boguslawskia 29.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, mam ww. kociołek ze sterownikiem VRT 390. Jednak jestem umiarkowanie zadowolony z powyższego sterownika ponieważ: - W funkcji "PARTY" nie uruchamia cyrkulacji CWU oraz CWU utrzymuje średnio (skacze temp.). - reszta działa Ok. Czy można: 1. Zastąpić ten sterownik innym? Jeżeli tak to jakim, może radiowym? - Kociołek ma podłączony czujnik temp. zewnętrznej. - 1 obieg CO - 1 obieg CWU 2. Czy jest przejściówka sterownia 7-8-9 na ebus? 3. Jeżeli tak, to który sterownik z ebus? Kociołek ma dodatkową płytkę do sterowania cyrkulacją CWU. W programie "tygodniowym" pracuje bez zarzutu. Jednak gdy chcę przedłużyć CWU bo przyszli znajomi to... Sterowanie CO działa bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioWro 07.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I jak, udało się to jakoś rozwiązać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts