Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

album chomika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 394
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mysza a powiedz mi czy zadowolona jestes ze swoich drzwi wewnetrznych? Z tego co pamietam robilas w stolarkaloboda tak?? ja rowniez wycenialam u nich drzwi Powiedziano mi ze 2100 na moje 220cm otworu drzwiowego hmm tak sie to odmienia .....?? sama nie wiem Tak czy inaczej ponad 2000zl i zastanwia sie jak z ich jakoscia

Czesć Dziewczyny. No ba, mam do organizacji 4 nowe sale operacyjne full wypas.Fikam jak młody koziołek, choć ciężko jest:cool:

Kasiu, tak robiłam drzwi u Łobody.Mam otwory 10 cm niższe niż Ty. Cena też była trochę niższa, ale nie wiem jaki model sobie wymyśliłaś. Jakość jest w porządku.Nie zamawiałam u nich klamek, są tymczasówki po 30 zeta(obawiam się, jeszcze długo będą mnie gryzły po oczach)

Monika witam u siebie:).

Wiecie, nie mam czasu żeby pomyślec co dalej zrobić z tą swoją chałupą, zaczyna mi się nudzić;).

Znalazłam lampę do jadalni, ale jeszcze nie znam ceny.Fajna jest?

http://www.mammalampa.lv/wp-content/uploads/2010/04/queen.jpg

Myszo, spodobała mi się u Ciebie bateria w kibelku i chyba zgapię:oops: Napisz, proszę, na jakiej jest wysokości od ziemi i blatu. Wiem, że wszystko zalezy od wysokości umywalki, ale orientacyjnie chciałam wiedzieć. Z góry dziękuję :) Edytowane przez agalind

Cześć Myszo! dawno Cię nie widziałam:) Gratuluję zawodowej zajętości:) No i mam pytanie: Twoje listwy ukrywające karnisze, chcę zrobić coś takiego, prosto, bez bałaganu, a mój majster chce rzetelnie i według mnie przesadza - jak masz je zamontowane? z k-g? nie chciałabym Cię już prosić o jakieś zbliżeniowe foty...:)

• 4 weeks później...