mtsw466 29.12.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Jakie macie zamontowane drzwi w tym pomieszczeniu. Chodzi mi o kompromis między ceną jakością i bezpieczeństwem. Jakie firmy polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 30.12.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Nie radzę tutaj stosować żadnych kompromisów. Owszem, one mogą być nie takie ładne, jak te frontowe, ale jeśli chodzi o owo bezpieczeństwo - jak sądzisz, które drzwi wybierze potencjalny złodziej-włamywacz, jeśli będzie miał fantazję akurat przez drzwi wchodzić? Frontowe, widoczne z ulicy, czy te położone gdzieś z boku albo z tyłu domu? Firma - wybierz sobie, co Ci pasuje, ale broń Boże nie rób tych drzwi słabszych czy niskobudżetowych. W moim przypadku te drzwi były wręcz droższe od frontowych, co prawda wpłynęło na to głównie co innego, ale ich "przeciwpancerność" była też jednym z istotnych czynników. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 01.01.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Są jeszcze jakieś opinie. Napiszcie jakich producentów polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 01.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ja kupiłem drzwi antywłamaniowe z firmy Delta z montażem 1050 zł.W którymś ze swoich postów pisałem już na ich temat,poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchrem 01.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ciekawe czy złodziej wybierze drzwi antywłamaniowe czy drzwi balkonowe bądź okno od tyłu domu?Wiec jeśli okna mamy standardowe a nie jakieś antywłamaniowe to ja osobiście przy wyborze kierował bym się ceną i wyglądem, a na pewno nie wybrałbym droższych drzwi do kotłowni niż drzwi wejściowe do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Robienie gdziekolwiek drzwi antywłamaniowych, w momencie kiedy okna są standardowe, z szybami możliwymi do wybicia "z kopa" jest bezsensem samym w sobie, niezależnie od tego, czy chodzi o drzwi gospodarcze, czy frontowe. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 01.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Robienie gdziekolwiek drzwi antywłamaniowych, w momencie kiedy okna są standardowe, z szybami możliwymi do wybicia "z kopa" jest bezsensem samym w sobie, niezależnie od tego, czy chodzi o drzwi gospodarcze, czy frontowe. J. Dlatego wybrałem drzwi metalowe ,antywłamaniowe niewiele droższe od zwykłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts