michalsiak 03.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witajcie Zastanawiam się jaką farbą (producent - rodzaj) pomalować ściankę w której mam kominek. Obecnie jest to zwykły dekoral z mieszalnika i wygląda dobrze z tym że po 2 sezonach palenia w kominku trochę się okopciła a zmywanie tej farby nie jest czynnością łatwą. Zostają smugi itd. Czy jest jakaś farba, najlepiej z doborem z palety ral która jest matowa ale była bardziej podatna na zmywanie ?Ścianka nie jest gladka ma lekką fakturkę po zasiągnięciu tynkiem michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 03.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 JA scianą z kominkiem mam pomalowana Sigmą - a konkretnie Sigma Kwarts ( masa ) a na to Sigma Mattalic - tzw. okopcone miejsca szoruję szczotką z Cifem jak sie przybrudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 03.01.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 opis farby wygląda obiecująco a masz może fotkę jak ścianka wygląda ? michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts