78mysz 07.03.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nooo! noooo, juz dość słodzenia, bo mi się przytyło:) dziękuję slicznie łaża mi po głowie nowe wnętrzowe pomysły. Może ktoś zasponsoruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 eeee tam weź zainspiruj lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mysia nie wiem czy już Cię molestowałam w tym temacie ale jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mysia nie wiem czy już Cię molestowałam w tym temacie ale jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe? Ja nie wiem, ale fajne ma te listwy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ty Mysza wyzywaj sie u mnie , czekam na propozycje szafkowe Fotki wrzuce dzisiaj bo mi sie wczoraj baterie wyladowaly w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mysza cos wspominalas o kanapie w szarym filcu, gdzie ja masz?? bo jakos nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 eeee tam weź zainspiruj lepiej;) niooo, wyładuj trochę kasy z tego worka, co go konwojentom buchnełas, to Cię zainspiruję markoto Ty Mysza wyzywaj sie u mnie , czekam na propozycje szafkowe Fotki wrzuce dzisiaj bo mi sie wczoraj baterie wyladowaly w aparacie zaraz idę.... kanapy filcowe mam w dużym pokoju pasie Mysia nie wiem czy już Cię molestowałam w tym temacie ale jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe? listwy mają 10 cm Pasieńko nie molestowałas...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale masz nowe czy zmienialas obicie bo mi sie kojarzy ze mialas czarne z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale masz nowe czy zmienialas obicie bo mi sie kojarzy ze mialas czarne z ikei no te same, one są grafitowe -filcowe. Teraz pojawiły się jeszcze stalowe stelaże pod te kanapy i mnie korci, zeby je nabyć i spalic te badziewne brzozowo-klonowe nogi.W każdym razie cieszę się, ze jest opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 bylam pewna ze to material, nawet nie wiedzialam ze jest opcja filc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 bylam pewna ze to material, nawet nie wiedzialam ze jest opcja filc no tak, przestałyśmy całe spotkanie podpierając wyspę, żeby nie runeła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 to fakt nawet na niej nie siadlam wiec skad mam wiedziec z czego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nooo, nooo bo nas na salony nie zaprosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nooo, nooo bo nas na salony nie zaprosili ale grzeszysz Arnisia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nie grzeszę... męża nie zdradzam, nie kradnę... i nie przeklinam Mysia było tyle różności do obejrzenia, że nie wiadomo na co było patrzeć.... I tak naprawdę wiem, że nic nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mysia dzięki:) sama też 10 zamówiłam i trochę się bałam że za szerokie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Myszko oj jakby mnie się przydała taka torba konwojenta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 17.03.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Pasie już molestowała o listwy przypodłogowe, to teraz ja;) Z czego są dokładnie? Malowane? Oklejane? Czym? Z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Mysz78-jestem stalym podgladaczem i chcialam serdecznie pogratulowac pieknego domu!!!Tak zauroczylas mnie swoim gresem bezowym affronem-ze dzieki tobie 100 metrow zakupionego juz affrona zacznie sie klasc na podlodze juz w przyszlym miesiacu!!!!!!!!Bardzo chcialam poprosic o namiary strony internetowej gdzie zamawialas mozaike kamienna-pamietam,ze cena byla stosunkowo atrakcyjana niestety umknela mi gdzies informacja na ten temat.Prosze rowniez o podpowiedz-czy powinnam ja zaimpregnowac jezeli bedzie bezposrednio pod prysznicem?pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje pieknego,nowoczesnego a przedewszystkim cieplego i rodzinnego domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Pasie już molestowała o listwy przypodłogowe, to teraz ja;) Z czego są dokładnie? Malowane? Oklejane? Czym? Z góry dziękuję... Polcia, listwy mam z mdfu lakierowanego na biało.wysokość 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts