Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

INDYWIDUALNY i PROSTY - KOMENTARZE

Recommended Posts

Witam oresound

Powierzchnia użytkowa parter+poddasze to 139m2 ale poddasze będzie do wykończenia w przyszłości (w projekcie jest zaprojektowane ale na tym etapie nie będzie tam sciań wewnętrznych ani okien połaciowych czy instalacji - ot zwykły strych).

Powierzchnia zabudowy to 108m2

Powierzchnia użytkowa parteru to 82m2

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Carpenter78 - dzięki za ciepłe słowa:) zajrzałem do Twojego dziennika i jestem naprawdę pełen uznania dla Ciebie i dla wszystkich, którzy budują sami - dziennik Netbeta czytam od dawna - Twój od teraz też będę śledził:))

Pisałem w innym wątku, że teraz rozpatruję blachodachówkę BUDMATU model ARIA z tym, że nie widziałem jej nigdzie "na żywo" na domu. Model SARA też oglądałem ale ona chyba nie występuje w powłoce NOVA MAT.( a taką chcemy)

A tak w ogóle to fajny masz nick:):):)

Witam!

Ja raczej myśle o sara PRELAQ Nova.

Nie wiem czy w tym roku sie coś zmieni z ofertą budmatu bo wstępnie wycenę na mój dach robiłem prawie rok temu.

Dach myślę że będę krył pod koniec roku także wiele może sie jeszcze zmienić.

Miło że podoba Ci sie nick, chociaż nie wiem co w nim fajnego...he he.

Pozdrawiam!

Witam,

No właśnie o tą powłokę mi chodzi: Prelaq Nova Mat - ta która ma najdłuższą gwarancję:) Model Sara też mi się podoba - ależ trudne wybory a to dopiero początek.

Co do Twojego nicka to chodziło mi o to,że więźbę na pewno też będziesz robił samemu więc nick akuratny:):):) takie tam pierwsze skojarzenie:):):)

Pozdrawiam,

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...