mtsw466 02.01.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Szukam opinii na temat drzwi zewnętrznych HOERMANA Thermo Pro model TPS700 w kolorze antracyt. Jak się spisują, czy są ciepłe i jak z ich bezpieczeństwem atywłamaniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.01.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Mam takie zamontowane w SSZ. Pojawiła się jedna opinia o przemarzaniu futryny. Prosiłem w tamtym wątku o rozwinięcie tematu, ale jest cisza. Ja kupowałem je z pewnymi rozterkami, związanymi przede wszystkim z ceną. Podobno pod względem jakości, termiki i zabezpieczeń bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 03.01.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Może jakieś inne opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 08.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Może jednak ktoś się orientuje, czy warto te drzwi kupić?Nastawiałam się na Gerdę, ale tyle negatywnych opinii się naczytałam, że mam zamiar z nich zrezygnować.Szukam więc innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 08.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 My zdecydowaliśmy się z racji braku wiatrołapu (wejście prosto na hall) na drzwi wejściow plasticzane. Kosztowały z montażem około 4500 zł, popełnił je dla nas jak zresztą całą stolarkę Oknoplus. Drzwi są bardzo solidne, wykonane z ciężkich profili, panel wypełniający 66 mm grubości wzmocniony blachą, o świetnych parametrach izolacyjnych. Drzwi nie tanie, ale za to nowocześnie wyglądające, 100% pasujące do okien i baaardzo ciepłe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts