Glamur 07.12.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja całe życie miałem granatową sypialnię i bardzo dobrze mi służyła, tak więc polecam ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 11.12.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jak dla mnie to zbyt ciemny kolor. W sypialni powinno być bardziej przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 27.12.2017 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Sypialnia to strefa prywatna w naszym domu i tak naprawdę tylko od naszych preferencji zależy to w jaki sposób ją zaaranżujemy. Możemy wybrać kolory bardziej uniwersalne, neutralne, jasne, harmonizujące i wtedy mamy gwarancję, że wnętrze będzie się podobało wielu osobom i dla wielu będzie to miejsce znakomitego wypoczynku. W takiej kolorystyce urządzane są np. pokoje hotelowe. Znajdą się jednak tacy, dla których takie rozwiązania będzie zbyt monotonne i nudne. Ci wybiorą odważniejszą kolorystykę, żadne z tych rozwiązań nie będzie lepsze czy błędne. Każde z nich jest skrojone na miarę właściciela i każde jest dobre. Jeśli dodatkowo aranżacja będzie zawierała element pomysłu czy zaskoczenia to projekt może okazać się sukcesem. Oto kilka inspiracji: Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts