mnowak355 29.12.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 WitamChciałbym zapytać czy istnieje możliwość przepisania pieniędzy z kasy mieszkaniowej z matki na syna i wydatkowanie tych pieniędzy na inny cel niż mieszkaniowy aby nie zwracać podatku z odsetkami. Gdzieś było to na forum ale nie mogę tego namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 29.12.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 chodzi o książeczkę mieszkaniową?kiedyś opłata wynosiła 50 zł za przepisanienie wiem jak terazkasę można wypłacić ale tracisz wtedy premiędostajesz tylko wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 30.12.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Nie, chodzi mi o kasę mieszkaniową. Czy mama może wypłacić środki i przekazać je synowi bez konieczności zwrotu podatku. W wypadku gdyby syn nie przeznaczył pieniędzy na cele mieszkaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts