Palik99 03.02.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 podsyłam link na te wieszaki z Ikei który Ci się nie otworzył http://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/wieszaki_z_Ikea.jpg Żonę mi deprawujesz Ładnie to tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palikowa 03.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Żonę mi deprawujesz Ładnie to tak...[/Q na dobranoc obejrzałam wieszaki... tylko ręczniki nie w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Żonę mi deprawujesz Ładnie to tak... A co ?? TTwoja ówi to samo co moja moja mówi ze ma takie wiszaki w domu tylko jakieś mniejsze :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Żonę mi deprawujesz Ładnie to tak...[/Q na dobranoc obejrzałam wieszaki... tylko ręczniki nie w tym kolorze A bo widzisz., ręczniki trzeba zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.02.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Ale się uśmiałam. Te wieszaki to już wszędzie były. Ja zamówiłam 10...ale nie przyszły . Dałam opcję, że te ręczniki to nie koniecznie muszą być... Jestem rozczarowana obsługą w tak dużym sklepie. W ogóle nie dbają o klientki. Najpierw promocję robią, a potem kobietę do wiatru wystawiają.....Masakra. PS. Ja myślałam,że na tym forum będę czytać jak Palik z Palikową dom budują, a oni od razu z wyposażeniem wchodzą...hahaha Edytowane 4 Lutego 2011 przez fulek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 04.02.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 na dobranoc obejrzałam wieszaki... tylko ręczniki nie w tym kolorze mnie tam kolor pasuje, z resztą co tam kolor, ręczniki i tak pójdą do prania a co do kaloszy to te różowe są super, ja dostałam takie zwykłe gumofilce patrząc na długość czasu korzystania z takich "pantofelków" może lepiej kup sobie różowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 mnie tam kolor pasuje, z resztą co tam kolor, ręczniki i tak pójdą do prania a co do kaloszy to te różowe są super, ja dostałam takie zwykłe gumofilce patrząc na długość czasu korzystania z takich "pantofelków" może lepiej kup sobie różowe... Normalnie jutro dostaniesz różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ale się uśmiałam. Te wieszaki to już wszędzie były. Ja zamówiłam 10...ale nie przyszły . Dałam opcję, że te ręczniki to nie koniecznie muszą być... Jestem rozczarowana obsługą w tak dużym sklepie. W ogóle nie dbają o klientki. Najpierw promocję robią, a potem kobietę do wiatru wystawiają.....Masakra. PS. Ja myślałam,że na tym forum będę czytać jak Palik z Palikową dom budują, a oni od razu z wyposażeniem wchodzą...hahaha Co Wy dziewczyny , wieszaki są , tylko postawili je na dziale dziecięcym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palikowa 04.02.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Normalnie jutro dostaniesz różowe trzymam za słowo, jak przyjedziemy następnym razem to widzę Dosię w różowych gumofilcach, a w pokoju wieszaki ... tylko zarzuć im coś na plecy, żeby nie zmarzli, bo podobno na zimnie ciężko utrzymać pion, a właściwie poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 17.03.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ale piękne i kolorowe rysunki. Gratuluję postępów w papierologii. Małymi krokami zbliżacie się do końca tej długiej drogi z Urzędami. Super!!! U mnie już prace idą. Niestety dzisiaj leje . Wiosna wiosna gdzie jesteś??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 19.03.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Jak to mówi nasza Pani architekt - "rysunki małego Kazia":) Jesteśmy już na samym końcu papierkologi - na szczęście:)Możliwe że na początku tygodnia będą już złożone wszystkie papiery o PnB:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.03.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zobaczysz Palik,że czas szybko poleci. My niesety mamy trochę problemów, ale o tym u mnie.Trzymajcie się ciepło.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 10.04.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Gratuluję PnB!!!! Gońcie nas, gońcie, nie mam nic przeciwko temu.My jutro wchodzimy z bloczkami. Oby pogoda dopisywała. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A to PnB jeszcze do uprawomocnienia, więc spoko oko Ale teraz, to już tylko z górki Zobaczycie, jak to fajnie :> Gratulacje i do szpadla i łopaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 12.05.2011 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ale wam zazdroszczę My czekamy nadal, jeszcze miesiąc nie minął ale już mnie trafia i chciałbym żeby już przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 14.05.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 u nas też to wszystko trwało i jak to mówią niektórzy - budowa uczy cierpliwości:) w grudniu zaczęliśmy załatwianie papierków, a start przewidziany jest na przyszłą środę czyli w sumie pół roku wszystko trwało... ale teraz i tak dalej nam się dni do środy dłużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 15.05.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Piękną macie latrynkę, wprost nie mogę się napatrzeć. My też będziemy wiercić studnię, tylko taką ,żeby można było wodę z niej pić. Obecnie przyłącze do wody "miejskiej" to koszty około 11-12 tys. Za tą cenę mogę mieć własne ujęcie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 17.05.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 My już 9 miesięcy czekamy ;( ale niedługo już powinno być pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Palik99. Jak tak dalej pójdzie to nas przegonicie. U nas problem rodzi problem. Trzymam za Was mocno kciuki. Lećcie z robotą. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez fulek literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 02.06.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Palik jak sobie poradziliście z woda w ławach ??Pompowaliście czy zeszła sama ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts