tanis 29.12.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Czy ktoś z Forumowiczów położył gres z serii Stergresu -Metalic? Chodzi mi konkretnie o Pure Vanillę? Sprawdza się w kuchni i korytarzu? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi na temat jego użytkowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrr80 30.12.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam !! Ja mam , kombinację deep red z pure vanilia ale jeszcze nie położone Rozmawiałem z kolegą który sprzedaje płytki to on mi je polecił , że są wytrzymałe na dowód tego pokazał na sklepie ułożony kawałek tych płytek przy wejsciu jako dekoracja , chodzone , jeżdżone wózkami , paleciakami z towarem , nic nie widać i nie widać brudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 30.12.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam !! Ja mam , kombinację deep red z pure vanilia ale jeszcze nie położone Rozmawiałem z kolegą który sprzedaje płytki to on mi je polecił , że są wytrzymałe na dowód tego pokazał na sklepie ułożony kawałek tych płytek przy wejsciu jako dekoracja , chodzone , jeżdżone wózkami , paleciakami z towarem , nic nie widać i nie widać brudu Dzięki, to pocieszające Ale w tym sklepie, ta dekoracja to z Pure Vanilla ( tej jasnej) czy Deep Red? Kupowałeś swoje płytki w Castoramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrr80 31.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Kupowałem w Merkury Market , a dekoracja to jeszcze trzecia płytka z serii metallic "Steel Level" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 28.01.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czy ktoś już położył u siebie tę Pure Vanillę? Jestem ciekawa jak wygląda większy jej fragment. Jaką fugę wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts