę M to na bank same tuje przywiezie

Jak wyślę M to na bank same tuje przywiezie

Skąd ja to znam :rotfl::rotfl:

Masz rację- najlepiej jedz sama i kup przy okazji jeszcze parę innych roślinek :wiggle:

Co do urody tych tui za zdjęcia, to myślę, że jest to zdjęcie z zeszłego roku. Po zimie tuje nie wyglądają tak ładnie, nie są jeszcze tak zielone i są trochę zwichrowane od śniegu. Co nie znaczy, że nie warto ich kupić ;):)

Po wczorajszym smęceniu na temat braku gotówki postanowiłam poczynić postępy ogrodnicze tanim kosztem. Tak sobie rzuciłam w domu hasło że w rogu działki to trzeba brzozy posadzić(bardzo mi się podobają i szybko rosną) takie zwykłe samosiejki i mój M podchwycił temat bez szemrania pojechał ze mną szukać tych brzóz. Fiał tej wyprawy taki że brzózki posadzone. Ciekawa jestem czy się przyjmą bo spore przywieżliśmy. Jak się przyjmą to niżej posadzę kosodzrzewiny,bluszcz i nie wiem co jeszcze ;)

Bluszcze są rewelacyjne, ja zamówiłam 2 rodzaje ( nie pytać jaka nazwa ponieważ już nie pamiętam :jawdrop: ) i do tej pory jeszcze nie przyszły :jawdrop: ale mam nadzieję, że kiedyś dojdą (zabójczej kwoty na nie - nie wydasłam jakieś 12 zł ;) A jak się rozrosną po betonowym wykończeniu płota to dopiero będzie czad....

Wieje jak cholera a ja miałam tyle planów :bash: Nic i tak jadę po tuje jutro. M chciał mi zaoszczędzić czasu ;) i pojechać samemu dzisiaj ale przyzwolenia nie dostał ;)

W dzienniku u gogulka a widziałam komodę, która by mi pasowała do łazienki koniecznie muszę coś podobnego upolować

Edytowane przez anbama