grch 29.12.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Eksperta. Czy coś wiadomo o folii super polynum bo poczytałem trochę o niej ale nigdzie nikt nie napisał że stosował i opinie w związku z tym.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 30.12.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Chyba za skomplikowane pytanie - kupa śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DIY 22.01.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 @grand-techMnie też rozbawił - ten pierwszy post - nic tylko kupa śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 30.01.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 @grand-tech Mnie też rozbawił - ten pierwszy post - nic tylko kupa śmiechu. A co widzisz śmiesznego w zadaniu pytania? Nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co komentujesz. Tacy właśnie mnie rozbawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts