Drifte 08.01.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Działki jeszcze nie mam wydzielonej, także udam się z właścicielem do gminy i się dowiem co i jak KOJAK. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 08.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Tak jak pisali powyżej, prosta konstrukcja, bryła w czworoboku + garaż oraz duże zaangażowanie w proces budowlany, żeby Ci majstry głupot nie wciskali i czas na zakupy. Myślę, że spokojnie można się zmieścić z wykończeniem w podstawowym standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 08.01.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Działki jeszcze nie mam wydzielonej, także udam się z właścicielem do gminy i się dowiem co i jak KOJAK. Dzięki Do WZ (warunków zabudowy) nie potrzebny jest właściciel - wystarczy nr działki i już. Tak jeszcze tylko dopytam: obowiązującego PLANU ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO dla tego terenu nie ma? Jak nie ma to występujesz o warunki zabudowy, jak jest to wypis z planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts