dziernowicz 01.01.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Fugi na ścianach, co zrobić żeby położona fuga nie jaśniała i po wyschnięciu utrzymywała ten sam kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 04.01.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nie bardzo rozumiem pytania. Mokra fuga, którą używa się podczas fugowania nie ma koloru jak po wyschnięciu. Po położeniu chcąc nie chcąc musi wyschnąć., Kolor fugi wybiera się na wzorniku. Ewentualnie w marketach można kupić farbę do fug, jeżeli chcesz zmienić jej kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz1235 09.01.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ja słyszałem że są jakieś preparaty do fug żeby one się nie niszczyły i nie traciły koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 09.01.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Fugi na ścianach, co zrobić żeby położona fuga nie jaśniała i po wyschnięciu utrzymywała ten sam kolor? Zaimpregnować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacper DG 30.01.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja zaimpregnowałem i żałuje z czasem impregnat przyjął brud którego nie idzie domyć i musiałem drapać fugę a to jest przewalone, więc odradzam. Fugi kładłem z Ceresitu i Atlasa i powiem wam, lepiej kładzie się Atlas i po 9 latach lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 30.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jeśli chcesz mieć z głowy problemy z kolorem zastosuj epoksydową fugę która jest nie do zajechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 07.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Potwierdzam wypowiedź przedmówcy, zastosować dobrej firmy fugę epoksydową i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts