markoto 29.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Moze jednak wrocilabys na stale co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Laski, Wy sprzętem medycznym handlujecie, czy jak?Mysza masz te przaśne zasłony z odrobiną miedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.09.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Fotel ginekologiczny ? A ja o szezlongu dużym marzę . Białym . Z dodatkami z nierdzewki . I może być na dokładkę przystojny ginekolog do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) mirela gift dla Ciebie, podoba się? http://www.mamer.us/wp-content/uploads/2011/08/koinor-armchair-jetlag-4.jpg Edytowane 30 Września 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No baaaa A gin gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 wyszedł z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 04.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 mysza a powiedz mi czy zadowolona jestes ze swoich drzwi wewnetrznych? Z tego co pamietam robilas w stolarkaloboda tak?? ja rowniez wycenialam u nich drzwi Powiedziano mi ze 2100 na moje 220cm otworu drzwiowego hmm tak sie to odmienia .....?? sama nie wiem Tak czy inaczej ponad 2000zl i zastanwia sie jak z ich jakoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 witam Mysiu!!! przepieknie u ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Czesć Dziewczyny. No ba, mam do organizacji 4 nowe sale operacyjne full wypas.Fikam jak młody koziołek, choć ciężko jest:cool: Kasiu, tak robiłam drzwi u Łobody.Mam otwory 10 cm niższe niż Ty. Cena też była trochę niższa, ale nie wiem jaki model sobie wymyśliłaś. Jakość jest w porządku.Nie zamawiałam u nich klamek, są tymczasówki po 30 zeta(obawiam się, jeszcze długo będą mnie gryzły po oczach) Monika witam u siebie:). Wiecie, nie mam czasu żeby pomyślec co dalej zrobić z tą swoją chałupą, zaczyna mi się nudzić. Znalazłam lampę do jadalni, ale jeszcze nie znam ceny.Fajna jest? http://www.mammalampa.lv/wp-content/uploads/2010/04/queen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ależ cudo znalazłaś też taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 e-mólku przoeczyłam Cię, ups. Nie mam przaśnych zasłon i nie wiem, gdzie szukać, a Ty wiesz?Gosiu lampiszony są tu:http://www.mammalampa.lv/en/collection/karaliene/griestu-lampa/1-2Zimą zajmę się może tym tematem.Mam nadzieję, że na żywo wygląda nie gorzej niż na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mysza dzieki za odpowiedz Mnie interesuja Dw 46, 47 badz 48 tzn parter w szarych chcialam a gora w tych jasnodrewnianych ale cena za szare 2100 a za te drugie jak i za biale 2150 Kurczaki troche duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Myszo, spodobała mi się u Ciebie bateria w kibelku i chyba zgapię Napisz, proszę, na jakiej jest wysokości od ziemi i blatu. Wiem, że wszystko zalezy od wysokości umywalki, ale orientacyjnie chciałam wiedzieć. Z góry dziękuję Edytowane 8 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Myszo, spodobała mi się u Ciebie bateria w kibelku i chyba zgapię Napisz, proszę, na jakiej jest wysokości od ziemi i blatu. Wiem, że wszystko zalezy od wysokości umywalki, ale orientacyjnie chciałam wiedzieć. Z góry dziękuję wrócę do domu, to przemierzę tą baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.10.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Cześć Myszo! dawno Cię nie widziałam:) Gratuluję zawodowej zajętości:) No i mam pytanie: Twoje listwy ukrywające karnisze, chcę zrobić coś takiego, prosto, bez bałaganu, a mój majster chce rzetelnie i według mnie przesadza - jak masz je zamontowane? z k-g? nie chciałabym Cię już prosić o jakieś zbliżeniowe foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 wrócę do domu, to przemierzę tą baterię Dziękuję i czekam na wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 agalind- bateria w szarym wc jest u mnie na wysokości 107 cm.mazo-mam na sufit wypuszczone profile do k-g i obudowane płytą k-g każdej strony, czyli przód, dól i tył. A rozwazałaś, żeby zrobić taki nawis z profilu i obłożyć go tylko cienką płytą mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Myszo - dzięki! właśnie tak chce mój majster... A wiesz, że rozważałam ten mdf? bez szpachlowania itd., majster jest w porządku (jedyny na budowie...), ale za bardzo się nie przejmuje porządkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.10.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dziękuję Ci pięknie. Znów ganiałam Cię z miarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 04.11.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Witam Bardzo ładne wnętrza A możemy prosic zdjęcia domku z zewnątrz? I może kawałek ogródka? Co to za kafle na dole w "kibelku" (te pod lustrem) ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts