Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

album chomika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 394
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dajcie już spokój z tą rzeźnią, kiedyś właścicielka tego wątku kojarzyła mi się z delikatną, drobną, wrażliwą osóbką a teraz przez tego chomika z rzeźni mam zgoła inne wyobrażenia ;) Ilekroć czytam "album chomika" jawi mi się przed oczyma absurdalna sceneria z wypasionym osobnikiem i ociekający krwią tasak, brrr.... A kysz.... ;)

Dajcie już spokój z tą rzeźnią, kiedyś właścicielka tego wątku kojarzyła mi się z delikatną, drobną, wrażliwą osóbką a teraz przez tego chomika z rzeźni mam zgoła inne wyobrażenia ;) Ilekroć czytam "album chomika" jawi mi się przed oczyma absurdalna sceneria z wypasionym osobnikiem i ociekający krwią tasak, brrr.... A kysz.... ;)

Basiu... Myszka, lub Chomik to dalej ta sama ciepła osóbka, bardzo delikatna o świetnym guście i pomysłach....

A ta rzeźnia to rzeczywiście nietrafione określenie domku Mychy... ;)

U Mychy jest fajnie, przytulnie i ciepło :)

Wusia to dluga historia :)

a w zasadzie nie taka dluga. kladlam spac Hele o 7 i do 8 sie krecilysmy po lozku, ale potem i ona sie zmeczyla i ja i jakos tak mi sie zasnelo, Dejwa nie bylo bo byl na kolacji sluzbowej, suszarka chodzila, zeby uspic tego malego terroryste a Dejw zapomnial kluczy od domu i od 23 stal pod drzwiami i dzwonil, ale jak sie ma przy uchu suszarke to ciezko uslyszec, i spalabym sobie do rana, ale w koncu uslyszalam i wstalam, a bylo to przed 24., lepiej pozno niz wcale:D

• 5 weeks później...
Witaj myszko, przyznam, ze przyjazne i piekne wnetrza stworzylas u siebie..podoba mi sie bardzo. Czy jest szansa na wstawienie jeszcze wiekszej ilosci zdjec kuchni... ? Czy w bialej czesci kuchni masz uchwyty w formie frezowanych wglebien na krawedziach ? Jak sie sprawuja, wygodne, zadowolona jestes z wyboru ..? :D

Witam.

Czy nad płytą ceramiczną w kuchni nie masz okapu/pochłąniacza, czy tylko go nie widać na zdjęciach?

nie mam pochłaniacza. jest mi nie potrzebny. Nigdy nie uzywałam, choć w poprzednich mieszkaniach miałam.

Hanneczka jeśli tylko będzie o co powiększać galerię, to zrobię to;)

Wuniu żyję jako tako. Mam nadzieję, ze wracasz do zdrowia. Jutro jadę w świat z Małą na ferie, bo się juz doprosić nie może:D

Tymczasem dom idzie w zapomnienie, bo rośnie we mnie nieodparta ochota na parpanie w ziemi, tak więc nowych zdobyczy do mieszkania nie będzie, no jeśli juz to może brama na działkę