mu77 04.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Zaćmienie Słońca w Polsce widoczne między 8.00 a 11.00. Tzn. o jedenastej ma być już po wszystkim. Ponoć widoczne jest wszedzie i w Warszawie, Krakowie, Gdańsku, Katowicach, Poznaniu, Wrocławiu, Lublinie... i innych miastach Polski. Ktoś oglada zaćmienie lub oglądał zaćmienie. Wrzućcie swoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Pooglądałem. Czasem co pospawam czy polutuję na twardo - to sprzęt mam! Smok przyleciał, nadgryzł, w pysku potrzymał i teraz wypluwa, bo chyba mało smaczne... Może za ciepłe se złapał? Zdjęcia w TV pokazują. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 04.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Rano było u mnie ciemno i nieprzyjemnie, tak jak prawie zawsze w zimie. A teraz właśnie spojrzałem przez okno i widziałem jakieś prześwity słońca przez chmury. Być może ślepy się robię ...................hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 04.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 U mnie niestety zachmurzenie pełne. Fakt, że zrobiło się szaro jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Zaćmienie było częściowe. Akurat słońce było u mnie za lekką zasłonką z chmur, więc bez filtrów mogłam oglądać. A swoją drogą jakoś cicho o tym było w mediach. Kilkanaście lat temu było zaćmienie w wakacje i trąbili o tym dużo wcześniej, opowiadali jak oglądać, żeby nie oślepnąć i przestrzegali przed zakopconymi szkiełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 07.01.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zaćmienie słońca w Polsce 4.01.2011 Zaćmienie słońca nad Sosnowcem. Źródło: Dziennik Zachodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 02.02.2011 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wlasnie bylem na plycie lotniska w Balicach, najlepsze bylo kiedy jakas para zwracala uwage aby nie patrzyc bo szkodzi to naszym oczom, czy prawda sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 02.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 oczy bolały, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts