Olsen 29.02.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Ja wybrałem drewniane z Wołomina i jestem zadowolony a są unas 5lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 13.03.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Wybrałam PCV złoty dąb od zewnątrz i białe od środka. Zadecydowały względy finansowe ale z drugiej strony pocieszam się, że ominie mnie później lakierowanie. Złoty dąb nie zżółknie więc ten problem odpada. Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 13.03.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 My wstawiamy PCV coć woleli byśmy drewniane, niestety przesądziły koszty. Weżmiemy złoty dąb z dwoch stron.Dla porównania: nasze okno na balkon ma wymiary 4x2,3mokno drewniane podział na 3 cz. w tym jedna odsuwana 14Kokna do całego domu PCV 13K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 14.03.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 PCV bo są tańsze .Nie widzę powodu dla którego miałabym płacić więcej za drewniane nie wydają mi się lepsze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 14.03.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Medyk widze że zaczynasz w branży okiennej i twój wybór padł na drewno jakiej firmy okna sprzedajesz? Drogi Bimer wcale nie zaczynam w branży okiennej, tylko troche ten temat rozpracowalem. Choć to niezły pomysł bo ztej medycyny to ciężko coś zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 14.03.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 o północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts