mm0123 03.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja zainstalowalem aplikacje 'troll-blocker' i postow 'specjalnego juz nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja zainstalowalem aplikacje 'troll-blocker' i postow 'specjalnego juz nie widze Czyli mogę pisać do Ciebie wszystko.Oczywiście zgodnie z regulaminem.Mam tez tą aplikację i postów w/w nie widzę.Program podpowiada mam cie w .................e.Jak już się nie widzimy to sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 03.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ale nie ściemniajmy ludzi. pokazaliśmy całemu światu ,że moszna Wróciłem z pracy, zacząłem kolacyjkę, czytam sobie, a tu takie coś. Albercik, no nie przy jedzeniu!. Całemu światu to pokazywać!? Fujj! Nie warty jesteś funta kł.................w.Polemikę na temat prac własnych zostawię sobie a Ty produkuj się z EOT. Kolejna osoba moderatorze ,która wprowadza chaos kosztem moich wypowiedzi.Jak mam pisać ,że w domu kuźwa większość rzeczy starałem się zrobić sam................Jak moderatorze.moderatorze. Co mam jeszcze napisać by to zrozumieli a nie kąsali. Już nic nie musisz pisać, wszyscy przeczytali co sam zrobiłeś i zrozumieli. Oczekujesz medalu, nagrody, mamy paść na kolana, będąc w szoku po przeczytaniu spisu prac wykonanych samodzienie? Super, że sporo sam zrobiłeś, wszyscy albo prawie wszyscy to robią, bo lubią, oszczędzają kasę czy chcą mieć wszystko zrobione porządnie. Takie życie. Oczekujesz teraz, że cały wątek będzie się kręcił wokół Ciebie? Już do tego doprowadziłeś niestety, widać siwy dym i słychać grzmoty. Jesteś mistrzem w mąceniu, dlaczego i po co? Nie wiem. Kiedy osiągniesz pełną satysfakcję i zmienisz miejscówkę, bo to miejsce skutecznie zatrułeś swoimi psychozabawami mistrzu. Ponad 8tysiaków postów czyli masz już 8 DAN. Tak Sensei, jesteś wielki jak Olimp:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No i po co się produkujesz, artix ? Znowu dałeś mu satysfakcję. Podwójną, bo dwa razy cytowałeś.Po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kurcze mieszkam w kupie Dzięki Arturo że mnie uświadomiłeś. Ale co tam, skoro w kupie dobrze się mieszka Dyskusja robi się żenująca I mówię stanowcze NIE wszystkim którzy odpowiadają na zaczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 03.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No i po co się produkujesz, artix ? Znowu dałeś mu satysfakcję. Podwójną, bo dwa razy cytowałeś.Po co ? Racja ale ciężko nie skomentować tej całej burzy. Wiem, że ta cała przepychanka do niczego sensownego nie prowadzi i przypomina kopanie się z koniem. Pierwszy raz uczestniczę w takim bajzlu i mam nadzieję, że ostatni. Bez odbioru chyba, że wrócimy na właściwe tory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CodeSnipper 03.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Panie i Panowie opcja ignorowania w profilu i od razu jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dziękuję Wszystkim za uwagę i poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 04.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ten wątek zdegenerował się potwornie, a niedawno jeszcze był dość ciekawy Moderatorzy się nim najwyraźniej nie interesują, bo co najmniej jeden dyskutant powinien dostać ostrzeżenie za knajacki język... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 04.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Panie i Panowie opcja ignorowania w profilu i od razu jest lepiej ...by żyło się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ...by żyło się lepiej Teraz możesz się wypowiadać............mnie tu nie ma..............ale co Ty powiesz tym ludziskom..by żyło się lepiej..... lepiej to znaczy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.02.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam! Czy waszym zdaniem mozna wybudowac dom nie przekraczajac 200 tysiecy zl? Oczywiscie plus ziemia. Czy tanszy jest dom z uzytkowym poddaszem, czy parterowy? Pozdrawiam. W marcu 2006 r. czyli 8 lat temu!!!! niejaki on33 spytał się czy da radę zbudować dom za 200 tys. zł. Już wtedy miał watpliwości, czy da radę. Wydaje mi się, że ten wątek bardzo stracił na swojej aktualnośc, gdyż nie da się zbudować takiego domu według stanu na luty 2014 r. W związku z tym proponuję zamknąc wątek i po sprawie. Teraz to wątek to tylko dla trolli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Antkowa 04.02.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 W marcu 2006 r. czyli 8 lat temu!!!! niejaki on33 spytał się czy da radę zbudować dom za 200 tys. zł. Już wtedy miał watpliwości, czy da radę. Wydaje mi się, że ten wątek bardzo stracił na swojej aktualnośc, gdyż nie da się zbudować takiego domu według stanu na luty 2014 r. W związku z tym proponuję zamknąc wątek i po sprawie. Teraz to wątek to tylko dla trolli. Proponuję żebys przestała czytać wątek jeśli cię nie interesuje, ale bzdur nie pisz bo Kwitko dom za 200 tys wybudowała. Bowess tez i jeszcze kilku innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 04.02.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Aleksandryta fakty mówią same za siebie więc nie mów że się nie da skoro się da Ale to już udowodniliśmy więc nie warto odpowiadać na pierwsze pytanie w wątku bo odpowiedz już padła. Teraz piszemy o tym jak to zrobić, jaki dom wybudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Antkowa 04.02.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wiewiór znowu zbanowany więc może dyskusja będzie bardziej merytoryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 04.02.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) W marcu 2006 r. czyli 8 lat temu!!!! niejaki on33 spytał się czy da radę zbudować dom za 200 tys. zł. Już wtedy miał watpliwości, czy da radę. Wydaje mi się, że ten wątek bardzo stracił na swojej aktualnośc, gdyż nie da się zbudować takiego domu według stanu na luty 2014 r. W związku z tym proponuję zamknąc wątek i po sprawie. Teraz to wątek to tylko dla trolli. myślę, że teraz jest łatwiej. wiele rozwiązań sprzed 8 lat bardzo staniało, a nie są jeszcze przestarzałe. jest większy wybór tanich w budowie projektów. jedynie robocizna jest droższa, ale przy w yborze prostego projektu nie stanowi ona ogromnego kosztu. pamiętam, bo jakieś 14 lat temu robiłam od zera łazienkę i wyszła chyba dwa razy drożej niż ta w domu 4 lata temu, a standard podobny. armatura była droższa, kabiny prysznicowe były drogie, zabudowany geberit to był jakis kosmos cenowy dla bogatych. dachówki ceramicze były droższe, okna też. Edytowane 4 Lutego 2014 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.02.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Specjalnie ten wpis zrobiłam , żeby dyskusja wróciła na właściwe tory Więc teraz Ci, co zbudowali dom za około 200 tys. mają za zadanie "stawiać do pionu" wpisujących się w tym wątku marzycieli. Np. "przepraszam, czy jest szansa, że zbuduję ten dom za 200 tys., bo ja uważam, że tak .":p http://z500.pl/projekt/767/Z56_A,nowoczesna-wersja.html Edytowane 4 Lutego 2014 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 04.02.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ooo - wraca moda? Myślałam, że to już nie jest trendy. Nawet Archipelag na swojej stronie zlikwidował zakładkę do tych cudeniek. Mam pomysł na złorzeczenie - "oby Ci się całą noc śniły domy z falą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sursum 05.02.2014 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 myślę, że teraz jest łatwiej. wiele rozwiązań sprzed 8 lat bardzo staniało, a nie są jeszcze przestarzałe. jest większy wybór tanich w budowie projektów. jedynie robocizna jest droższa, ale przy w yborze prostego projektu nie stanowi ona ogromnego kosztu. pamiętam, bo jakieś 14 lat temu robiłam od zera łazienkę i wyszła chyba dwa razy drożej niż ta w domu 4 lata temu, a standard podobny. armatura była droższa, kabiny prysznicowe były drogie, zabudowany geberit to był jakis kosmos cenowy dla bogatych. dachówki ceramicze były droższe, okna też. Tu się absolutnie zgadza. Moi rodzice 17 lat temu robili "pokój kąpielowy". Wanna z hydromasażem kosztowała tyle, że dzisiaj w tej kwocie urządziłoby się całą łazienkę. To zresztą był typowy problem przed wejściem do EU. Technologii w Polsce jeszcze nie było, a import był mizerny, do tego obłożony horrendalnymi cłami. Jeśli ktoś zamarzył sobie jakieś ponadstandardowe rozwiązanie, bulił jak za zboże. Tylko ta łazienka wyniosła moich rodziców więcej niż kosztowało wtedy nowe auto krajowej produkcji (np Polonez). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 05.02.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Specjalnie ten wpis zrobiłam , żeby dyskusja wróciła na właściwe tory Więc teraz Ci, co zbudowali dom za około 200 tys. mają za zadanie "stawiać do pionu" wpisujących się w tym wątku marzycieli. Np. "przepraszam, czy jest szansa, że zbuduję ten dom za 200 tys., bo ja uważam, że tak .":p http://z500.pl/projekt/767/Z56_A,nowoczesna-wersja.html Aleksandryta, żartujesz prawda?! A na poważnie- dla tego wyżej to pewnie 350k byłoby mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts