78mysz 10.01.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedzi, fajny pomysł z tym zasłoniętym karniszem. no, nawet go juz polubiłam, bo dokąd nie bylo drzwi wygladał jak dziwny przerost formy nad treścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cześć rzeźniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 i tak z niewinnego chomiczka zrobił się sadystyczny rzeźnik:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 11.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dajcie już spokój z tą rzeźnią, kiedyś właścicielka tego wątku kojarzyła mi się z delikatną, drobną, wrażliwą osóbką a teraz przez tego chomika z rzeźni mam zgoła inne wyobrażenia Ilekroć czytam "album chomika" jawi mi się przed oczyma absurdalna sceneria z wypasionym osobnikiem i ociekający krwią tasak, brrr.... A kysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smska 11.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dajcie już spokój z tą rzeźnią, kiedyś właścicielka tego wątku kojarzyła mi się z delikatną, drobną, wrażliwą osóbką a teraz przez tego chomika z rzeźni mam zgoła inne wyobrażenia Ilekroć czytam "album chomika" jawi mi się przed oczyma absurdalna sceneria z wypasionym osobnikiem i ociekający krwią tasak, brrr.... A kysz.... Basiu... Myszka, lub Chomik to dalej ta sama ciepła osóbka, bardzo delikatna o świetnym guście i pomysłach.... A ta rzeźnia to rzeczywiście nietrafione określenie domku Mychy... U Mychy jest fajnie, przytulnie i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Bo jest takie powiedzenie: beauty is in the eye of the beholder. Tamten byl najwidoczniej malo piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mysza, cieszę się, że do galerii Cię przywiało, będę miała bliżej Ale chałpę wyporządziłaś, nawet nie wiem kiedy , cudniaście jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 cze Chomik Wusia mnie dzis powiadomila ze masz galeryje, to wpadlam. bardz lubie Twoj domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ancymonku czegoś Ty nie spała o tej porze:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Wusia to dluga historia a w zasadzie nie taka dluga. kladlam spac Hele o 7 i do 8 sie krecilysmy po lozku, ale potem i ona sie zmeczyla i ja i jakos tak mi sie zasnelo, Dejwa nie bylo bo byl na kolacji sluzbowej, suszarka chodzila, zeby uspic tego malego terroryste a Dejw zapomnial kluczy od domu i od 23 stal pod drzwiami i dzwonil, ale jak sie ma przy uchu suszarke to ciezko uslyszec, i spalabym sobie do rana, ale w koncu uslyszalam i wstalam, a bylo to przed 24., lepiej pozno niz wcale:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 O, to na pewno byl szczesliwy jak go juz wpuscilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 no ja myślę że był nie dość że szczęśliwy to jeszcze po szczegółowym rachunku sumienia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.02.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 fajnie tu u Ciebie a kuchnia cuuuudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 14.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witaj myszko, przyznam, ze przyjazne i piekne wnetrza stworzylas u siebie..podoba mi sie bardzo. Czy jest szansa na wstawienie jeszcze wiekszej ilosci zdjec kuchni... ? Czy w bialej czesci kuchni masz uchwyty w formie frezowanych wglebien na krawedziach ? Jak sie sprawuja, wygodne, zadowolona jestes z wyboru ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dziękuje Peppe i Hanneczka.Miło mi, że się Wam podoba.Hanneczko fronty białe to wycofane z ikea solary.Są frezowane, bezuchwytowe. Dobrze się z nich korzysta, łatwo myje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Myszolku jak żyjesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 15.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dzieki. A i pamietaj o powiekszeniu galerii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 15.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam.Czy nad płytą ceramiczną w kuchni nie masz okapu/pochłąniacza, czy tylko go nie widać na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam. Czy nad płytą ceramiczną w kuchni nie masz okapu/pochłąniacza, czy tylko go nie widać na zdjęciach? nie mam pochłaniacza. jest mi nie potrzebny. Nigdy nie uzywałam, choć w poprzednich mieszkaniach miałam. Hanneczka jeśli tylko będzie o co powiększać galerię, to zrobię to;) Wuniu żyję jako tako. Mam nadzieję, ze wracasz do zdrowia. Jutro jadę w świat z Małą na ferie, bo się juz doprosić nie może:D Tymczasem dom idzie w zapomnienie, bo rośnie we mnie nieodparta ochota na parpanie w ziemi, tak więc nowych zdobyczy do mieszkania nie będzie, no jeśli juz to może brama na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts