Monti2008 30.01.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) To co niektórzy powinni napisać projekt obywatelski,aby nie było dotacji, odliczeń Vatu , zwrotu Vat za materiały budowlane,niższych składek na ZUS dla początkujących przedsiębiorców,dofinansowywania żywienia dzieci w szkołach, zwrotu za paliwo posłom (po kilkadziesiąt tysięcy czy kilkaset nawet),którzy nie mają obowiązku wykazać posiadania samochodu itp itd. To drenuje naszą wspólną kieszeń A patriotyzm powinien działać w dwie strony,a nie tylko na linii: obywatel-władza Ale chyba nie o tym ten wątek Edytowane 30 Stycznia 2011 przez Monti2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.01.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 To co niektórzy powinni napisać ..... Monti, piszesz mi coś na temat mojej mentalności kalego, potem nieodnosząc się do tego piszesz znowu, ale ni huhu Twojego wypowiedzi bez kropek, przecinków i znaków zapytania nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 30.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Skoro nie rozumiesz, to widocznie nie jest moja wypowiedź skierowana do Ciebie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.01.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A wczorajsza była? Odnieś się do niej, albo lepiej na priv napisz o co Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 To co niektórzy powinni napisać projekt obywatelski,aby nie było dotacji, odliczeń Vatu , zwrotu Vat za materiały budowlane,niższych składek na ZUS dla początkujących przedsiębiorców,dofinansowywania żywienia dzieci w szkołach to mnie akurat nie przeszkadza a np zwrot vat na mat-bud sie przydaje podczas budowy z napietym budrzetem zwrotu za paliwo posłom (po kilkadziesiąt tysięcy czy kilkaset nawet),którzy nie mają obowiązku wykazać posiadania samochodu itp itd. To drenuje naszą wspólną kieszeń A patriotyzm powinien działać w dwie strony,a nie tylko na linii: obywatel-władza dokladnie wszystkim nam podkrawaja gdzie sie tylko da.... przepraszam za wpis poza tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 to mnie akurat nie przeszkadza a np zwrot vat na mat-bud sie przydaje podczas budowy z napietym budrzetem dokladnie wszystkim nam podkrawaja gdzie sie tylko da.... przepraszam za wpis poza tematem A ten wat to niby z czego masz?Oszczędzasz a tu nagle liczysz na wat?Nic nie kaman ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 30.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A ten wat to niby z czego masz?Oszczędzasz a tu nagle liczysz na wat?Nic nie kaman ja. nie mow,ze nic nie wiesz o zwrotach czesci vatu na wybrane materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A ten wat to niby z czego masz?Oszczędzasz a tu nagle liczysz na wat?Nic nie kaman ja. z urzedu skarbowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 myślałem żeby z poddaszem uzytkowym do okolo 120mkw chciałbym parter zrobic w tej cenie co myślisz? my gdybysmy poddasze zostawili w deweloperce i nie wykanczali to w kieszeni zostalo by ok 30-31 tys zl (w tym grzejniki, flizowanie, podlogi, lazienka gotowa, drzwi, schody i meble) nie odejmuje barierek balkonow bo wymagane do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 z urzedu skarbowego:) Skoro budujesz oszczędnie to po co ci faktury na materiał i na robociznę.Bez watu takim jak ty jest przecież łatwiej .Ja ma kredyt to każdą fakturę pielęgnuje i 1/2 roku czekam na rozliczenia.Widzisz im więcej faktur tym więcej zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 nie mow,ze nic nie wiesz o zwrotach czesci vatu na wybrane materialy Wiem i się cieszę,że kasa wpada jak się skarbówce w porę rozliczenie ze 147 typów materiału prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Skoro budujesz oszczędnie to po co ci faktury na materiał i na robociznę.Bez watu takim jak ty jest przecież łatwiej .Ja ma kredyt to każdą fakturę pielęgnuje i 1/2 roku czekam na rozliczenia.Widzisz im więcej faktur tym więcej zobowiązań. mozesz mnie wtajemniczyc jak kupic material i nie placic od niego vatu?? moze cos wiesz na ten temat:) co ma tanie budowanie z fakturami na material wspolnego??rozwin swe domysly i tezy podejrzewam ze jedynie to ze roznice vatu sie odzyska:p Edytowane 30 Stycznia 2011 przez face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 mozesz mnie wtajemniczyc jak kupic material i nie placic od niego vatu?? moze cos wiesz na ten temat:) Po raz drugi z przekory powiem ,że nie można odpowiadać na takie głupie pytania.Wtajemniczanie pozostawiam tobie.Doświadczaj się w hurtowniach co ci lepiej a co gorzej.Mnie to tiko skoro tego nie kumasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 30.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 mozna kupic material bez vatu,wiec oszczednosc jeszcze wieksza niz przy zwrotach ze skarbowego....glownie od producentaprzoduja w tym betoniarnie jak i inni pomniejsi lokalni producenci.....no,ale brak vatu,brak rachunku,ewentualne pretensje poleconym do nieba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej27 30.01.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 może jest ma chacie ktos kto wybudował za 200 tys i wykończył parter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Po raz drugi z przekory powiem ,że nie można odpowiadać na takie głupie pytania.Wtajemniczanie pozostawiam tobie.Doświadczaj się w hurtowniach co ci lepiej a co gorzej.Mnie to tiko skoro tego nie kumasz. nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi generalnie w wiekszosci niestety przodujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 30.01.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi [...] Wiesz, tak podobno lubił mawiać pewien profesor, dopóki student nie zdał mu pytania: "Panie profesorze, czy jak bosymi stpami stanę na szynach, a rękami chwycę się trakcji, to pojadę jak tramwaj?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi generalnie w wiekszosci niestety przodujesz Staram się być uprzejmy bo tak mi nakazano......ale nie zdzierżę jak osoba odpowiada nie na temat...To bardzo boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A ten wat to niby z czego masz?Oszczędzasz a tu nagle liczysz na wat?Nic nie kaman ja. to niby w temacie bylo?? przestan mieszac jak nie masz nic ciekawego i konkretnego do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 30.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wiesz, tak podobno lubił mawiać pewien profesor, dopóki student nie zdał mu pytania: "Panie profesorze, czy jak bosymi stpami stanę na szynach, a rękami chwycę się trakcji, to pojadę jak tramwaj?". slyszalem to... i wtedy profesor zwykl mawiac ze wyjatek potwierdza regule widze ze watek upada i staje sie kolejna ogolnopolska pyskowka...szkoda trza sie bedzie ewakuowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts