Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem z drzwiami balkonowymi.

Recommended Posts

No niestety.. muszę też zabrac głos:

sercem jestem za drewnem, ale rozum mi podpowiada, że ktoś tu nieźle przesadza zrzucając całą winę na plastik.

Mam znajomego, który zabierając głos, za wszelką cenę stara sięzwrócićna siebie uwagę, pisząc rzeczy nierzadko bezsensowne. Zdaje się że ktoś idzie jego tropem;)

jak przeczytasz ze zrozumieniem to co napisałeś to dziwić się nie będziesz.

Plastik jest dla biednych i naiwnych !

Charlie - przeginasz trochę !

Chyba jednak za wcześnie chłopie rozpocząłeś trening przed Sylwestrem ...... :-)

Mam okna i drewniane i z PCV.

Mam ten przywilej, że mogę je doświadczalnie i jednocześnie porównywać.

Jedne i drugie mają wady i zalety ....... ja już wiem, że nie ma idealnych rozwiązań ........ wg mnie ważniejszy jest solidny dobór komponentów i jakość wykonania oraz montażu niż grupa materiałowa.

Chociaż mam trochę nielubianego przez Ciebie PCV - nie zaliczam siebie ani do biednych ani do naiwnych .... ale pewnie wg Twojej logiki na 50% jestem "gorszy" ??? .... ha ha .... może nawet powiesz, że na 50% jestem w ciąży (ten wieczór jest w stanie rozgrzeszyć każdą opinię).

:-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 życzę od siebie wszystkim użytkownikom, sprzedawcom i producentom okien - i drewnianych, i PCV, i Alu i innych też.

Edytowane przez darek63