magi 23.02.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie - rodzinka się powiększa . Ruszam na wiosnę tak jak Wy. Mam takie same doświadczenia z podziałem działki. Cięzko było ale warto. no i ten wierszyk super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 24.02.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Dziękuję za miłe powitanie, powiększa się rodzinka I dzieje się to w bólach, jak w Twoim i moim przypadku, kiedy tyle trzeba czekać na sam podział, może póżniej będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.02.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witaj Kleo Od dziś Twój i Cezarra dziennik został uroczyście włączony do mojej codziennej lektury. Kiedyś, w jesienny wieczór, w czasach kiedy mój domek jeszcze nie posiadał okien a wiatr był jedynym jego mieszkańcem, stałam przy dziurze na okno w sypialni i powiedziałam sobie w duchu "jeszcze tyle pracy przede mną, ale już za kilka miesięcy ta budowa to będzie mój, mojego męża i moich dzieci najukochańszy domek". I nawet sprawy sobie nie zdawałam jak to szybko minie. Życzę Ci tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 24.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Zielona, Ty mój dobry duszku Dziękuję za słowa otuchy. Ja też chciałabym powiedzieć że czas budowy minął szybciutko. Na razie jestem "zielona"- jak kapusta na polach wokół naszej działeczki-oczywiście w sprawkach budowlanych, mam w głowie niezły mętlik, tyle się wszystkiego naczytałam. Trzymaj za mnie kcuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.02.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Kleo - właśnie przeczytałam Wasz dziennik Trzymam kciuki za Wasz domeczek Już niedługo i się wprowadzicie - zobaczysz jak to szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Kleo - ciekawie się zaczyna czekam na cd..... PS. Szkoda że nie poznałysmy się w sobotę.....widziałam za to na pewno Twego Cezarra....i pomyslałam wtedy: oooo, to ta osoba co zapisała się ostatnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.02.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czesc Twoj dziennik tak jak inni zapisuje do obowiazkowej lektury Coz za talenta poetyckie Widzialam was na spotkaniu, ale jakos braklo mi odwagi, by podejsc, bo w ogole was nie kojarzylam. Dopiero na forum dowiedzialam sie, ze wy tu od niedawna Witajcie, witajcie, tu na forum jest duzo "dobrych duszkow" wspierajacych w roznych sprawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 25.02.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 mbz, mam nadzieję że spotkamy się i poznamy wcześniej niż na następnym spotkaniu Forumowym kończącym karnawał w 2005 r. Pędzam codziennie po całym forum i czytam uważnie "techniczne" wątki żeby nie budować po omacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts