Magdzio 30.12.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem pralki, a że ostatnio jest trochę promocji... chce wybrać najlepszą ofertę i najtańszą ofertę. Podobno sezon promocji się dopiero rozpoczyna. A jak się kupuje przez internet np. w RTV Euro AGD jest dużo taniej. Czy ktoś może mi pomóc. W Euro- AGD jest teraz super promocja za 899 zł pralka Whirpool klasa A, 1000 obrotów Znacie jakieś inne rozsądne oferty promocyjne?Magda Edytowane 31 Grudnia 2010 przez Magdzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzio 31.12.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Avans ma teraz promocję sprzętu firmy Amica. " Tylko u nas firmowy sklep producenta " Czy to sie opłaca?Też mają w promocji Pralka WHIRLPOOL AWE 6419 Pralka ładowana od góry, o pojemności 5 kg, z 18 programami prania (w tym program do prania wełny, bawełny, tkanin delikatnych), systemem kontroli piany, sterowana elektronicznie, o prędkości wirowania 900 obr/min, w klasie energetycznej A+. ale za 1000 zł, czyli drożej niż w RTV Euro agd Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anixxxek 10.01.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Tylko nie Amica.Mojej mamie pralka zepsuła się po 2 latach,a ja kupiłem mikrofale-nie psuje się ,ale słabo grzeje.Wcześniej miałem Daewoo i zupkę podgrzewałem 1 min,w Amice muszę grzać 3 min .A co dziwne moc ma większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 uwaga ! w Praktikerze maja wyprzedaż płytek ... moja łazienka doczeka się realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 26.10.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Pora odświeżyć wątek! Electrolux ma teraz promocję "Atrakcyjna trójka" - przy zakupie trzech urządzeń do zabudowy tej marki otrzymuje się zwrot 50% ceny najtańszego z nich.Więcej na http://www.electrolux.pl/Globalne/Promocje/atrakcyjnatrojka/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts