Darth_Maul 23.02.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam po długiej przerwie... Pytanko. Czy ktos spotkał sie, lub moze ma i używa kotła olejowego Urlich? Znalazłem w internecie oferte na te kotły, przyznam w dość bardzo atrakcyjnej cenie około 4000 pln. Co Wy powiecie na Urlich-a za 4000 pln? Oto link http://www.konkretspj.com.pl/index.php?action=katalog&d=3&k=4&pk=1&prod=all&sort=cena Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 23.02.2004 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Okej znalazłem informacje na forum Sorki za powielanie watka, ale moze ktos z Was chetnie sie wypowie to ...zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ElaB 26.02.2004 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Nie wiem - zalamka. Wybralam (takie mial piekne oczy) Wiessmann, CALORA055 27KW, z reg. pogody + dodatkowe akcesorja (kociol, zbiornik wody palnik, pompa itd. brutto 11,362. No i bylam dumna do tej pory. A teraz jak zaplacilam to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 26.02.2004 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 ElaB ...mi gośc proponuje ten sam piec co i ty masz. Czemu nie jesteś zadowolona, i czemu zapłaciłas aż tyle kasy... U mnie gosc rzucił cene ponizej 9.000.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ElaB 26.02.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jezeli masz ten sam model i wszystkie dodatki co ja dostalam: miedzy innymi (poza tymi co wimienilam wczesniej) pompa ladujaca zbiornik wody, pompa bezp. kotla, jakies trojniki, parasol, zakonczenie komina, wyczystka, skraplacz. Cena moja jest brutto. 27KW, 200 komplet z reg. pogodowym. Jezeli twoja cena ponizej 9tys to kupuj i nie zastanawiaj sie. W Gdansku dostalabym tez lepsza cene ale to za daleko do mnie. Koszt transportu... Zalamka - bo napisales wczesniej o cenie za kociol 4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom10 26.02.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jak poszukasz dluzej znajdziesz duzo kotlow w tej cenieCzy Viessman jest dwa razy lepszy od Ulricha czy innych kotlow w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ElaB 27.02.2004 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 O kotlach Wiessman wiem od moich przyjaciol. Ich rodzina i przyjaciele zainstalowali te kotly rowniez i wszyscy sa bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts