dexter74 03.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Kupiłem baterię, jednak w komplecie są wężyki. Kupiłem rurki, aby je zastosować zamiast wężyków, ale okazało się, że ten model baterii ma niestandardowy gwint... Normalnie powinno być chyba M10, a ta bateria ma mniejszy, chyba M8 ;-( Jest szansa znaleźć takie rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobek2 03.01.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 no z tego co ja sie chyba orientuje to te rurki nie sa po calosci tylko rurka+koncowki z pierscieniami zaciskowymi wiec mysle ze w hydraulicznym powinni miec te koncowki z roznymi gwintami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter74 03.01.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nie wiem, czy się rozumiemy - ja szukam czegoś takiego:http://www.karolewscy.pl/galerie/r/rurka-m10x1-l-350-do-pod_3814.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 26.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Czy udało Ci się znaleźć takie rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts