fulek 20.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Gazownia właśnie przysłała warunki przyłączenia.... Jeszcze tylko prąd... gdzie jest nasz prąd??!!... się pytam Ja też czekam na warunki z "prądowni". Mam je dostać w paniedielnik . Z gazownią gorzej. Jestem załamana. Ale o tym u mnie w dzienniku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 21.01.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Prąd właśnie przyjszł wczoraj takze mamy wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 21.01.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam, i ja dołączam się do komentarzy. Widzę że u Ciebie forumowicze burzliwe komentują :) Ja tak z innej beczki. Macie jakieś wstępne kalkulacje ile poszczególne etapy będą Was kosztować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 21.01.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Jeszcze nie mamy żadnych wyliczeń co do cen poszczególnych etapów. Czekamy teraz na opinię konserwatora i wtedy dopiero będziemy mogli kupić projekt i zaczniemy wyliczanie cen... Na razie mamy tylko ogólną wycenę ze strony archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 21.01.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A wiecie dokładnie kiedy mają wam podłączyć? Jeśli zrobią wam przyłącze przed zakończeniem budowy to nie ma problemu... przecież i tak gaz podłącza się na koniec... musicie ich cisnąć to może coś wyciśniecie:) powodzenia... i koniecznie nie zniechęcaj się Dzwoniłam dzisiaj do gazowni. Termin przyłącza jest bliżej nieokreślony!! Może 2013, a może 2015. Tego dzisiaj nie wiedzą. A jak już kupię piec na paliwo stałe, to będzie du... blada, gdyż nie są to groszowe sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 21.01.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 to rzeczywiście kiepsko.... jak nic nie wynegocjujecie to pozostanie ekogroszek i ewentualnie wykonanie instalacji umożliwiającej podłączenie pieca gazowego kiedyś w przyszłości jak będziecie mieli ochotę i pieniądze na zmianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 28.01.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wizyta u Pani Architekt zaliczona, czyli kolejny mały krok do pozwolenia na budowę Teraz architekt zajmie się odrolnieniem działki oraz opinią konserwatora zabytków odnośnie naszego projektu - jak będzie ok - kupujemy projekt. W międzyczasie czekamy na mapę do celów projektowych. Wstępne zmiany odnośnie projektu uzgodnione ............. Gratuluję postępów w papierologii. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palikowa 29.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Po licznych, mniej bądź bardziej udanych próbach przyłączenia się do grona forumowiczów muratora dołączam i ja Palik99 będzie ze mnie dumny Pozdrawiam przy okazji Pana Technicznego , który ostatnimi czasy nie robi nic innego, jak tylko siedzi na forum, czyta i czyta...i nic innego poza muratorem nie widzi... a to zapewne dopiero początek. witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.02.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Widzę,że świetnie się bawisz wieczorami. Super. Chyba też się dzisiaj pobawię . Ja w domu zaczynam słyszeć....nic nie robisz tylko na forum ślęczysz i czytasz . Jak to nic nie robię? Przecież właśnie czytam ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Niestety...u mnie SWEET HOME 3D nie działa buuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Po licznych, mniej bądź bardziej udanych próbach przyłączenia się do grona forumowiczów muratora dołączam i ja Palik99 będzie ze mnie dumny Pozdrawiam przy okazji Pana Technicznego , który ostatnimi czasy nie robi nic innego, jak tylko siedzi na forum, czyta i czyta...i nic innego poza muratorem nie widzi... a to zapewne dopiero początek. witajcie A Pan Techniczny dostał już kalosze w prezencie ?? to taka tradycja na forum - muszą być takie czarne z filcem http://photos01.istore.pl/13332/photos/big/694916.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palikowa 01.02.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A Pan Techniczny dostał już kalosze w prezencie ?? to taka tradycja na forum - muszą być takie czarne z filcem http://photos01.istore.pl/13332/photos/big/694916.jpg Pan Techniczny kalosze miał dostać na walentynki ale nie z filcem tylko z moherem ale mój pomysł legł jednak w gruzach, jak widzę. I od nowa trzeba myśleć, heh choć teraz mam już uproszczone zadanie- praktiker, dział jakikolwiek (może za wyjątkiem dekoracyjnego), czerwona kokardka i...STRZAŁ w 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.02.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Pan Techniczny kalosze miał dostać na walentynki ale nie z filcem tylko z moherem ale mój pomysł legł jednak w gruzach, jak widzę. I od nowa trzeba myśleć, heh choć teraz mam już uproszczone zadanie- praktiker, dział jakikolwiek (może za wyjątkiem dekoracyjnego), czerwona kokardka i...STRZAŁ w 10! upsssss..... spaliłem , nie wiedziałem bede musial teraz osobiscie przeprosic inwestorke ale mam w zanadrzu jeszcze duzo pomysłow jak by co pisz na priva - podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 02.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 dobre :) ale taka prawda - kalosze to podstawa, i to niestety na długo...ja muszę swoje odnaleźć bo jak śnieg stopnieje to znowu masakra będzie z tym błotem, ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 02.02.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A dla inwestorki takie:) http://images45.fotosik.pl/590/90e13f65cb26d816.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.02.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 mnie tui nie ma, bo ciezko pracuje , ja tylko podczytuje , ps. w takich wyjsciowych kaloszach to chyba do kościola takich to się nawet błoto nie będzie imac i pamietaj zeby dokupic sukienke pod kolor http://republika.pl/blog_dm_1101122/3275099/tr/kalosze_avril.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palikowa 02.02.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wy się tu śmiejcie już widziałam w praktikerze boskie gumofilce...różowe ;D ale stwierdziłam, że rzeczywiście takie to do kościoła jedynie, żeby był lans i to nie na niedzielę tylko na niebyle jaką okazję (a takowa już za nami) i ani kaloszków ani imprezy w kościele ;D Kupimy sobie z Panem Technicznym takie same kaloszki, jak zginie gdzieś w błocie, będą wiedzieć czyj on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Troche uzupełnione wizualizacje:) http://images35.fotosik.pl/408/e0ce0d56317353a2med.jpg http://images37.fotosik.pl/548/ffa7b66d34f20cbcmed.jpg Ale ty sie nudzisz Żoną byś się zajął a tak w ogóle to kolor dywanu nie pasuje do podłogi a ta scenka przed wejsciem, to zona przyjmuje jakiegos akwizytora więcej pisać nie mogę bo forum jest inwigilowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ...... Kupimy sobie z Panem Technicznym takie same kaloszki, jak zginie gdzieś w błocie, będą wiedzieć czyj on A to Pan techniczny nosi romiar 38 ps. sprawdziłem do kościoła macie cały czas asfaltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wy się tu śmiejcie........ podsyłam link na te wieszaki z Ikei który Ci się nie otworzył http://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/wieszaki_z_Ikea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts