78mysz 28.02.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Czuję się przekonana - dzięki ci bardzo. Rezygnuję z drewnianego blatu i "trzymam rękę na pulsie" w temacie Applandów. Mam nadzieje, że będę się mogła w końcu pochwalić kuchnią.... o rajciu, nie jestem pewna, czy chcę na siebie brać ciężar tego przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Chyba się jeszcze nie przywitałam Już kilkakrotnie trafiałam na Twój wątek, za każdym razem podziwiając piękne wnętrza - bajeczną kuchnię, jadalnię z salonem, piękne drzwi, szafy wnękowe, łazienki oraz sypialnię. Wszystko, po prostu wszystko mi się podoba i nawet nie umiałabym wskazać, co najbardziej ? Pozdrawiam - będę zaglądać w nadziei na jeszcze jakieś fotki, bo ciągle odczuwam mały niedosyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Chyba się jeszcze nie przywitałam Już kilkakrotnie trafiałam na Twój wątek, za każdym razem podziwiając piękne wnętrza - bajeczną kuchnię, jadalnię z salonem, piękne drzwi, szafy wnękowe, łazienki oraz sypialnię. Wszystko, po prostu wszystko mi się podoba i nawet nie umiałabym wskazać, co najbardziej ? Pozdrawiam - będę zaglądać w nadziei na jeszcze jakieś fotki, bo ciągle odczuwam mały niedosyt . Ilona Agata witam Cię serdecznie:) Muszę Ci strasznie podziękować, tak mi posłodziłaś, ze mi uśmiech z gęby nie schodzi;)Niestety, kasy na dalsze wykończenie chroniczny brak, tak więc nosi mnie moja energia i popęd do urządzania, z którym sobie nie mogę poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Podpisuje sie pod wszytskim Twoj dom jest jednym z ladniejszych na forum, z klimatem, konsekwetnie wykanczanym, wszytsko do siebie pasuje, jest prosto i ponadczasowo a do tego wszystko wg twojego pomyslu i czesciowo wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Mysia, tu nikt nie słodzi, tylko pisze najprawdziwszą prawdę. Markoto napisała to, pod czym ja się również podpisuję. Pięknie mieszkasz, a nam się pięknie ogląda Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oj, czuję się przyjemnie zażenowana;) dziękuję Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.03.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ilona Agata witam Cię serdecznie:) Muszę Ci strasznie podziękować, tak mi posłodziłaś, ze mi uśmiech z gęby nie schodzi;)Niestety, kasy na dalsze wykończenie chroniczny brak, tak więc nosi mnie moja energia i popęd do urządzania, z którym sobie nie mogę poradzić Kiedy ja naprawdę jestem zachwycona Wstrzymanie się (nawet wymuszone ) z wykończeniem ma same plusy: można wszystko spokojnie przemyśleć, dojrzeć, no i radość jest wielokrotna, niż gdyby się miało za jednym zamachem wszystko gotowe - można "smakować" każdy nowy element w domu. Jednak coś mi się zdaje, że z Twojej strony to po prostu skromność, bo ja nie widzę niczego niewykończonego - mieszkanie wygląda na idealnie dopracowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oj Dzwoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Hehe, no to się wydało, co oglądam w wolnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 tak, tak chomiczku, Twoj dom jest pikny, i nie taki wydymany, wydmuchany, taki ze chce sie zalozyc kapciuchy i posiedziec przy kawce a ze mieszkasz blisko Dejwa siostry to kiedys przyjade w kapciuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 01.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 witam po sąsiedzku bardzo piękne wnętrza , cudnie mieszkasz z rodzinką, będę częściej zaglądać i szukać inspiracji do wykańczania mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No Wisniewski tez tam domu szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No Wisniewski tez tam domu szuka o rety, a Ty kopalnio informacji skąd takie straszne wieści donosisz;) Anju, oczywiście, zapraszam. Poznałabym chętnie Waszą Młodą Damę Tulipia, mówisz, ze po sąsiedzku? o to witam szanowną sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a gdzies tam na pudelku wyczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a gdzies tam na pudelku wyczytalam taaa, z platkami śniadaniowymi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 03.03.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Tulipia, mówisz, ze po sąsiedzku? o to witam szanowną sąsiadkę ja buduję się we wsi Rusiec więc to chyba w twojej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Tulipia, mówisz, ze po sąsiedzku? o to witam szanowną sąsiadkę ja buduję się we wsi Rusiec więc to chyba w twojej okolicy? taaak, w mojej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Cześć Myszolku Nareszcie udało mi się obejrzeć affrona i pokaząć małżonkowi. Podoba mu się ale on myślał że jest ciemniejszy No i będzie wszędzie półpoler. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Cześć Myszolku Nareszcie udało mi się obejrzeć affrona i pokaząć małżonkowi. Podoba mu się ale on myślał że jest ciemniejszy No i będzie wszędzie półpoler. Mam nadzieję, że to dobry wybór. czesc Monia. wydaje mi się, ze pólpoler to dobry wybór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Podpisuje sie pod wszytskim Twoj dom jest jednym z ladniejszych na forum, z klimatem, konsekwetnie wykanczanym, wszytsko do siebie pasuje, jest prosto i ponadczasowo a do tego wszystko wg twojego pomyslu i czesciowo wykonania Nooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts