orko 13.01.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Wracając do autora wątku.Możesz zrobić badanie termowizyjne, oczywiście jak będzie śnieg i zacznie się przemakanie. Wtedy zlokalizujesz podejrzane miejsca.Może być też tak jak u mnie:Otóż ocieplałem aż do początków zimy. Potem snieg, odwilż i zaczęło mi kapać wokół nieobrobionych okien dachowych, więc zainteresowałem się co się dzieje.Okazało się, że para wodna przeszła przez wełnę (nie była przez jakiś czas zabezpieczona) i zamarzła na foli wstępnego krycia. Przyszły roztopy i zaczęło się kapanie.Po pełnym zabezpieczeniu wełny w kolejnym sezonie problem zniknął.Wełna na stryszku suchutka. Edytowane 13 Stycznia 2011 przez orko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.01.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 A którą Twoją odpowiedź mam przeczytać ze zrozumieniem? Tę w której twierdzisz, że pokrycie wstępne zostało źle wykonana, czy tę w której twierdzisz, że to praktycznie niemożliwe? Tę w której twierdzisz, że folia jest do d, czy tę w której piszesz, że to nie możliwe, zeby przemiękała podczas odwilży? Podpowiedz mi, bo się gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 13.01.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 JoShi!!!!!! Dżizaz!!! Żądło Cię ukąsiło dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 13.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 pytanko czy w koncu zalozyciel postu znalazl przyczyne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.01.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ...Podpowiedz mi, bo się gubię Trudno Ci podpowiedzieć bo jesteś zagubiona. Po prostu musisz się odnaleźć! Nie wiem tylko czy potrafisz? Będę trzymał kciuki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.01.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Panie Andrzeju ! Wszystkiego Najlepszego.100 lat . http://www.uni-garden.com/upload/tort_urodzinowy_iokepine_2006.jpg Zbigniew ps.Spóźnione ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.01.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Bardzo dziękuję! Choć nie pojmuję skąd taka wnikliwa wiedza o mojej skromnej osobie?! Jest mi niezmiernie miło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts