senkaty 08.01.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witu i dlatego że ten stolik się tobie spodobał jest on wart 3 tys bo Ty byś takiego sam nigdy nie wymyślił bo ANSE by takiego stolika nie wymyślił,bo ja bym takiego nie wymyślił dlatego jest on wart 3 tys ,bo projektant na ten "banalnie prostym" stolik musiał poświęcić pewnie ze dwa miesiące, zrobić kilkanaście makiet ,kilka prototypów ponieważ jak pójdzie do produkcji to nie może być żadnej skuchy ,zapewne te okucia to nie żadne aventosy tylko robione specjalnie na zamówienie.....i jeszcze trzeba zapłacić robotnikowi a i prezes firmy musi uzbierać na nowego Maybach ...... także jak widzisz koszt tego mebla to nie tylko materiał.Jak Ciebie nie stać na ten stolik to robisz go sobie sam,albo kupujesz jakąś taniochę za 300 zł na allegro. A dlaczego się udzielam w tym wątku? Ponieważ poraził mnie Twój całkowity brak szacunku dla pracy innych. a co jest Twoją branża i opisz jak doszedłeś do takiego luksusu ANSE Ty jednak nie wyszedłeś z poprzedniej epoki,Ty w niej siedzisz po same uszy krótko mówiąc "komuno wróć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.01.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 senkaty zgadzam się z Tobą nie jednej osoby pytając o komunę < było by wróc > natomiast co do wymyślenia takiego stolika nie rób scen , jak dla mnie taki stolik nie ma tego co by przyciągnęło moje oko > odnosnie wykonania ,zaprzestań ponieważ narobię Tobie wstydu wykonując taki stolik , ale powiem ze moja psina nie pija kawy więc jej nie potrzebny Senkaty a może zaproponujesz coś do zrobienia w czym jesteś najlepszy , a ja podołam wyzwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senkaty 08.01.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 ANSE ja nie twierdzę że jesteś słabym fachowcem,pewnie jeszcze lepszym niż ja i wiele rzeczy byś zrobił lepiej niż ja, tylko masz jeden problem nie potrafisz albo nie chcesz odpowiednio cenić swojej roboty,jest jeszcze jedna możliwość, nie lubisz swojego fachu bo tak lekceważąco do tego podchodzisz. natomiast co do wymyślenia takiego stolika nie rób scen Myślisz że taka firma jak BoConcept pozwoliłaby sobie na produkcję czegoś co później zalegałoby w magazynach?Bo ja myślę że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 dlaczego nie cenię cenię jakośc i mobilizację ludzi którzy chcą zrobić coś samemu w żuciu < jak bym nie lubił swojego fachu nie byłbym tu na forum i nie napotykał na różnorodne rozwiązania Senkaty ja nie mówie ze jestem fachowcem dlatego ze aby nim być musza to ocenić inni > i każdy towar ma swoich kilentów ,więc nie tylko jak zapewne wiesz produkuja < czy posredniczą w sprzedaży pewnych rozwiazań jak jadalnie meble tapicerowane więc , to czy stolik odniósł sukces to już pozostawie producentowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.01.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 senkaty-skąd u Ciebie przekonanie o braku szacunku do pracy innych?Bo chcę coś zrobić sam czy co?Akurat BoConcept ma co najmniej 3 stoliki z podobnym patentem więc myślę, że jednak projektant nie napracował się aż tak ogromnie przy tym rozwiązaniu. Ja rozumiem, że może moje rozwiązanie nie będzie tak dopracowane jak BoConcept, ale z drugiej strony jestem przekonany, że chcąc wydać na materiały 2,5tys zł miałbym magnezowe nóżki, szkło z najwyższej półki i prawdziwe drewno a nie fornirowaną płytę jak w BC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysosz 11.09.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam. Też widziałem ten stolik i także zastamawiałem się nad zrobieniem takiego, ale nie jestem przekonany co do podnosnikow. Witu102 czy nie uważasz, że aventosy nawet najsłabsze będą mimo wszystko za mocne do ułożenia ich poziomo? Nie będzie ten blat po uniesieniu "odskakiwał"? ... a kawa leciała do pokoju obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.01.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 aventosy mają regulację..można tam trochę pogrzebać...poza tym zakładam jednak, że najpierw rozkładamy a potem stawiamy kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts