aadamuss24 03.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Ilu użytkowników na różnych forach to podstawione, opłacone osoby promujące daną markę czy produkt ? Coraz bardziej profesjonalni i doskonale przygotowani do zdobywania zaufania i poważania. Ciekawe ... pozdr adam opinii Edytowane 3 Stycznia 2011 przez aadamuss24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpiwowarczyk 03.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) To kolega też jest "trójkowiczem"? Ja myślę, że forumowiczom posiadającym powyżej stu postów można ufać Edytowane 3 Stycznia 2011 przez pawelpiwowarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puffy 03.01.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Aktualnie to tego typu akcje to plaga, ale powiem nieskromnie, że jestem w stanie takich naganiaczy szybciutko wyłuskać. Trzeba jednak mieć tą świadomość, że tego typu praktyki nas otaczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts