efka1 04.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Czy ktoś z Państwa buduje dom według projektu Jesion MG Studio? Zabieram się za budowę i jestem bardzo Ciekawa opinii/sugestii/doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri-peri 16.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wreszcie ktos kto buduje ten dom Mam nadzieje ze zamiescisz jakies fotki z realizacji. Ja jestem na etapie poszukiwania projektu; szukam juz kilka miesiecy ale wciaz wracam do Jesiona i chyba jednak to bedzie to. Chcialabym zobaczyc jak ten domek wyglada w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.03.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Od pytan dotyczacych konkretnego projektu jest odpowiedni dzial na tym forumhttp://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?17-Projekty-domów-i-architektura-zobacz-jak-inni-budowali-według-Twojego-projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts