Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze Prymulki 4 - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 95
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A wiecie dokładnie kiedy mają wam podłączyć? Jeśli zrobią wam przyłącze przed zakończeniem budowy to nie ma problemu... przecież i tak gaz podłącza się na koniec... musicie ich cisnąć to może coś wyciśniecie:) powodzenia... i koniecznie nie zniechęcaj się:)

Dzwoniłam dzisiaj do gazowni. Termin przyłącza jest bliżej nieokreślony!! Może 2013, a może 2015. Tego dzisiaj nie wiedzą. A jak już kupię piec na paliwo stałe, to będzie du... blada, gdyż nie są to groszowe sprawy.

Wizyta u Pani Architekt zaliczona, czyli kolejny mały krok do pozwolenia na budowę:)

Teraz architekt zajmie się odrolnieniem działki oraz opinią konserwatora zabytków odnośnie naszego projektu - jak będzie ok - kupujemy projekt.

W międzyczasie czekamy na mapę do celów projektowych.

Wstępne zmiany odnośnie projektu uzgodnione .............

Gratuluję postępów w papierologii.

Pozdrówka

Po licznych, mniej bądź bardziej udanych próbach przyłączenia się do grona forumowiczów muratora dołączam i ja ;) Palik99 będzie ze mnie dumny :D

Pozdrawiam przy okazji Pana Technicznego :cool: , który ostatnimi czasy nie robi nic innego, jak tylko siedzi na forum, czyta i czyta...i nic innego poza muratorem nie widzi... a to zapewne dopiero początek.

witajcie :)

Po licznych, mniej bądź bardziej udanych próbach przyłączenia się do grona forumowiczów muratora dołączam i ja ;) Palik99 będzie ze mnie dumny :D

Pozdrawiam przy okazji Pana Technicznego :cool: , który ostatnimi czasy nie robi nic innego, jak tylko siedzi na forum, czyta i czyta...i nic innego poza muratorem nie widzi... a to zapewne dopiero początek.

witajcie :)

A Pan Techniczny dostał już kalosze w prezencie ?? to taka tradycja na forum :D - muszą być takie czarne z filcem :D

http://photos01.istore.pl/13332/photos/big/694916.jpg

A Pan Techniczny dostał już kalosze w prezencie ?? to taka tradycja na forum :D - muszą być takie czarne z filcem :D

http://photos01.istore.pl/13332/photos/big/694916.jpg

Pan Techniczny kalosze miał dostać na walentynki :) ale nie z filcem tylko z moherem :) ale mój pomysł legł jednak w gruzach, jak widzę.

I od nowa trzeba myśleć, heh choć teraz mam już uproszczone zadanie- praktiker, dział jakikolwiek (może za wyjątkiem dekoracyjnego), czerwona kokardka i...STRZAŁ w 10!

Pan Techniczny kalosze miał dostać na walentynki :) ale nie z filcem tylko z moherem :) ale mój pomysł legł jednak w gruzach, jak widzę.

I od nowa trzeba myśleć, heh choć teraz mam już uproszczone zadanie- praktiker, dział jakikolwiek (może za wyjątkiem dekoracyjnego), czerwona kokardka i...STRZAŁ w 10!

upsssss..... spaliłem , nie wiedziałem

bede musial teraz osobiscie przeprosic inwestorke ;)

ale mam w zanadrzu jeszcze duzo pomysłow jak by co pisz na priva - podpowiem ;)

Wy się tu śmiejcie ;) już widziałam w praktikerze boskie gumofilce...różowe ;D ale stwierdziłam, że rzeczywiście takie to do kościoła jedynie, żeby był lans ;) i to nie na niedzielę tylko na niebyle jaką okazję (a takowa już za nami) i ani kaloszków ani imprezy w kościele ;D

Kupimy sobie z Panem Technicznym takie same kaloszki, jak zginie gdzieś w błocie, będą wiedzieć czyj on ;)

Ale ty sie nudzisz :)

Żoną byś się zajął ;)

a tak w ogóle to kolor dywanu nie pasuje do podłogi :p

a ta scenka przed wejsciem, to zona przyjmuje jakiegos akwizytora :D

więcej pisać nie mogę bo forum jest inwigilowane ;)