Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Który projekt byś wybrał ...  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który projekt byś wybrał ...

• ZIELONA RÓWNINA
      3
    • SIELANKA Z GARAŻEM
      11
    • ŻADEN Z POWYŻSZYCH
      1

Recommended Posts

Ja też głosuję za Sielanką, jesli jeszcze się wahasz, bo pisałaś, że decyzja zapadła. Ja ciągle zmieniam decyzję, bo będe sie budować za ok. 3 lata :mad: dopiero. Teraz szukam idealnego projektu. Sielanka tez należała do moich faworytów, ale musze sie zmieścić w 100m.

W projekcie nr 1 nie podoba mi sie zdecydowanie przejście do strefy prywatnej przez salon.

No i usytuowanie wzgledem stron świata - zdecydowanie żaden z tych projektów nie pasuje. Kuchnia od południa, a salon od północy. Teraz mam tzw. duzy pokój (bo nie salon przecież, hi hi) od północy i powiedziałam "nigdy więcej!". Ciemno, nieprzyjemnie.

Ale zależy co kto lubi i jaki tryb zycia prowadzi. Moi znajomi chcieli mieć salon od północy i sa zadowoleni.

powodzenia w szukaniu

Iza30 nie chcę Ci mącić w głowie, ale jeśli masz działkę z wjazdem od południa to zastanów się dobrze nad tym salonem- na bank bedzie ciemny!! Kiedyś gdzieś pisałaś, że bardzo spodobał Ci się domek, o którym ja pisałam... Chciałam Ci tylko o nim przypomnieć:) http://projekty.muratordom.pl/projekt_dom-vis-224-vis-wariant-ii,1949,1,.htm?nr=8

Gość so**l

Nie doczytałam wcześniej ,że macie działkę z wjazdem od południa. Gdybym wiedziała odradzałabym ten projekt. Ale mam wrażenie,że nasze zdanie i tak nie było ważne-wybrałas projekt,który przez większość osób był odradzany. Mam wrażenie,że bardziej podobał ci się z zewnątrz i to przeważyło.

Sama mam działkę z wjazdem od południa i już długo szukam odpowiedniego projektu, bo uważam,ze dom ma być funkcjonalny a nie tylko ładny z zewnątrz. Teraz mam salon na stronę południową i nie wyobrażam sobie inaczej. Kuchnię mam na północ i nigdy nie chciałabym zamienić miejscami tych pomieszczeń.Kuchnia jest zimna i ponura.

Przy "trudnych" działkach czasem lepiej wybrać projekt indywidualny.

No, ale za późno na taką dyskusję. Teraz już cię nie przekonamy do zmiany.

Miłego budowania :)