Palik99 30.06.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nie bój boja - będzie gitarra Zobaczysz, fajnie się wykańczać . . . . . . . . . . Zwłaszcza nerwowo Nie, no spoko - żartłem se ;P Będzie nieźle, zwłaszcza, że z każdą chwilą będziesz czuł się coraz bliżej swojego wymarzonego gniazdka Damy rade:) bedzie git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 07.07.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Lecicie, lecicie. Super. A u mnie cisza...na prawie cisza. Dzisiaj kopiemy 40 m tunelu pod kabel od prądu ze skrzynki do domu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 15.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Palik99...coś się opuściłeś ze zdjęciami. Dawaj tu zaraz, bo muszę zobaczyć jak daleko jesteś i gonić Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 26.07.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Super widoki. U mnie za jakiś czas też tak będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 26.07.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Już niedługo, coraz bliżej do świętowania SSO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 03.08.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Widzę, że lecimy łeb w łeb wkońcu wyrównaliśmy tempo pozwodzonka ta...łeb w łeb...tylko o ile później zaczęliści od nas... a teraz jesteśmy jak twierdzisz na tym samym etapie. Mimo że, to nie wyścgi , to i tak bedziemy się "podglądać" i dopingować wspólnie. Prawda? Powodzenia i trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 03.08.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Pewnie, pewnie - zaglądam do was regularnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.08.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Żądamy wstawienia zdjęć, za daleko mam żeby jechać oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 03.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Secam. Palik pewnie zmęczony z budowy wrócił i nie ma sił "odpalić" kompa. A Ty tu z jakimiś żądaniami wychodzisz . Ja wpadłam na chwilę, wrzucam foty (w swoim dzienniku) i mykam lulu, bo jutro na 6 do pracki jadę . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.08.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Fulek: nie ma że boli. Nikt nie mówił, że budowa lekką jest My tu zara petycje jakąś sformujemy, łącznie ze skargą do Strasburegra Zwłaszcza, że obiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 06.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 .........................fotoreportaż wieczorem A którego wieczora??!!! Palik, Ty to najpierw obiecujesz, a potem słowa nie dotrzymujesz!! My tu się wszyscy niecierpliwimy jak Ty daleko z robotą jesteś????!!!! A Ty co?? Olałeś nas - delikatnie to ujmując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 08.08.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 W sumie to "fotoreportaż wieczorem...." to pojęcie względne:) Zapraszam w nasze skromne cztery kąty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 O...Palik..Ty to juz z dachówką lecisz . Do nas jutro dachówka zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.08.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kurna, to ja muszę teraz odwoływać Szakala, żeby nie killim... Tylko, że on komórki coś nie podnosi... No robota ładnie, ładnie do przodka Dachowcy się spisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 10.08.2011 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wow. Ale dekarze sie szybko uwinęli!! Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 16.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Aż zazdroszę,że możesz sobie pozwolic na przezimowanie domku. My musimy gonić dalej,żeby zdążyć do Wigilii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts