niktspecjalny 23.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Absolutnie i stanowczo nie. Moja prośba o zwykłą fotkę Twojego, ukończonego podobno domu, kierowana jest ludzką ciekawością. Człowiek z natury jest ciekawski. Przykłady domów do200tys były podane już wcześniej tylko nie masz zamiaru tego faktu przyjąć do wiadomości. Cały czas tniesz na kawałki posty jak cenzor rodem z lat 70. Wklej proszę do Twojego dziennika wspomnianą wcześniej fotkę domu za 1mln PLN i w całości zaspokoisz ciekawość forumowiczów. ..Przykłady domów do200tys były podane już wcześniej tylko nie masz zamiaru tego faktu przyjąć do wiadomości....... Ponieważ ci ludzie nie wpiszą się na listę bo wydali dużo więcej.......nie rozumiesz,???????????????????????? czy Ty czytasz co ja pisze choćby miałby to być bełkot trolla???Wycena mojego domu i jego otoczki przez Bank została uznana i zakwalifikowana na 1.000 000 mln PLN.Dlaczego chcesz abym właśnie w tym wątku wklejał coś ponad tą normę.Jeszcze raz załóż wątek w którym moje fotki będą bardziej adekwatne.....załóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Teraz bardzo bliski mi przykład W domku za około 200 tyś mieszka/li .... starsi ludzie... emeryci, razem "godnej" emeryturki mieli około 3,5 tyś... zł on były dyrektor.... ona była nauczycielką i jakoś wiązali koniec z końcem. Pani zeszła z tego świata .... w nicość i został sam dziadek z 1,5 tyś zł "godnej" emerytury. Dziadek po operacjach, zawale... na leki wydaje miesięcznie 500zł, na olej opałowy musi przygotować ponad 4 tyś zł na sezon. I synek musi pomagać dziadkowi aby dziadek przeżył zimę dobrze że przekonał dziadka kilka lat wcześniej do kominka i sezon grzewczy zaczyna dziadek dopiero 1 grudnia.... Życzyć komuś doczekania do emerytury??? gorycz i litość............ja ją przeżyłem w tym topiku a TY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Do zainteresowanego!!!To jak to jest z twoim dziennikiem??? Xerses does not have a blog yet. Masz go???Każą mi wklejać fotki .............to może i Ty wklej ......będziesz bardziej wiarygodny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 23.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Ponieważ ci ludzie nie wpiszą się na listę bo wydali dużo więcej.......nie rozumiesz,????????????????????????czy Ty czytasz co ja pisze choćby miałby to być bełkot trolla???Wycena mojego domu i jego otoczki przez Bank została uznana i zakwalifikowana na 1.000 000 mln PLN.Dlaczego chcesz abym właśnie w tym wątku wklejał coś ponad tą normę. Nie zazdroszczę Tobie takiego bagażu na barkach do późnej starości. Wyrazy głębokiego współczucia, jeszcze dzieci prawdopodobnie załapią się na parę niemałych rat do spłacenia. Nie mam zamiaru zaglądać Tobie do portfela ale życie bywa przewrotne. Przeczytaj jeszcze raz post an-bud i wyciągnij jakieś wnioski. Napisałem żebyś wkleił zdjęcie tego pałacu w Twoim DB(dzienniku budowy). Zaczałeś dziarsko DB, wymurowałeś fundamenty iii... to wszystko. Fundamenty kosztowały million czy coś jeszcze na nich stoi? Pędzę do dziennika i czekam, razem z innymi zainteresowanymi na zdjęcie willi. Jestem tym faktem bardziej podekscytowany niż urodzinami dziecka księżniczki Kate (UK) Edytowane 23 Października 2013 przez artix1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 23.10.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Do zainteresowanego!!!To jak to jest z twoim dziennikiem???Masz go???Każą mi wklejać fotki .............to może i Ty wklej ......będziesz bardziej wiarygodny, Info z Twojego dziennika budowy po kliknięciu na linki zdjęć "This page can't be displayed", ta strona nie może być wyświetlona. What's up? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 23.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wycena mojego domu i jego otoczki przez Bank została uznana i zakwalifikowana na 1.000 000 mln PLN. Gwoli sprawiedliwości- nie Twój dom jest wart 1 bańkę, ale dom razem z działką i tym co na niej zrobiłeś! Jest taka fajna strona: http://ekw.ms.gov.pl/pdcbdkw/pdcbdkw.html Znając numer KW można wyczytać na ile obciążona jest hipoteka nieruchomości i co się na nią składa. Przykład: Dział IV: "ZABEZPIECZENIE SPŁATY KREDYTU HIPOTECZNEGO TJ.KAPITAŁU ORAZ ODSETEK ORAZ INNYCH KOSZTÓW, W TYM ODSETEK OD ZADŁUŻENIA PRZETERMINOWANEGO ORAZ KOSZTÓW POSTĘPOWANIA EGZEKUCYJNEGO" Mogą oczywiście być inne wpisy lub ich brak, gdy nie ma obciążenia. Zajrzyj tam- zobaczysz co się składa na ten milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie mam zamiaru zaglądać Tobie do portfela ale życie bywa przewrotne. to może nie zaglądaj.................tak będzie lepiej. ......Napisałem żebyś wkleił zdjęcie tego pałacu............ Tu gdzie wątek poszedł w inną stronę??? ...Fundamenty kosztowały million......... Jak by ci tu odpowiedzieć.Bo takiego ........strugasz.Wycena domu z jego otoczką nie akceptowalną tu przez niektórych to jeden milion złotych.Prześpij się z tym ..załóż nowy wątek, a twe tajemnice szybko zostaną rozwiane...........Ale nie w tym wątku kuźwa jego mość............rozumiesz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 23.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 an-bud historia smutna, ale przypadek nie jest odosobniony. Nie dotyczy to tylko domków postawionych niedawno i tanio (swoją drogą może korzystniej wyszłaby pomoc w termomodernizacji niż coroczne dokładanie do ogrzewania drogim medium jakim jest olej opałowy, bo zapewne domek jest niewielki) ale z tego co obserwuję również dużych domów z lat 70'-80'. Mieszkają w nich ludzie już w wieku emerytalnym lub zbliżający się do emerytury. Dzieci na swoim, czasem to swoje odnalazły gdzieś bardzo daleko od rodzinnego domu, choć teoretycznie dla nich miało być piętro. A dom to najczęściej kostka 200m2 po podłogach, często z jeszcze setką metrów piwnicy. Sprzedać właściciele nie chcą, bo "szkoda", bo starych drzew się nie przesadza. No to dwa swetry na grzbiet, jeszcze jakiś serdaczek barankiem ocieplony, ciepły grzejnik tylko w jednym pokoju i palenie w piecu czym się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Gwoli sprawiedliwości- nie Twój dom jest wart 1 bańkę, ale dom razem z działką i tym co na niej zrobiłeś! Jest taka fajna strona: http://ekw.ms.gov.pl/pdcbdkw/pdcbdkw.html Znając numer KW można wyczytać na ile obciążona jest hipoteka nieruchomości i co się na nią składa. Przykład: Dział IV: "ZABEZPIECZENIE SPŁATY KREDYTU HIPOTECZNEGO TJ.KAPITAŁU ORAZ ODSETEK ORAZ INNYCH KOSZTÓW, W TYM ODSETEK OD ZADŁUŻENIA PRZETERMINOWANEGO ORAZ KOSZTÓW POSTĘPOWANIA EGZEKUCYJNEGO" Mogą oczywiście być inne wpisy lub ich brak, gdy nie ma obciążenia. Zajrzyj tam- zobaczysz co się składa na ten milion Pudło nie mam obciążeń...................mam tylko zastaw mieszkaniowy ,który mi trochę psuje szyki ale widzę ,że nie mówię do właściwej osoby by to wreszcie pojęła.Nie potrzebnie to piszesz mącisz ludziom w głowach............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 23.10.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Jak by ci tu odpowiedzieć.Bo takiego ........strugasz.Wycena domu z jego otoczką nie akceptowalną tu przez niektórych to jeden milion złotych.Prześpij się z tym ..załóż nowy wątek, a twe tajemnice szybko zostaną rozwiane...........Ale nie w tym wątku kuźwa jego mość............rozumiesz!!!! Wyganiasz z forum "nieszczęśliwych" ludzi, którzy przekroczyli tą magiczną barierę, a sam się tu zagnieździłeś z chatą+działka+zielenina+odsetki za 1mln PLN. Załóż szybko osobny wątek i tam gryź i szczyp. Co Ty tutaj robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CodeSnipper 23.10.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Moderator jakiś tu jest? Przecież to piaskownica się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 dom z wartością dla banku 1 000 000 zł.Kuźwa z jego wartością-wyceną na dzień dzisiejszy. aleś bogacz . http://www.sfora.pl/Zobacz-najwieksza-i-najdrozsza-rezydencje-swiata-Jak-Wersal-g39913 I tak tego nie masz biedaku, i po co się czyimś kosztem dowartościowujesz ? rodzice pomogli ? fajnie. Ilu ludzi nie ma z takiej pomocy, a chce mieć własny dom ! ile ! nie równaj do swojego urojonego pojmowania świata. (3-4,5% rocznie) oraz o wzrost cen usług budowlanych - sztucznie wedłg mnie nadmuchanych wskutek booooooomu. no właśnie boom się skończył koło 2008/2009 ! i dopiero powoli ceny dobijają do tych z 2006 . chyba że zrobi się wszystko samemu albo zastosuje nietypowe rozwiązania (wyjście naprawdę dla nielicznych). oczywiście. Podałem linka ze Słowacji. Poziom pasywny, nikttuś tego nie pojmie, on w swoim pałacu ma kotłownie i truje sąsiadów swoimi kominami. Porównać to można do najszczania sąsiadom do szklanki i kazać to pić . Minimalizm może wynikać z rozsądku, ale bywa też pochodną zamożności. zamożności w myśleniu też. To ty myślisz ,że ja wbudowałem chałupę nieekonomiczną? wiesz co niktuś wybudowałeś ...oczywiście że jest nie ekonomiczna potrzebuje opalania, kominków itp . I nie jest zbudowana w nowoczesnej prostej formie tylko jakaś namiastka pseudo dworku. taki gierek XVII jak to jedne gość określił kicz. Brakuje ci złotego łańcucha na nie ogolonej klacie. Zaraz z hejtujesz że kto nie ma łańcucha nie jest godny. I co ci z domu, jak w tobie siedzi hejterstwo. Musi być po twojemu, uwierz są ludzie bogatsi od ciebie ... co stać ich za dziesiątki mln budować . I z ciebie też będą się naśmiewać, że nie masz 10 hektraowego parku i kortów i basenów. Wielu tu takich....a może i ty zrobisz EOT??? To znacznie upraszcza sprawę nowym inwestorom.Nie męcz się.Już za dużo napisałeś.......... .wystarczy tych wypocin.....???.Męczysz się w tym topiku.Daj sobie spokój To ty produkujesz tony wypocin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) aleś bogacz . http://www.sfora.pl/Zobacz-najwieksza-i-najdrozsza-rezydencje-swiata-Jak-Wersal-g39913 I tak tego nie masz biedaku, i po co się czyimś kosztem dowartościowujesz ? rodzice pomogli ? fajnie. Ilu ludzi nie ma z takiej pomocy, a chce mieć własny dom ! ile ! nie równaj do swojego urojonego pojmowania świata. no właśnie boom się skończył koło 2008/2009 ! i dopiero powoli ceny dobijają do tych z 2006 . oczywiście. Podałem linka ze Słowacji. Poziom pasywny, nikttuś tego nie pojmie, on w swoim pałacu ma kotłownie i truje sąsiadów swoimi kominami. Porównać to można do najszczania sąsiadom do szklanki i kazać to pić . zamożności w myśleniu też. wiesz co niktuś wybudowałeś ...oczywiście że jest nie ekonomiczna potrzebuje opalania, kominków itp . I nie jest zbudowana w nowoczesnej prostej formie tylko jakaś namiastka pseudo dworku. taki gierek XVII jak to jedne gość określił kicz. Brakuje ci złotego łańcucha na nie ogolonej klacie. Zaraz z hejtujesz że kto nie ma łańcucha nie jest godny. I co ci z domu, jak w tobie siedzi hejterstwo. Musi być po twojemu, uwierz są ludzie bogatsi od ciebie ... co stać ich za dziesiątki mln budować . I z ciebie też będą się naśmiewać, że nie masz 10 hektraowego parku i kortów i basenów. To ty produkujesz tony wypocin ! Czy admin może zamknąć mu ,,,,,,,,,,,,,,.No normalnie mi ubliża............nie widać tego!!!!Adminie .jeśli jesteś i rozumiesz moją intencję to go z banuj............jemu wolno a mi nie???Jaką politykę prowadzisz adminie-moderatorze???Jaką??? Mogę mu bez bana powiedzieć..........wal się gości bo krótki jesteś jak miś polarny..............Taki prostak jesteś bo nie potrafisz brać udziału w rzeczowej dyskusji???.Że jestes zaprzeczeniem tego o czym tu się pisze......mogę i ja tak??? Edytowane 23 Października 2013 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) napisz co cie uraziło? bo widzę że jesteś jak kapryśne dziecko.Prawda w oczy kole ? kłucie cie jak ktoś odbija, twój styl ? Edytowane 23 Października 2013 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 napisz co cie uraziło? bo widzę że jesteś jak kapryśne dziecko. Prawda w oczy kole ? kłucie cie jak ktoś odbija, twój styl ? Chce twojego bana jak moderator to zrozumie i nie o gorycz tu chodzi ale o twój ..ski styl pisania,Nie o prawdę tu chodzi ,która w oczy kole ,ale o ciebie bo prosty człek jesteś bez żadnych umiejętności którymi mógłbyś zaskoczyć to zacne Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 23.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Mogę mu bez bana powiedzieć..........wal się gości bo krótki jesteś jak miś polarny... Bardzo brzydko:no:. Umawialiśmy się wcześniej o zachowanie odrobiny kultury i szacunku do innych forumowiczów. Ponad 8tys. postów i miano Olimp Forum i wszystkie w podobnym tonie. Widzisz tylko dwie opcje, ze mną albo przeciwko mnie. Nie czytasz pisanych z niemałym wysiłkiem postów, wyciągasz tylko pojedyńcze skrawki i sklecasz z nich na szybko bzdurne oskarżenia. W Twoim dzienniku budowy także dziwna cisza. Po co go zakładałeś? Chwalisz się tylko oscentacyjnie stanem posiadania. Wklej proszę do DB zaległą fotkę twojej krwawicy, a wtedy na pewno opadną emocje i wszyscy poklepiemy cię po ramieniu życząc wszystkiego najlepszego. Edytowane 23 Października 2013 przez artix1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.10.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) kole ,ale o ciebie bo prosty człek jesteś bez żadnych umiejętności którymi mógłbyś zaskoczyć to zacne Forum. Dziękuję przyjmuję. Bardzo się ciesze że opisałeś siebie, sam bym lepiej tego nie objął słowami. Na szczęście wysoko sobie, siebie oceniam i takie zacne wypociny nie są mnie wstanie ruszyć. Czego nie można powiedzieć o tobie bo tobie powiedzieć że masz kosmyk włosów .. źle to od razu błotem . Mogę mu bez bana powiedzieć..........wal się gości bo krótki jesteś jak miś polarny..............Taki prostak jesteś bo nie potrafisz brać udziału w rzeczowej dyskusji???.Że jestes zaprzeczeniem tego o czym tu się pisze......mogę i ja tak??? Naprawdę lepiej się nie mogłeś opisać. Edytowane 23 Października 2013 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Bardzo brzydko:no:. Umawialiśmy się wcześniej o zachowanie odrobiny kultury i szacunku do innych forumowiczów. Ponad 8tys. postów i miano Olimp Forum i wszystkie w podobnym tonie. Widzisz tylko dwie opcje, ze mną albo przeciwko mnie. Nie czytasz pisanych z niemałym wysiłkiem postów, wyciągasz tylko pojedyńcze skrawki i sklecasz z nich na szybko bzdurne oskarżenia. W Twoim dzienniku budowy także dziwna cisza. Po co go zakładałeś? Chwalisz się tylko oscentacyjnie stanem posiadania. Wklej proszę do DB zaległą fotkę twojej krwawicy, a wtedy na pewno opadną emocje i wszyscy poklepiemy cię po ramieniu życząc wszystkiego najlepszego. W twym dzienniku nic nie ma ,,,,,,,,,,,,,,,obrażanie tak przyczepione do tego wątku nie powinno być przeszkoda by i twój dziennik pokazać...................Robimy fotki????Ta kulturę zostaw do kolacji............ona tam pasuje jak wszyscy domownicy są przy wspólnym stole.Rozgranicz to proszę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dziękuję przyjmuję. Bardzo się ciesze że opisałeś siebie, sam bym lepiej tego nie objął słowami. Na szczęście wysoko sobie, siebie oceniam i takie zacne wypociny nie są mnie wstanie ruszyć. Czego nie można powiedzieć o tobie bo tobie powiedzieć że masz kosmyk włosów .. źle to od razu błotem . o narcyzm i to w ty wątku bym cię nie podejrzewał.......tkwij w tym wcale mi to nie przeszkadza ....ale co z tym domem............jak nowym forumowiczom to oznajmić.........twoje czy moje wypociny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 23.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Pudło nie mam obciążeń...................mam tylko zastaw mieszkaniowy ,który mi trochę psuje szyki ale widzę ,że nie mówię do właściwej osoby by to wreszcie pojęła.Nie potrzebnie to piszesz mącisz ludziom w głowach............ Zastaw na mieszkaniu to nie obciążenie? Jasne - nie Twoje- rodzicom garba doprawiłeś Dla Ciebie widzę, nikt nie jest tu właściwą osobą... poza Tobą samym. Ja mącę ludziom tym, że zawarłem w swoim poście ważną (dla Ciebie nieważną) informację? Ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts