aniaitomek 15.02.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 nie mam pochłaniacza. jest mi nie potrzebny. Nigdy nie uzywałam, choć w poprzednich mieszkaniach miałam. To tak jak ja..., myślałam, że jestem odosobniona w takim punkcie widzenia..., bo rozwiązanie jest rzadko spotykane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To tak jak ja..., myślałam, że jestem odosobniona w takim punkcie widzenia..., bo rozwiązanie jest rzadko spotykane! to rozwiązanie to raczej swoisty brak rozwiązania Wolę rozpędzić wentylację mechaniczną, jak jest potrzeba, albo otworzyc balkon latem, choć niektóre okapy są faktycznie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 OO Mysia... widze, że nie ja jedna głowe mam już w ogódku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mycha a nie jedziesz w ten świat przypadkiem w moją stronę a do zdrowia wracam powoli ale jednak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oooo to jak jedziesz w mój świat to zajrzyj... Zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2011 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 generalnie dość cieżko jest wyskoczyć z wielkiego ptaka na herbatkę do znajomej, ale pomacham, pomacham. Ladna pogoda jest-dużo będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 buuuuuuuuuuuuuu Mysia ale baw się super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Myszko, odpoczywaj na wyjeździe i wracaj do nas z nowymi siłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ooo, mam nadzieje, ze sie z P. nie zderzylas dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 18.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 mysz - trafiłam do ciebie bo zastanawiam się nad czarną kuchnia z IKEA ... Masz fronty lakierowane? Jesteś zadowolona? Nie są te fronty jakby "miękkie"? Takie miałam wrażenie w sklepie ... No i co ty masz za blat? To tez IKEA??? Aż za ładny jak na nich I ostatnia prośba - możesz mi podać wymiary twojej wyspy (tej rzeźnickiej ) i płyty na niej? Z góry baaaaardzo dziękuję. P.S. Nie tylko kuchnia mi się u ciebie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 mysz - trafiłam do ciebie bo zastanawiam się nad czarną kuchnia z IKEA ... Masz fronty lakierowane? Jesteś zadowolona? Nie są te fronty jakby "miękkie"? Takie miałam wrażenie w sklepie ... No i co ty masz za blat? To tez IKEA??? Aż za ładny jak na nich I ostatnia prośba - możesz mi podać wymiary twojej wyspy (tej rzeźnickiej ) i płyty na niej? Z góry baaaaardzo dziękuję. P.S. Nie tylko kuchnia mi się u ciebie podoba ... Muszę Cię rozczarować Anulek syćko ikieja, solar biały i applad czarny, blat dąb półwysep ma 240x120, płyta 77x51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Myszko,układ Twojej kuchni jest boski, boski, boski - czy możesz napisać, jakie są wymiary kuchni i jakie wymiary ma wysoka zabudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Muszę Cię rozczarować Anulek syćko ikieja, solar biały i applad czarny, blat dąb półwysep ma 240x120, płyta 77x51 Ale to nie jest rozczarowanie - ja się po prostu przymierzam do tych czarnych Applandów z ikeja i podpytuję jak się je używa ... Bo jak polazłam do sklepu i pomacałam, to miałam odczucie, że te Applandy jakieś takie za miękkie na lakier są ... A blat to LAGAN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Myszko, układ Twojej kuchni jest boski, boski, boski - czy możesz napisać, jakie są wymiary kuchni i jakie wymiary ma wysoka zabudowa? hmmm, jakby to opisać. Długa czarna ściana ma 4.40. Wnęka z wysoką zabudową ma 180cm. Sama zabudowa ma wysokość 234cm. pomiędzy wyspą, a zabudową przy ścianie jest 130cm. Bardzo mi miło, ze kuchnia się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ale to nie jest rozczarowanie - ja się po prostu przymierzam do tych czarnych Applandów z ikeja i podpytuję jak się je używa ... Bo jak polazłam do sklepu i pomacałam, to miałam odczucie, że te Applandy jakieś takie za miękkie na lakier są ... A blat to LAGAN? blat ten grubszy-numerar. Applady są cieńsze od standardowych frontów, dlatego sprawiają wrażenie miękkich. Dokąd nie wali się w nie młotkiem jest ok, a cenowo biją wszystko na łeb na szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 blat ten grubszy-numerar. Applady są cieńsze od standardowych frontów, dlatego sprawiają wrażenie miękkich. Dokąd nie wali się w nie młotkiem jest ok, a cenowo biją wszystko na łeb na szyje No - tylko mam kłopot z dobraniem frontów do lodówki - nie pasują do innych niż ikejowe Ale przepraszam za OT i dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No - tylko mam kłopot z dobraniem frontów do lodówki - nie pasują do innych niż ikejowe Ale przepraszam za OT i dziękuję za informacje. chyba nie brałabym dębowego blatu do Twojej kuchni. Biały lepszy. Te szafeczki nad zlewem to w okeinie "miedzianej"?Ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.02.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 O dzięki bardzo za zaglądniecie do mojej kuchni Ja się łamię z tym blatem ... Widziałam czarną kuchnię z drewnianym i mi się spodobało ... U ciebie też to ładnie wygląda. Ale wtedy te podwieszane szafki mi nie bardzo pasują ... Chyba jednak zostanę przy białym ... Kolor tych szafeczek miał być czerwony, ale jak zobaczyła w ikei te miedziane, to też zaczęłam się nad nimi zastanawiać ... Problemem jest to, że czarnego Applanda maja sprzedawać najpóźniej do kwietnia Nie będę miała do tego czasu podłogi w kuchni I tak myślę, czy kupić same fronty a potem dokupić szafki czy jednak zrezygnować z tych frontów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.02.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Anulek, albo rybki albo akwarium-drewniany blat albo kolorowe szafki.Ja bym brała szafki, ponieważ zawsze można zmienić im fronty za parę złotych na inne i odświeżyc kuchnię. te miedziane fronty są śliczne-sama bym je gdzieś u siebie "zmieściła" . W zeszłym roku likwidowali fronty solara-można je było nabyć za bezcen, pewnie z appladami też tak będzie. trzymaj rękę na pulsie. Zawsze mozna wziąść kilka na "zapas"+ płyty wykończeniowe i listewki. Tak sobie myślę, ze gdyby jednak applady się skończyły to ciągle pozostają białe lub szare abstrakty, z którymi ta miedź koresponduje świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 26.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Czuję się przekonana - dzięki ci bardzo. Rezygnuję z drewnianego blatu i "trzymam rękę na pulsie" w temacie Applandów. Mam nadzieje, że będę się mogła w końcu pochwalić kuchnią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts