chris.p 23.06.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 witam po dłuższej przerwie... miało być więcej czasu na opisową część dziennika ale niestety nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli:( nie było zbyt wiele czasu na zajmowanie się budową i dziennikiem....problemy zdrowotne mojej Ż. pobyt w szpitalu..kilkanaście dni w niepewności i tak hierarchia wartości zmienia się w jednej chwili:( na szczęście wszystko jest już OK i mam nadzieję, że nie "wrócimy" już do tego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris.p 23.06.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 na budowie zmieniło się tyle, że mamy wylanego chudziaka (16.04.2011) i pierwszą część materiału na placu budowy - w wolnej chwili wrzucę fotki. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu ruszymy z budową ścian uffff..... to był b.ciężki miesiąc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris.p 22.12.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Minęło sporo czasu od ostatniego wpisu ale też i wiele się zmieniło - niestety nie na lepsze... budynek wprawdzie już stoi, stan SSO jest już osiągnięty ale w takich okolicznościach, że nie starczało sił ani ochoty na prowadzenie dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts