78mysz 06.07.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nie krawcowa, ale maszynę mam do szycia, to ostatecznie umiem z niej skorzystac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.07.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mysza mam pytanko, co to za stoliczek biały obok łóżka Majki, pokoik cudny, pięknie zgrał się z jej łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 reni stoliczek biały z wiadomego sklepu na I, jak zresztą większość wyposażenia-zero zaskoczenia;) Nazywa się trondheim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.07.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 bardzo ładny, kurcze milony razy tam byłam i go nie widziałam, ale nie jest tani jak na ikeę, a łóżko córka tez ma z tej serii, bo ja chcę coś dobrać do hemnesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 no łóżko jest właśnie hemnes, a nie chciałam już kupować stolika z serii, bo by było za słodko;). Łóżko to zakup sprzed budowy, pewnie nawet sprzed planów budowy i teraz kupiłabym wogóle inne, choc lubię tą serię. Stoliczek faktycznie drogawy jak na taka "prostą" konstrukcję i tani materiał, ale jest bardzo przyjemny w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Kota cudniasta, szczuplusia, zadbaj by jej tak zostało Już duża jest Oglądam sobie Twój album a moja dwulatka pokazuje Twój avatar i mówi: oooo, miśka wiiici, duziom ma memeke (zrozumiałam tylko, że myszka ćwiczy, co to memeka???):lol2: edit: Faktycznie jest Majeczki pokoik. No prawdziwe to jest królestwo, faktycznie. Co to za bajerny zamek pod oknem, ten świecący? To teraz powiedz mi myszko, skąd masz te parapety (co są u Majki) i co to jest. Bo właśnie mi się*wydaje że znalazłam coś co by mi odpowiadało. Nie mogę się zdecydować na konkretne, bo ani drewnianie, ani fornirowane, ani komglomeratowe, nic mi nie podchodzi Edytowane 6 Lipca 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 kurcze kolejny raz musze odpowiedzieć, ze mam coś z ikei;). Otóż miałam sama dylematy co z parapetami, bo drewno mi pasowało jak pięść do nosa do aluminowych okien.Mam pocięty blat ikeowy pt numerar dwustronny szaro-biały. Wszędzie mam ten blat pod oknami.Znika, nie widać go. kota na diecie białkowej-rozumiesz łapie, co jej pod pazur wejdzie-wszystkie owady jej, to co ma tyć Całuj córcię Mam nadzieję, ze jej chodziło o hantelkę, nie o sadełko;) Zamek u Majki to diamentowy pałac- świecący kawałek plastiku dla gołych lasek i kena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 kurcze kolejny raz musze odpowiedzieć, ze mam coś z ikei;). Otóż miałam sama dylematy co z parapetami, bo drewno mi pasowało jak pięść do nosa do aluminowych okien.Mam pocięty blat ikeowy pt numerar dwustronny szaro-biały. Wszędzie mam ten blat pod oknami.Znika, nie widać go. kota na diecie białkowej-rozumiesz łapie, co jej pod pazur wejdzie-wszystkie owady jej, to co ma tyć Całuj córcię Mam nadzieję, ze jej chodziło o hantelkę, nie o sadełko;) Zamek u Majki to diamentowy pałac- świecący kawałek plastiku dla gołych lasek i kena;) Nie no, czadowy ten zamek, dobrze że Lil się zainteresowała czymś innym jak się mu przyglądałam. Bawi się*tym (ciotka, co za pytanie, tak? ) Czyli to jest Barbieowe? Gdzie się*to kupuje i ile za to płaci? Parapet z IKEA???? Kurcze, ludzie, skąd Wy te pomysły bierzecie Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Moniaaaa, przecież mi nie chodzi o to po co okap, tylko po co sie bawić w przemontowywanie szafek pod okap, skoro są gotowe w ikei?Jest jakiś argument za? ale ja chcę wysoką a nie niską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ale ja chcę wysoką a nie niską myślę, ze się da przerobić, tylko wymyśleć jakby korpus spiąć inaczej niż dnem szafki. Popatrz sobie w ikei jak są rozwiązane szafki okapowe. Może jakaś listwa stalowa montowana do boków korpusu śrubami? Tak czy owak dół wyciągu raczej będzie wystawał dołem te parę cm-jeśli jest uruchamiany na szynie.Wszystko da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie no, czadowy ten zamek, dobrze że Lil się zainteresowała czymś innym jak się mu przyglądałam. Bawi się*tym (ciotka, co za pytanie, tak? ) Czyli to jest Barbieowe? Gdzie się*to kupuje i ile za to płaci? Parapet z IKEA???? Kurcze, ludzie, skąd Wy te pomysły bierzecie Genialne! Moni, potrzeba matką wynalazków. Wystarczy, że w portfelu dziura i pomysłów przychodzi sto na minutę o masz, znalazłam Ci używany, myślę, ze można brać. Nie wiem czy ten konkretnie jest jeszcze w sprzedazy, a jeśli już to nie za tą cenę http://allegro.pl/ogromny-zamek-dla-barbie-z-akcesoriami-i1689343403.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A jak docięliście te blaty to jak miejsca cięć wykończyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja mam albo parapet zlicowany ze ścianą- więc cięcia nie widac, albo do okien 180tek-jak u młodej, czy w szarym pokoju długość blatu 186 więc obyło się bez docinania wykończonych krawędzi. W standardzie jest też kawałek taśmy srebrnej do przyklejenia na ewentualne miejsca cięcia krawędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.07.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Fajna ta tkanina. Na zasłony super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nooo, powiedzmy, że może być, choć może czas już najwyższy zacząć odwiedzać inne sklepy i starocie co by dom jak sklep nie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 zasłonki w gabinecie cudne tak samo pokoik Majki - widzę, że łóżko przestawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 zasłonki w gabinecie cudne tak samo pokoik Majki - widzę, że łóżko przestawiłaś a przestawiłam, wykorzystałam niebyt Majki, bo inaczej nie byłoby mowy o jego ruszaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Myszko co to za baterie u Majki w łazience???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Monia -to paffoni berry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mycha nie mogę się napatrzeć na tę łazienkę Majki, miód malina, cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts